Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kristina-39.Zg
    13. Studeni 2018. 17:39

debeljuca

Super mi izgleda jastuk!! Ja ga moram nabaviti pod hitno..ja cu napraviti tortilje danas..sa piletinom fino i vec znam da cu ih jesti dok ne nestanu hahah ja stala jucer na vagu i imala sam 59,7kg sokirala sam se 🙊

Hey😘 blago tebi,ja krenula sa 69😔

malac_28
    13. Studeni 2018. 18:13

Bok ženske ☺️ evo i mene, ja sam danas bila na interliberu i baš sam se umorila, ali to je onaj lijepi i slatki umor 😊
    Čini mi se da već dva dana osjećam bebu, ali još to nisu baš pravi udarci, ali bude valjda kroz par dana ili tjedan. 
    Ja sam do sad dobila samo 2 kile, što je stvarno super, vidjet ćemo kak će bit dalje 😀 
    Kikiriki presladak ti je trbuščić 😍
    Pukica neka je sve u redu, to je najbitnije 😊
    Ja sutra moram ići vaditi krv zbog željeza, ali mi je dao i šećer usput pa danas pazim, nisam ništa slatko jela, a tak bi si sad pojela neku čoksuu jaaooo 🙄

MalaTajna222
    13. Studeni 2018. 18:35

Kristina, slazem se sta kazes. Ma moj je problem sta se ne znam nositi sa nepravdom.ali eto.🙄
    Ja nezz je li to zahladilo ili sta tako mi je zima sinoc i vcrs. Cak sam i klimu si upalila ☺
    Malac tako je i meni sa bebom.jedan dan ko da sam osjetila nesta blizu pupka da se mice trajalo par minuta i stalo. Jedna mi je zena rekla da je ona osjetila tek od 22 sedmice prave udarce. Pa eto blizu je to 🤗

MalaTajna222
    13. Studeni 2018. 18:37

E da , cestitke svima na pregledima samo tako do kraja 😊😊😊
    Babyq sta si odlucila za nifty?

debeljuca
    13. Studeni 2018. 19:22

The Kako je krenulo natuci cu sigurno 20kg do kraja trudnoce..naci od zadnjeg pregleda do sada dobila skoro 4kg 

Kristina-39.Zg
    13. Studeni 2018. 19:45

Ma Neces😁..

Tonka185
    13. Studeni 2018. 19:55

Ma i ja mislim da cu natuci 20kg 😭 ne mogu se kontrolirat uopce. Samo da mi ovajbsecer bude u redu pa cu bit malo mirnija 😊
    Pukica drago mi je za dobar pregled, imamo i mi krakonju malenog 😊 koliko si visoka kad su duge noge?😆
    Luna, ma da. Za sad samo bebice u glavi a poslije sta bude 😉

Pukica
    13. Studeni 2018. 20:42

Tonka visoka sam 180 cm 😅

Kikiriki
    13. Studeni 2018. 21:01

Hehe hvala curke,rastemo beba i ja. Poceli se kg skupljat. Sad smo na +6 kg. A ima jos do kraja. Ali ok neka ona raste,budem kasnije skidala kg. Secer idem kontrolirati zadnji pon u ovom mj pa se nadam da ce bit ok posto mi je u obiteljskoj anamnezi diabetes jako prisutan.

-pukica: super da je sve proslo ok na pregledu 😃 wao sta bi ja dala za tvoju visinu uuuhh. Ja sam 163 🙈 a muz 190 😂😂 tako da jos ne znam kolka bi mogla biti bebica. 
    -znaci htjela sam jos par toga komentirati ali mozak baj baj.  Sad ako okrenem u toku pisanja stranicu sve ce mi obrisat 😂🙈🤷🏻‍♀️ aaah.

Daddy's girl and mommy's world! ❤

• Lordan
    13. Studeni 2018. 21:34

Pozdrav,cure..😊
    Pošto sam se šokirala prvi dan kad sam stala na vagu..novi šok. Znači..doslovno sam ovaj tjedan dobila još dvije kile.🤔 Znači..10 sam u plusu. 3 tjedna ne dobijem ništa..i onda u par dana skoro 3 kile. Ajde da mi netko objasni na koju foru. A jedem isto. I naravno..sad sam zabrinuta jer znam da ću opet slušati da sam previše dobila.😪😪 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.