Roditelji Sretna mama 30. srpnja 2016.

Angelina otkrila svoj recept za dobar odgoj

angelina jolie
Foto: Hahn Lionel/PA/PIXSELL
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Mnogi roditelji teško izlaze na kraj s održavanjem ravnoteže između profesije i obiteljskog života. Slavna mama otkrila je kako ona usklađuje obaveze

Angelina Jolie kaže da su i ona i Brad Pitt odbijali neke poslove, kako bi jedno od njih uvijek moglo biti s djecom. Vrlo pažljivo usklađuju svoje rasporede snimanja filmova, da ne bi oboje bili odvojeni od obitelji. Iako kruže glasine da par ima pet dadilja koje im pomažu oko šest mališana, fotografije često pokazuju da Angelina i Brad svuda idu sa klincima i da se vrlo aktivno bave njihovim odgojem.

Trend o kojem se raspravlja: Odgoj bez pravila

To što se trudi da jedan roditelj uvijek bude kod kuće, Angelina je preuzela od svoje majke, za koju kaže da je bila potpuno podređena djeci. "Moja majka je stalno bila s nama. Nije imala značajnu karijeru, vlastiti život i iskustva. Sve je podredila djeci. Nikada neću biti dobra majka kao što je ona bila. Bila je velikodušna, puna ljubavi, bolja od mene", izjavila je Angelina.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.