Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tonka185
    14. Studeni 2018. 12:15

Uf cure svega i svaceg za procitat danas😑

Tankian i Ivana nadam se da je s tatama sve ok. Mogu zamislit kako je to sve prolaziti, ja isto o mojima puno puno brinem, oni to ni ne znaju.al kad je tata radio biopsiju na prostati i cekao rezultate ja sam umiiraaalaaa umirala od straha. I za mamu isto tako.to je pre strasno. Meni je samo zao sta oni u biti ni ne znaju koliko ja njij volim😕 ali nema veze bitno da je za sad sve ok koliko toliko.
    Ne sjecam se ko je spominja aparatic za zube, ja sam ga nosila 4god i opet bi ga stavila obozaaavala sam ga, bas mi je bio ka ukras, nisu bile velike one bravice, uvijek sam boje gumica mijenjala uglavnom predivan 😍 i isto sam vadila zdrave cetvorke da mogu stavit aparatic😣😤😩 sad mi raste umnjak, ne boli nista al pre cudno ono😂 i ne pijem ni ja mlijeko ni nista dodatno, isla sam na pocetku trudnoce kod zubarice na pregled sve je super bilo i nadan se da ce tako i ostat. Inace sam redovita na kontrolama i bas vodim acuna o zubima pogotovo otkad sam aparatic nosila 😇
    Ostale cure, bitno da ste vi i bebice dobro 💪 samo naprijed, cuvajte se, osluskujte svoje tijelo, i nedajte drugima da vas izbacuju iz takta nepotrebno 😘
    Meni otkad sam trudna mozak radi onako na rezervi, dosta zaboravljam i trudim se ne zamarat sa svacim i mogu reci da mi je glava full mirnija. Prije je to bilo koma, posao stresan, meni u glavi haos, uvik neki stres nesto..sad sam livada⛳

Tonka185
    14. Studeni 2018. 12:32

dreamcatcherrr

Uh Kikiriki ja mogu litar mlijeka dnevno popiti, ne može muž nakupovati 😂
    https://streamable.com/vm0hi pogledajte ovog zločestog dječaka 😄

A joojjj gle ovog miška sta plese😉😂😍😍😍😍

Kikiriki
    14. Studeni 2018. 15:12

Dream- uuu kako plese 😍😍😍 mozda si preuredjuje sobu unutra 😉😂
    Croatina- hahah,jesi me nasmijala 😂 znaci ludo jutro bilo,ma bitno da ste ti i beba dobro. Ps.ime joj je predivno. Tako unikatno,zvucno i zenstveno bas wao. 

Daddy's girl and mommy's world! ❤

malac_28
    14. Studeni 2018. 15:28

Svaka mama nešto svoje, tako ćemo i mi jednog dana 😀
    Croatina bome si veselo jutro imala 😂 bitno da je Elodie dobro 😊 i lajkam ime 😍 btw. mene je rekao sljedeći put slat na OGTT i danas kad sam išla vadit krv sam pitala jel si smijem ponijeti limun i jel moram sjedit tamo ili mogu doma pošto sam blizu, rekla je da mogu za oboje, tješim se da će mi bit lakše doma i da će mi brže vrijeme proć jer je kod njih tamo užasno zagušljivo, skoro sam se skljokala danas. 😏
    Mi danas idemo na tečaj, baš me zanima jel će bit zanimljivo 😀

14. Studeni 2018. 19:58

cure, ispričavam se što upadam ko padobranac, ali me zanima par stvari kod vas koje ste radile nifty test, ako ima nekih cura koje jesu. naime, u petak idem raditi test u polikliniku sunce, pa me zanima rade li uzv prije ili ne? čitam po netu da rade i da je preporučljivo da se vidi kuca li bebi srce, meni su rekli da samo dođem s osobnom iskaznicom, nisu spominjali da bi trebala prije napravit uzv pa pretpostavljam da oni rade. i ako rade, je li moguće da muž bude na uzv sa mnom? htjela bih da i on vidi bebicu pa se nadam da dozvole to. i zadnje, nakon koliko dana su vam stigli rezultati testa?
    hvala vam puno i nadam se da vam trudnoća prolazi bezbrižno i da bude tako ostalo do kraja  jedva čekam da se počne javljati da budem mirnija, sad samo pratim otkucaje preko baby watchera! 

Tonka185
    14. Studeni 2018. 20:38

Tenci pise li im na internetskoj stranici  kako funkcionira test?
    Ja mislim da za Nifty uopce ne rade uzv. Bar meni tako logika nalaze 😕

MalaTajna222
    14. Studeni 2018. 20:58

Tenci , mene kada su pitali za nifty test ocu li raditi , rekli su mi da ako se odlucim da prije toga imam uzv pregled i da ako radim da ce mi iducu kontrolu ravnati od tog uzv...ali ja ga nisam radila.

croatina
    14. Studeni 2018. 21:22

Aaaaa hvala vam cure 😍😍 to je tatina ideja za ime 😄
    Ne zelim nikog odgovarat od nifty ili slicnih testova, ali to je samo statiaticki test, a dobro znamo sto je statistika..90 od 100 ljudi nije bolesno, ali uvijek postoji onih 10 koji unatoc svim pravilima jesu bolesni..
    Dakle to je napravljen statisticki obrazac gdje se uspoređuju rezultati krvi..99% majki s takvim rezultatima je rodilo zdravu djecu, ali uvijek postoji ono ali i sto ako i s takvim nalazom ulazis u onaj dio statistike majki koje su unatoc istim rezultatima kao i ove koje su rodile zdravo dijete, rodile ono bolesno..
    Malo sam zapetljala, al htjela sam rec da statistika nije pouzdana..ne ovaj dio kad se vasa krv usporeduje vec ovaj dio po kojem se uspoređuje..to je samo vjerojatnost i neke brojke, no ne i garancija..
    Sve te tvrtke koje rade nifty, harmony i ine testove su napravile paniku i strah od amniocenteze
    A upravo amniocenteza je jedini DIJAGNOSTIČKI postupak, a ne statistički..
    Jedino sto je relevantno i na temelju čijeg nalaza jedino možete prekinuti trudnoću u Hrv..
    Mislim da je broj majki koje su ugrozile trudnoću amniocentezom, mizeran, rekla bih zanemariv, to je sve napuhano od marketinga testova ovakvih firmi koje od tog imaju ogroman profit..

Tonka185
    14. Studeni 2018. 22:31

Ma da, sve je to neka statistika i niko ti nece rec dijete je zdravo ili bolesno. Vec vjerovatnost.. ali eto, svakom na izbor.po meni je to suludo skupo 😕 

• Lordan
    14. Studeni 2018. 22:58

Meni su isto predlagali te testove s obzirom na spontane i da sam u jednoj od tih trudnoća imala trisomiju kromosoma..al ja ipak nisam to radila. Stvarno je skupo,a ako nalaz dođe loš..opet bi morala raditi amniocentezu. Napravila sam test kombiniranog probira na kraju samo da sebe umirim..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.