Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tankian
    14. Studeni 2018. 10:37

Ivana nadam se da ce s tatom bit sve u redu. Koliko si sada trudna? Ako si mozes priustit bolovanje ne znam zasto bi se patila. Ja sam napravila kucni test, nazvala sefa i pitala oce li mi otvorit go ili da idem kod gin po bo 😅
    Sta se tice anestezije ja sam primila dvi u prosloj trudnoci zbog popravka. Kad smo krenili na bebu odlucila sam stavit aparatic da sredim zagriz do povratka na posa. Za dva tjedna vadim dvi zdrave cetvorke 🤧 Kao tinejdzerka sam povadila sve sestice i znam da nije bilo toliko strasno. 
    Ginekologinja, ortodontica i zubar su rekli da mogu. Medicina je napredovala od kada je tvoja mama primila anesteziju. Vjerojatno bi otkrili neku povezanost. Bas mi pop dolazi na kavu poznanica koja ih je jucer vadila da preprica. Imamo istu ortodonticu i zubara. Ali kaze da nije strasno, a cini mi se da imam veci prag boli jer nju uvik boli nakon kontrole i jede samo tekuce par dana, a ja vec sljedeci dan unistavam orasaste plodove

malac_28
    14. Studeni 2018. 10:49

Hvala cure, uzela sam anesteziju jer je bilo previše bolno bez, rekao je zubar da je dokazano da nije štetna, a mami sam rekla da nisam jer znam da će se samo živcirat bezveze 😏 sutra idem opet da mi stavi plombu pa se nadam da će bit ok dalje. 

debeljuca
    14. Studeni 2018. 10:50

Meni je moja mama naprimjer rekla da je stetno imati toliko ultrazvuka u trudnoci 🤨da sta svaki mjesec idem na pregled hahah

Pukica
    14. Studeni 2018. 11:06

Tonka muz mi je negdi oko 185 cm, svi su mi visoki u obitelji, a njegovi su jos visi tako da je ocekivano da nam i dite bude 😀

dreamcatcherrr
    14. Studeni 2018. 11:11

Dobro jutro cure? Kako ste vi i bebaci? 😄 Svim novim curama želim dobrodoslicu 🌸

Ah ti zubi, meni je moja mama pak rekla da su njoj skroz zubi stradali u trudnoći, ja već u glavi zamislila da ću ostati krezuba a evo Bogu hvala nemam nikakvih problema, niti me desni bole nit mi se kvare . 😄

Kikiriki

Hehe hvala curke,rastemo beba i ja. Poceli se kg skupljat. Sad smo na +6 kg. A ima jos do kraja. Ali ok neka ona raste,budem kasnije skidala kg. Secer idem kontrolirati zadnji pon u ovom mj pa se nadam da ce bit ok posto mi je u obiteljskoj anamnezi diabetes jako prisutan.

-pukica: super da je sve proslo ok na pregledu 😃 wao sta bi ja dala za tvoju visinu uuuhh. Ja sam 163 🙈 a muz 190 😂😂 tako da jos ne znam kolka bi mogla biti bebica.
    -znaci htjela sam jos par toga komentirati ali mozak baj baj. Sad ako okrenem u toku pisanja stranicu sve ce mi obrisat 😂🙈🤷🏻‍♀️ aaah.

Ista situacija, ja 165 a muž 194, sin je pa se nadam da neće povući moje gene bar što se tiče toga 😂
    Ja sam dobila samo 3 kile a jedem stogod stignem 😕

• tim
    14. Studeni 2018. 11:31

Vidim sve lijepo dobivate ja jos ni kilu nisam dobila i jos k tome sam opet pocela osjecat neke mucnine bas mi je bilo lijepo bez njih al evo nas u 20tom tjednu sve se bojim da opet ne krenu...

Kikiriki
    14. Studeni 2018. 11:35

Tankian,Ivana-joj bas mi je zao i nadam se da ce s tatama biti sve u redu. 

Malac-i ja isto mislim da je medicina napredovala i da je sve ok. Nije to vise ko nekad.

Dreamcatcherr-da i mene moji plase da zubi oslabe u trudnoci i da li uzimam kalcij,a ja osim Femibiona 2 i povremeno magnezija ne uzimam nista. Ajde popijem casu mlijeka ujutro.
    -haha i kod mene su svi visoki osim moje none na koju sam ocito ja povukla visinu. A kod dragog su svi bas jaako visoki ljudi pa se isto nadam da nece bit bas toliko niska kao ja,al ajde ako nis bude nosila visoke pete kao ja 🤣 

Daddy's girl and mommy's world! ❤

dreamcatcherrr
    14. Studeni 2018. 12:03

Uh Kikiriki ja mogu litar mlijeka dnevno popiti, ne može muž nakupovati 😂
    https://streamable.com/vm0hi pogledajte ovog zločestog dječaka 😄

croatina
    14. Studeni 2018. 12:05

Pukica uvijek se nasmijem tvom nadimku jer moj sin mineralnu vodu zove pukica 😂😂😂😂
    E cure kakav cirkus danas ujutro..
    Narucena sam latinki u 7.00, u pol 7 sam se dog za primopredaju nosiljke..
    Zvoni alarm uredno..6.20..reko imamo jos vremena..mm.otiso na wc, ja se ustala laganica, kad zvoni meni mob, neki nepoznati broj, gledam wtf ko me zove tak rano, neko trola..evo poruke zena nas ceka s nosiljkom..kad sam ja skuzila da je 6.30, a ne 5.30 zanijemila sam..od soka nisam mogla mmu ni rec kaj je neg sam mu samo viknula da pozuri..mm za 3 min izlazi i dalje ne kuzi kaj se dogada..ja reko pol 7 je, a ne pol 6..trebali smo bit u zgu sad..ni on nije mogao izustit nis osim jebate 😂, otisla sam u gacama od jucer nakon tusiranja navecer, u tim carapama, nisam si dezic stavila, nisam uzela povijest bolesti, zube nismo oprali (fuj) rascupana izletila u auto, vozila 150 po autoputu, u zgu guzva uzasna..sestra me oprala kad sam nazvala da cu kasnit kao da ima narucenu drugu zenu u pola, ja onak kaj da radim sad, da se vratim doma? Jbt 🤔🤨
    Dosli smo u 7.50 k njoj 😂 pa nas je sprdala latinka jesmo se naspavali 😂😂😂😂 al bila je skroz ok, ocekivala sam da ce na brzinu me rijesit, al temeljitija je bila neg zadnji put recimo..ma.super babac zbilja 😍 vrijedi svake lipe ta ginicma
    Ugl Elodie i ja smo dobro, raste, meni su se kontrakcije smanjile dosta, napokon ne strijepim za tu trudnocu vise ❤ ima 750 grama macača 😂😂 i frizuru na tatu 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 nemres vjerovat da vidi dlacice na tom uzvu 😍😍😍
    Smanjila mi utrogestan na 1x2 navecer i kao sve super, cerviks u redu, zatvorena, kontrakcija nema..sve uredno i onda na nalazu poslije procitam mirovanje pa wtf 🤨 ja sam pocela vozit sobni bicikl taman..sad ju nisam pitala kaj s tim, al dok se ja budem osjecala ok, do tad cu vjezbat..
    Odlucila sam se malo dovest u kondiciju jer sam lezim cijele dane, a trebat ce i rodit jel 😂 

croatina
    14. Studeni 2018. 12:11

E da..poslala me ogtt radit 😂 aaaaaaa
    Ja se pokusavam izvuc, kao joj lose mi je jos na zeludac, joj kao nisam nis kila dobila 😂😂 a veli ona meni a cuj to ti sad sve trudnice rade i promrmlja nes u stilu kaj ce rec doktori u rodilistu ak vide da Latinka nije poslala ogtt radit 😂😂😂😂 o reko jebemti 😂😂
    Aaaaaa s leom nisam isla, totalno mi se neda 3 sata cubit tamo sama 😑

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.