Super mi izgleda jastuk!! Ja ga moram nabaviti pod hitno..ja cu napraviti tortilje danas..sa piletinom fino i vec znam da cu ih jesti dok ne nestanu hahah ja stala jucer na vagu i imala sam 59,7kg sokirala sam se 🙊
Hey😘 blago tebi,ja krenula sa 69😔
Bok ženske ☺️ evo i mene, ja sam danas bila na interliberu i baš sam se umorila, ali to je onaj lijepi i slatki umor 😊
Čini mi se da već dva dana osjećam bebu, ali još to nisu baš pravi udarci, ali bude valjda kroz par dana ili tjedan.
Ja sam do sad dobila samo 2 kile, što je stvarno super, vidjet ćemo kak će bit dalje 😀
Kikiriki presladak ti je trbuščić 😍
Pukica neka je sve u redu, to je najbitnije 😊
Ja sutra moram ići vaditi krv zbog željeza, ali mi je dao i šećer usput pa danas pazim, nisam ništa slatko jela, a tak bi si sad pojela neku čoksuu jaaooo 🙄
Kristina, slazem se sta kazes. Ma moj je problem sta se ne znam nositi sa nepravdom.ali eto.🙄
Ja nezz je li to zahladilo ili sta tako mi je zima sinoc i vcrs. Cak sam i klimu si upalila ☺
Malac tako je i meni sa bebom.jedan dan ko da sam osjetila nesta blizu pupka da se mice trajalo par minuta i stalo. Jedna mi je zena rekla da je ona osjetila tek od 22 sedmice prave udarce. Pa eto blizu je to 🤗
E da , cestitke svima na pregledima samo tako do kraja 😊😊😊
Babyq sta si odlucila za nifty?
The Kako je krenulo natuci cu sigurno 20kg do kraja trudnoce..naci od zadnjeg pregleda do sada dobila skoro 4kg
Ma i ja mislim da cu natuci 20kg 😭 ne mogu se kontrolirat uopce. Samo da mi ovajbsecer bude u redu pa cu bit malo mirnija 😊
Pukica drago mi je za dobar pregled, imamo i mi krakonju malenog 😊 koliko si visoka kad su duge noge?😆
Luna, ma da. Za sad samo bebice u glavi a poslije sta bude 😉
Hehe hvala curke,rastemo beba i ja. Poceli se kg skupljat. Sad smo na +6 kg. A ima jos do kraja. Ali ok neka ona raste,budem kasnije skidala kg. Secer idem kontrolirati zadnji pon u ovom mj pa se nadam da ce bit ok posto mi je u obiteljskoj anamnezi diabetes jako prisutan.
-pukica: super da je sve proslo ok na pregledu 😃 wao sta bi ja dala za tvoju visinu uuuhh. Ja sam 163 🙈 a muz 190 😂😂 tako da jos ne znam kolka bi mogla biti bebica.
-znaci htjela sam jos par toga komentirati ali mozak baj baj. Sad ako okrenem u toku pisanja stranicu sve ce mi obrisat 😂🙈🤷🏻♀️ aaah.
Daddy's girl and mommy's world! ❤
Pozdrav,cure..😊
Pošto sam se šokirala prvi dan kad sam stala na vagu..novi šok. Znači..doslovno sam ovaj tjedan dobila još dvije kile.🤔 Znači..10 sam u plusu. 3 tjedna ne dobijem ništa..i onda u par dana skoro 3 kile. Ajde da mi netko objasni na koju foru. A jedem isto. I naravno..sad sam zabrinuta jer znam da ću opet slušati da sam previše dobila.😪😪
Sortiraj odgovore
Najstariji