Beba Razvoj u 1. godini 15. veljače 2017.

Izbjegnite greške u odgoju koje svi rade

Foto: Thinkstock
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Tim stručnjaka osmislio je radionicu "Osnove abecede roditeljstva od 0 - 3 godine" na kojoj će roditelji dobiti potrebna znanja

Da bi znali adekvatno odgajati djecu, prvo moramo saznati koji je tijek njihovog razvoja, koja su im ograničenja, zašto se ponašaju na određeni način i što je najvažnije kako pravilno reagirati i s njima se povezati. Upravo zbog toga je tim stručnjaka osmislio radionicu Osnove abecede roditeljstva od 0 - 3 godine na kojoj će roditelji na jednom mjestu dobiti potrebna znanja koja će im to olakšati. Uz međunarodno certificiranu NLP trenericu Sanjicu Ćaćić i certificiranu edukatoricu međunarodno priznatog programa The Happiest Baby Ivu Brčić, polaznici će saznati kako unaprijediti svoje roditeljske kompetencije.

Dođite na dvosatnu radionicu Osnove abecede roditeljstva od 0 - 3 godine i naučite:

  • zašto su prve tri godine najbitnije za odgoj i razvoj 
  • razvojne faze djeteta
  • emotivni i intelektualni razvoj djeteta
  • koje greške se rade u odgoju i kako ih ispraviti
  • važnost očeva u odgoju

Radionica je besplatna i održava se 18. veljače 2017. u 18 sati u Poliklinici Ribnjak na adresi Ul. Mainza 17, 10 000 Zagreb

Broj mjesta je ograničen stoga je potrebno svoj dolazak najaviti na email info@abecedaroditeljstva.com ili na broj telefona: 095/551 8344.

dijete Možda te zanima... Biti roditelj je teško, ali jeste li ikad razmišljali kako je biti dijete? Vrtić

O Abecedi roditeljstva:

Cilj Abecede roditeljstva je da kao stručan tim prenosimo najnovija saznanja neuroznanosti i razvojne psihologije potkrijepljene zanimljivim životnim iskustvima na pristupačan i jednostavan način. Da polaznicima pružimo znanja i praktične vještine u odgoju i razumijevanju djece.

O voditeljicama:

Sanjica Ćaćić, kreatorica programa Abeceda roditeljstva, međunarodno je certificirani NLP master trener, life, business, family i Wingwave coach. Dugogodišnje iskustvo trenerice i edukatorice za komunikacijske vještine odlučila je iskoristiti da pomogne onima koji su svjesni svoje velike odgovornosti kao roditelja i spremni su stjecati nova znanja i vještine kako bi svojoj obitelj osigurali što ljepši život.

Iva Brčić, predsjednica udruge Najsretnija beba Hrvatska, međunarodno je priznata The Happiest Baby certificirana edukatorica. Svoj rad je usmjerila prema educiranju roditelja kako smiriti plač beba i kolike, produžiti spavanje, zaustaviti ispade bijesa i izgraditi komunikaciju s djecom. Provodi prevenciju sindroma tresenog djeteta i obiteljskog nasilja nad djecom, te se bavi istraživanjem utjecaja medija na djecu i mlade. 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.