Bok curke,
mi se napokon naspavale jedan dan. Bas mi je trebalo nakon par turbo dana. Nadam se da ste mi sve dobro i nemojte se dati nervirat jer nema smisla s nekim ljudima raspravljat ako ne cuju drugu stranu i nisu spremni na kompromis.
Evo napokon da i ja slikam trbuscic,posto smo
Daddy's girl and mommy's world! ❤
Debeljuca-hahaha da on je moja mala sjena. Nemogu nigdje bez njega 😂❤
Daddy's girl and mommy's world! ❤
Kristina zatvorena to je dve sto znam..ne pise ni omeksan ni nista samo zatvoreno nesto 1clanak zatvoreno..bila na kontr.prije tj dana..bebonja bio na 2100...sve bilo savreno..sad nadam se da je i ovo normalno i da je sigurno od rastezanja i svega sto ide u zadnjim tjednima..
url=https://lilypie.com]
Luna ja veze sa ekonomijom sta se tice skole ni faksa nisam imala. Jedina veza sa ekonomijom mi je sadasnji posao u banci haha ali to opet nema veze sa ovim u knjigov servisu. Znam da sa ekonom.skolom dosta toga tamo naucite, makar sta se osnovnih stvari tice pa se bojim da bi mi bilo jako tesko sve pohvatat bez zavrsenog barem kakvog tecaja ili neceg? 😕 oprosti sta te gnjavim ali treba mi neko neutralno misljenje😬
Ma ne gnjavis, samo ti pitaj 😁..ne znam kako funkcioniraju ti tecajevi i kako na razgovoru za posao poslodavci gledaju na to..ne znam jel ti to nešto preko veze ili? Meni je puuuno pomogla srednja skola a fakultet bas nista! A sad sa tecajem ne znam koliko bi ti bilo lakse jer su kratki koliko ja znam.
Da i pretpostavila sam da je srednja dibar temelj😭 ma preko veze debele je, kum od supruga ima servis pa bi pokusali s tim ako mi upali a ja se jos raspitujem sta kako. Ma ne znam ni ja da bi tecajevi puno pomogli. Ja sam spremna uciti i truditi se, al ono, ne znam koliko je to moguce s obzirom na to da nisam imala bas doticaja s tim 😕
Uglavnom hvala ti puno 😘😘
Imat ce kum onda razumjevanja da si pocetnik..sve se da naucit, samo hrabro 💪 a zasto nebi vise u banci? Pitam jer cu i ja mozda poslije porodiljnog trazit posao pa da znam 😂
Uf o banci bi ti mogla napisat cijelu knjigu, ali ne bi htjela ovdje bas javno pricati. Ne znam jel postoji ovdje opcija za poslat privatnu poruku??
Sta bi ti htjela radit?
Kikiriki kako si zgodničkaaa 👌
Luna ja veze sa ekonomijom sta se tice skole ni faksa nisam imala. Jedina veza sa ekonomijom mi je sadasnji posao u banci haha ali to opet nema veze sa ovim u knjigov servisu. Znam da sa ekonom.skolom dosta toga tamo naucite, makar sta se osnovnih stvari tice pa se bojim da bi mi bilo jako tesko sve pohvatat bez zavrsenog barem kakvog tecaja ili neceg? 😕 oprosti sta te gnjavim ali treba mi neko neutralno misljenje😬
Ma ne gnjavis, samo ti pitaj 😁..ne znam kako funkcioniraju ti tecajevi i kako na razgovoru za posao poslodavci gledaju na to..ne znam jel ti to nešto preko veze ili? Meni je puuuno pomogla srednja skola a fakultet bas nista! A sad sa tecajem ne znam koliko bi ti bilo lakse jer su kratki koliko ja znam.
Da i pretpostavila sam da je srednja dibar temelj😭 ma preko veze debele je, kum od supruga ima servis pa bi pokusali s tim ako mi upali a ja se jos raspitujem sta kako. Ma ne znam ni ja da bi tecajevi puno pomogli. Ja sam spremna uciti i truditi se, al ono, ne znam koliko je to moguce s obzirom na to da nisam imala bas doticaja s tim 😕
Uglavnom hvala ti puno 😘😘
Imat ce kum onda razumjevanja da si pocetnik..sve se da naucit, samo hrabro 💪 a zasto nebi vise u banci? Pitam jer cu i ja mozda poslije porodiljnog trazit posao pa da znam 😂
Uf o banci bi ti mogla napisat cijelu knjigu, ali ne bi htjela ovdje bas javno pricati. Ne znam jel postoji ovdje opcija za poslat privatnu poruku??
Sta bi ti htjela radit?
Kikiriki kako si zgodničkaaa 👌
Mislim da ne postoji opcija 😕 nemam pojma sta bi htjela, samo u svom poslu imam iskustva..ma necu se s tim opterecivat sljedecih godinu i pol, a poslije kako bude 😉 sad nam je posao samo uzivat u trudnoci i bebicama 😍
I ja imam curke od 11 i pol godina i od 7 godina.One bi sada željele brata.Cure jedva čekaju.
https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8
Kikiriki super ti je busika😍i onaj u sjeni iza tebe😂
Zadranka ak si zatvorena onda ti je sve ok,ne brini i uzivaj jos to malo u trudnoci jer nakon toga stizu slatke muke❤️
Ja sam bila otvorena jedan clanak u trudnoci al vise se ne sjecam u kojem tjednu morala sam mirovati,nist strasno..odmaraj,dragaj busiku tj bebicu,pricaj joj,pjevaj joj i uzivaj💕
Kikiriki super ti je busika😍i onaj u sjeni iza tebe😂
Zadranka ak si zatvorena onda ti je sve ok,ne brini i uzivaj jos to malo u trudnoci jer nakon toga stizu slatke muke❤️
Ja sam bila otvorena jedan clanak u trudnoci al vise se ne sjecam u kojem tjednu morala sam mirovati,nist strasno..odmaraj,dragaj busiku tj bebicu,pricaj joj,pjevaj joj i uzivaj💕
Kikiriki bas si zgodna trudnica! 😊
Evo ja sam s pregleda, sve je super, imam malog nogala, imat ce duge noge na mamu 😂 Detaljno je sve pregledala dolje zbog stezanja koje sam imala, ugl zatvorena sam ali zasad nisko nosim pa mi beban stvara pritisak na donjem dijelu stomaka. Eto odma sam mirnija...
Sortiraj odgovore
Najstariji