Lordan-mozda ti je to vise do nakupljanja vode nego pravih kg. Svaka trudnoca je drugacija,a ovima sto pametuju reci sta bis se sad trebala izgladnjavati da bi oni bili ok s tim. Ah. Bitno da se dobro osjecas i da kontroliras secer u krvi.
Daddy's girl and mommy's world! ❤
Pukica a koliko je suprug visok? Inace ja samoko 184 i meni je dozivljaj kad je zensko visoka haha😂
Lordan ja san 4kg od pregleda do pregleda dobila. Napisala mi dijeta u trudnicku i idem secer vadit iduci tjedan ogtt i jos nesto napisala sam prije sta. I ja sam na +10kg.jbg, idu mi kile sta cu😰
Zna koja dal ovo stvarno djeluje?
Doslo mi kao preporuka na instagramu pa malo gledam i recenzije po youtube-u i internetu su super ali me zanima realno dal to zaista umiruje bebice?
Ovaj kao pusta 5 razlicitih vrsta bijelih sumova/buke,ima i kao neki senzor kada se bebi pocne meskoljiti da se sam automatski upali i svasta nesto. 🤔🤔🤔🤔
Daddy's girl and mommy's world! ❤
Dan drage moje trudnice ☺
Ajme prosla sam stresno jutro, brat mi je dignio zivce jutros kad smo se culi, i bas sam bila ajme. Iznervirana, plakala ko kisna godina. Onda me i stomak zabolio, nezz koliko od nerviranja a koliko od straha za bebu. Bas sam se isplakala danas, cak nezz je li to sve bilo u meni a on je samo potaknio tu eksploziju. Sad mi je zao i ono najgore je sta ne znam kako mi je bebica 😐nadam se da je ok. Onda sam oprala malo podove u kuci i tako sam nadosla. Ali bas sam tuzna sada 😶
Tankian kad si pocela osjetit bebu? To je druga trudnoca?
Ovo je treca. Prije tocno godinu dana sam imala spontani u 12 tt. Virujem da ti je bebica dobro. Nista ne brini oko toga. Jace su nego sta mislimo. I ja sam imala dosta stresova u trudnocama. Predzadnji pregled (19+4) sam doslovno cekala u suzama u cekaoni. Otac mi dan prije otputova na patalogiju u zg zbog biopsije, muz pozvan na razgovor jer je proglasen tehnoloskim viskom, nevista par dana prije toga zbog obilnog smedeg iscjetka zavrsila u bolnici u 26 tt, a ja jos uvik nisam osjecala bebu. Bas mi se svega nakupilo jer danima nisam spavala i bila uvjerena da zbog stresa nesto nije u redu s bebom. S obzirom da mi je posteljica sprijeda, onda ju je teze osjetit. Beba se razvija tocno do u dan. Ne razmisljam o udarcima, ali kad cujem svoju nevistu i ode par cura kako ih bebe mlataraju onda me zna kopkat da nesto ne ide po planu jer su njeni udarci slabasni. Eto jutros je prvi put junacki opalila par puta da me "zabolilo". U obe sam osjetila oko 21. tt
A to sta vas plase s kilima mi nikako nije jasno. Mene su u prvoj plasile poznanice koje su vec rodile i cudom se iscudavale kako me ginekolog nije upozoria da smanjim tempo jer su njihovi kvocali i korili ih u vezi kg. Kad sam pitala tri razlicita ginekologa tribam li se brinit jer sam se dosta udebljala, ljudi su me blido gledali. Svaka zena individualno dobiva na tezini. Ja sam u prvoj do 26. tt dobila 14 kg i na toj tezini ostala do 35. tt. Imala sam jako dobar apetit 😂
Razumjem vas s kg, ja sam u prosloj dobivala doslovno 5kg od pregleda do pregleda, natukla 30. Nijedanput mi ginekolog nije nista od tog spomenuo, ni da pripazim ni ista. A sto se tice stresova, i to na zalost razumim. Tata mi je prije dva tjedna operirao metastaze na mozgu tako da me to sve sad pogadja, al nada zadnja umire. Ipak nema jos ni 60,nadam se cudu. I nesto se mislim da u ponedjeljak vidim da idem pitat doktora jer imam termin da mi napise da se ne vracam na posao, cijeli dan sjedim i vec sam dva puta isla na fizioterapije. Al mi tako mrsko samo zbog ledja.
Jutro 😊 ima li netko iskustva s primanjem zubarskih injekcija u trudnoći? Pukao mi je zub i moram danas kod zubara, probat ću bez, ali pitam za svaki slučaj jer me mama svu isprepadala da je ona imala spontani dva dana nakon što je bila kod zubara i primila injekciju, a ja sam čitala puno iskustva trudnica koje su najnormalnije primale injekciju i liječile zube u trudnoći. Pretpostavljam da je ovo kod nje bila slučajnost, a i bilo je davno, medicina je napredovala, ali mi opet nije svejedno. 😏
Jutroo... Malac... ja sam imala problema sa zubom u 17 tt cca i dali mi normalno anesteziju i sve ok. Rekli su da su to jako male kolicine i da nista ne moze biti. I kad su mi morali slikati zub su mi stavili zastitno odijelo i sve ok.
https://lmtf.lilypie.com/yPurp1.png
I ja sam normalno primala anesteziju kod zubara, i onu veću i onu manju i nikakvih problema nije bilo
Pukica a koliko je suprug visok? Inace ja samoko 184 i meni je dozivljaj kad je zensko visoka haha😂
Lordan ja san 4kg od pregleda do pregleda dobila. Napisala mi dijeta u trudnicku i idem secer vadit iduci tjedan ogtt i jos nesto napisala sam prije sta. I ja sam na +10kg.jbg, idu mi kile sta cu😰
Ja sam 180 , i meni je isto to dozivljaj 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji