Hvala cure, znam ja sve to, sve je u zivotu neka statistika, ali jednostavno hocu ga odraditi, i muz i ja to zelimo i to je to. Ako nam se vec pruza sansa, a imamo financijske mogucnosti, zasto ne. Znam da mi nista ne garantira, ali to je nasa odluka.
Jutro cure-evo mene jednom da i uranim 🤣 beba me lupa od 5 ujutro,znaci vec sat vremena party-a unutra i neda mi spavati 😂💗
Tenci-za nifti stvarno neznam,radila sam kombinirani probir i prije njega su mi napravili uzv,a muza tad nisam vodila jer su mi radili jos vaginalne uzv. Njega sam pocela vodit kad su krenuli abdominalni uzv. I ti rezultati su bili gotovi za 3 dana,iako je rekla da cu cekati 7. Mislim da je isto tako i za nifti posto je slicna pretraga. Ali vjv ih mozes nazvati i pitati pa ce ti sve objasniti.
--Nadam se da ste mi curke dobro i zelim vam lijepi dan 😊❤
Daddy's girl and mommy's world! ❤
Dobro jutro i od nas, mene ne probudi njegovo udaranje ali čim otvorim oči i on krene s gimnastikom 😂 Danas smo napunili 29 tjedana 🤤 još malo pa roditi haha
Kako ste vi cure?
Jutro..Kikiriki meni ti je tak svaki dan pocne u 4 onda piskanje i udaranje..naravno vise ne mogu spavati,onda se smiri a ja se tiskam da taspim taman u polusnu pocinje opet..cijele dane gimnasticira..sad vise ne lupa toliko koliko prolazi rukicom ili nogicom pa radi brazde..
Sto se tice ovih testova ko hoce i ima mogucnost neka ide,na pocetku trudnoce mi je moj gin rekel moze biti sve u redu u trudnoci a kad se dijete rodi moze biti svasta pa su onda na kraju krivi doktori koji vode pregled itd a nije tak..nazalost,ne treba se zamarat s tim..
Jeste mozda razmisljale o pelenama koje budete koristile? Ja sam u prvoj trudnoci koristila pampers na pocetku a kasnije sam promjenila jer mi pampers koliko god se reklamira nije bil dobar znale su kroz onu laganu gumicu na guzi sve sastrane propustit😑uzas..ja bi za pocetak uzela pampers pa poslije mozda Violeta? Opce ni ne znam kakve su te.. vlazne maramice su ok al kad dodem iz rodilista necu ih bas puno koristiti,ovo na grubo s vlaznom a nakon toga gaza,voda i pobrisem sa suhom..
Jutro..Kikiriki meni ti je tak svaki dan pocne u 4 onda piskanje i udaranje..naravno vise ne mogu spavati,onda se smiri a ja se tiskam da taspim taman u polusnu pocinje opet..cijele dane gimnasticira..sad vise ne lupa toliko koliko prolazi rukicom ili nogicom pa radi brazde..
Sto se tice ovih testova ko hoce i ima mogucnost neka ide,na pocetku trudnoce mi je moj gin rekel moze biti sve u redu u trudnoci a kad se dijete rodi moze biti svasta pa su onda na kraju krivi doktori koji vode pregled itd a nije tak..nazalost,ne treba se zamarat s tim..
Jeste mozda razmisljale o pelenama koje budete koristile? Ja sam u prvoj trudnoci koristila pampers na pocetku a kasnije sam promjenila jer mi pampers koliko god se reklamira nije bil dobar znale su kroz onu laganu gumicu na guzi sve sastrane propustit😑uzas..ja bi za pocetak uzela pampers pa poslije mozda Violeta? Opce ni ne znam kakve su te.. vlazne maramice su ok al kad dodem iz rodilista necu ih bas puno koristiti,ovo na grubo s vlaznom a nakon toga gaza,voda i pobrisem sa suhom..
Dream super ja u 27 tjednu..iduci tjedan kontrola..bas se veselim tih 4 tjedna mi je tak nekak dugo..
Jutro cure , i mene je maleni probudio..valjda mi je po mjehuru malo skakao jer sam trcala odmah na wc. Mi smo danas punih 21 tjedan. Razmisljamo muz i ja na 4D ultrazvuk..dosta kosta pa se predomisljamo dal te novce utrosit na neku opremicu za bebu ili na to 😕
Čitajući na internetu odnosno po forumima, dosta hvale one pelene Baby love iz DM-a. Pa eto ja ću pokušati s njima. Ma da je individualno sve šta kojoj bebi odgovara, možda će tvojoj biti super a mojoj grozno 😄
Luna , je li vodiš trudnoću privatno ili u socijalnog? Meni ova moja nije ništa naplatila dodatno taj 4D . Čak sam i slike dobila na USB. A ako već jest skupo onda ne znam, mogu ti samo reći da je neprocjenjivo vidjeti bebu i tako 😍
Čitajući na internetu odnosno po forumima, dosta hvale one pelene Baby love iz DM-a. Pa eto ja ću pokušati s njima. Ma da je individualno sve šta kojoj bebi odgovara, možda će tvojoj biti super a mojoj grozno 😄
Luna , je li vodiš trudnoću privatno ili u socijalnog? Meni ova moja nije ništa naplatila dodatno taj 4D . Čak sam i slike dobila na USB. A ako već jest skupo onda ne znam, mogu ti samo reći da je neprocjenjivo vidjeti bebu i tako 😍
I ja sam za pelene procitala da su super te baby love i nisu uopce skupe..i ja planiram s njima poceti.
Ne vodim privatno..dode 500kn i bas bi volila da mm i ja vidimo nasu bebu tako 😍
U kojem tjednu si ti radila 4D?
cure, ispričavam se što upadam ko padobranac, ali me zanima par stvari kod vas koje ste radile nifty test, ako ima nekih cura koje jesu. naime, u petak idem raditi test u polikliniku sunce, pa me zanima rade li uzv prije ili ne? čitam po netu da rade i da je preporučljivo da se vidi kuca li bebi srce, meni su rekli da samo dođem s osobnom iskaznicom, nisu spominjali da bi trebala prije napravit uzv pa pretpostavljam da oni rade. i ako rade, je li moguće da muž bude na uzv sa mnom? htjela bih da i on vidi bebicu pa se nadam da dozvole to. i zadnje, nakon koliko dana su vam stigli rezultati testa?
hvala vam puno i nadam se da vam trudnoća prolazi bezbrižno i da bude tako ostalo do krajajedva čekam da se počne javljati da budem mirnija, sad samo pratim otkucaje preko baby watchera!
Pozdrav Tenci. Ja sam radila Nifty Plus test. Bila sam na uzv prije..muz nije bio sa mnom..i rezultati testa su dosli vrlo brzo..vec kroz 6 dana. Hvala bogu sve je u redu i dobit cemo curicu 😍
Ja sam sad u 21 tjednu..bebica se javlja svaki dan..predivan osjecaj..😍
Sortiraj odgovore
Najstariji