Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    oppa
    05. Listopad 2018. 13:51

E da, u lidl uvijek možeš vratiti ako ti je nešto veliko, malo, ne sviđa ti se. Zamijeniš za dobru veličinu ili uzmeš lovu natrag 😁😁

05. Listopad 2018. 13:58

Slazem se za robu, ako samo trbuh raste, uzmes istu velicinu, meni za sada sve ok... Sire netrudnicke stvari su mi isto ok u mojoj velicini, za sada, cemo vidjeti do kraja😁
    Grudnjaci su mi boljka, u lidlu najvece trudnicke kosarice D🙄 u to ne bih ni prije stala.. U mulleru isto za dojenje najvece kosarice E...  Zivciraju me, zasto nemaju i vece brojeve😑🙄
    Danas sam sva kenjkava i placljiva...mišica mi je kod bake jer sam popodnevna i muz radi do 18 pa ne stignemo u vrtic i nisam je vidjela vec 3 dana i bas mi fali😞😞😞sutra je necu cijeli dan pustati♥️🤗

Anna13
    05. Listopad 2018. 14:06

Hvala vam svima 

url=https://lilypie.com]

Kristina 30
    05. Listopad 2018. 14:29

Ah moj mm na terenu pa ga nema,dok ga nema onda mi dode volja a kad je tu i kad bi se s... ne mogu se opustiti,moze on mrdati do sutra al za mene badava,nekak me strah i stalno mislim kak beba nutra skakuce onda sam luda na to i onda samo o tome mislim.😑sta ces..jedva cekam Lidl i neku novu odjecu da navucem,inace sam stalno u tajicama. Bila jedna zena na pregledu kad i ja,trudnica,po velicini trbuha mislim da bi trebala roditi za cca mjesec dana imala trudnicke traperice i na kraju se nije mogla svuci za pregled jer su joj bile na knap (preusko) taman sam ja izasla van kad je isla doktoru na pregled a ja u prostoriji do s sestrom da mi da kaj treba od uputnica i cujem unutra doktora je gospodo kak bumo obavili pregled kad se ne mozete svuci itd ja sam izlazila onda je zval sestru valjda za pomoc🙄to mi je fascinantno dok na sebe navucu ono kaj vise nije za njih..

Aosijek
    05. Listopad 2018. 14:43

Bokić, evo i mene da se javim prije ovog produženog vikenda, idemo  na put do mojih, stigle nam slike sa svatova pa idemo i po njih usput. 
    Ja već drugi dan iza 13 h na poslu osjetim dolje ( ne u trbuhu nego baš dolje ) pritisak malo.. jučer sam osjetila i dok sam se tuširala...nadam se da će proći.
    Vezano za veličine - ja inače nosim M košulje ( 38-40) ovisno o kopčanju tj. da li je bluza ili ne. U HM sam probavala M trudničke košulje i sve su mi bile velike, na kraju sam S jednu kupila.
    U Lidl ću svakako otići :) 

oppa
    05. Listopad 2018. 15:42

Nejasno je to kako nju nije tiskalo ništa ako joj je tijesno?! Mislim stvarno, popodne je kod mene slučaj da mi smeta trbuh samo što o je tu a kamoli da imam još i pretijesne hlače. Ubila bih se.. Jadna beba

Kristina 30
    05. Listopad 2018. 16:36

Oppa bas to ne kuzim ni ja,ja sam pola svoje garderobe spremila u kutije i cekaju neka lijepa vremena jer mi sad samo stvaraju smetnju u ormaru kad mi nista ne pase..nasla sam jedne capri lanene hlace koje sam kupila u prvoj trudnoci bas trudnicke znam da sam ih u Zg platila 360 ili 380 kn mislim da se ducan zval Mama nova i da je bil na Malesnici i razmisljam koji jarac mi je bil da sam dala toliko za te hlace😦🤔

malac_28
    05. Listopad 2018. 16:42

Svašta, ja sam uvijek u haljinici kod doktora tak mi je najlakše, a hlače kad nosim, baš pazim da me nigdje ne steže, a ne da ih ne mogu skinut 🙄😂
    Ja sam isto svu robu koju znam da neću nositi spremila u vreću jer mi samo smeta, a i radimo ormar pa moram sve maknut 😐 taj dućan je kod mene u kvartu, al ne planiram zalazit uopće u njega jer sam čula da je preskup. Tipa ona majica s bebom je oko 200, 250 kn, katastrofa

sova12
    05. Listopad 2018. 16:46

Ja kad idem na pregled kod ginekologa ako nosim hlace uvik u zorbi ponesem suknju

malac_28
    05. Listopad 2018. 16:46

Pardon, sad sam išla na njihovu stranicu, nije tak skupa 159 kn je, ali sve ostalo je onak, tajice su im 150 kn. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.