Roditelji Sretna mama 06. travnja 2017.

Snažna mama odlučila je stati na kraj svim osudama!

Foto: Facebook / ThePotterPack
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Mama dvoje djece, Ashle Potter, na Facebooku je podijelila snažan post o tome što vidi najbolje u svim mamama, umjesto da ih se osuđuje, kao što se danas, nažalost, najčešće radi

Danas, u vrijeme društvenih mreža, osuđuvanje mama postalo je neizbrisiv dio odgoja djece.

"Znam da sam bila meta osuda, pogotovo s obzirom na moju odluku da hranim djecu formulom umjesto da dojim. Jedan komentator na blogu mi je rekao da nisam zaslužila biti majka."

Možda te zanima... Jesu li nove mame sve češće pod povećalom drugih? Roditelji

Nedavni viralni post na Facebooku od mame Ashle Potter, poručio je svim majkama da su dobre majke bilo da doje, hrane bebe adaptiranim mlijekom, ostaju kod kuće s djecom ili idu na posao. Taj popis je beskrajan.

Neki od citata mame Ashle:

Mami koja koristi adaptirano mlijeko: Nije li znanost nevjerojatna? Kad pomislim da je postojalo vrijeme kad je dijete s majkom koja nije mogla proizvoditi dovoljno mlijeka moralo patiti, ali sada- život je bolji zahvaljujući kemiji! Ti si dobra mama.

Mami koja radi: Divno je što ne odustaješ od svoje karijere. Ti si pozitivan uzor svojoj djeci na tako mnogo načina. Ti si fantastična! Ti si dobra mama."

Možda te zanima... Mama objasnila koliko društvo vrši pritisak na roditelje Roditelji

Mnogi su komentirali Ashlein post:

„Mami koja je svoje dijete rodila vaginalno, hrabra si. Ti si dobra mama! A mami koja je svoju bebu rodila putem carskog reza, ti si simbol snage. Ti si dobra mama."

Mamama koje nisu rodile, nisu mijenjale pelene, koje su tek kasnije u životu upoznale svoje dijete i svejedno ga voljele kao što bi i svoje vlastito- ti si dobra mama!

Hvala ti na ovome. Ja sam trudna s prvim djetetom i stalno se brinem hoću li biti dobra mama. Već sam odlučila da neću dojiti, nego ću koristiti izdajalicu kako bi nahranila svoje dijete. Neki ljudi nisu se složili s mojom odlukom. Međutim, za mene je to najbolja odluka."

mama djeca Možda te zanima... Odgajati djecu danas nije lako! Roditelji

I na kraju, mama koja govori u ime svih mama kad napiše: „Nove mame je lako uhvatiti u mrežu tuđih mišljenja. Međutim, mi polako naučimo kako nije važno što drugi rade, kažu ili misle o tome kako ćemo odgojiti svoju kćer (ili sina). Ona je na toplom, ona je nahranjena, ona je obučena, ona je sretna i ona je voljena preko svake mjere.

Koja je vaša reakcija na Ashlein prijeko potreban poziv za stajanjem na kraj svim osudama koje su usmjerene na majke? Napišite svoje mišljenje u komentarima.

Jane Kramar Možda te zanima... 'Prije sam slušala tuđe savjete o odgoju, a sada vjerujem sebi' Roditelji

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.