Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lordan
    05. Listopad 2018. 17:32

Pozdrav curke..al ste se raspisale dok me nema..čak sam i temu sex-a propustila..😂😂😂😂

Ja sam isto gledala stvari u mama novoj,al su mi stvarno skupi. Ove majice šta ste spomenule..160 kuna..a našla ih na facebooku po 60 kuna mislim. Hlače su im po 300 kuna..a za te novce radje kupim i tajice i tunike..moje mišljenje.
    Bammi hvala ti..😊 Još se privikavam na to da je dečko..stvarno sam se nadala curki..😀

oppa
    05. Listopad 2018. 17:54

Ma kakva mama nova, dok je lidla mi trudnice smo sigurne! 😁😁Ajde i hm je dobar..
    Ja imam pitanjce jedno, idemo ujutro na put. Za dubrovnik, autom. 😵😵 Inače imam problema sa mučninom i moram popito tabletu za voznju. E sad pitanje je mogu li popiti dvije tablete (neke na biljnoj bazi) jer mi jedna ništa ne znači, povraćat ću garantirano

Timi95
    05. Listopad 2018. 19:39

Kod mene tajice, trenerke i jeans hlace ponekad, al ih ne zakopcam haha ne daj Boze da me zulja. Najbolje mi je u pidzami 😊 
    Kod mene kao da mi je decko trudan, a ne ja haha on bi sutra za rucak pohane palacinke, ja se tog uopce nisam sjetila da postoji 🤣 a napravit cu mu ih tj nam 😁
    Moj bebac danas miran, par puta sam ga samo osjetila.. kako kod vas?

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️ 🥰

oppa
    05. Listopad 2018. 19:43

Moja mrvica će sad početi divljati. Pojele smo i sad nirvana. Bar ja 😁

Timi95
    05. Listopad 2018. 20:33

Dal vas svrbe grudi i trbuh? Mene uzasno, toliko sam se svrbila po grudima da mi imam ljubicaste tockice.. 

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️ 🥰

Kristina 30
    05. Listopad 2018. 20:51

Meni grudi rastu al tu i tam svrbe a trbuh svrbi stalno bezobzira kaj se namazem🤨

Timi95
    05. Listopad 2018. 20:53

Kristina 30

Meni grudi rastu al tu i tam svrbe a trbuh svrbi stalno bezobzira kaj se namazem🤨

I ja se mazem, al ipak svrbi. Trbuh ne toliko, al grudi jako 🙄 pogotovo navecer

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️ 🥰

Pukica
    05. Listopad 2018. 21:20

Dobra vecer cure! Nije me dugo bilo zbog obveza pa da se javim sad kad mogu.. 
    I ja sam imala problema sa svrbezom po trbuhu pa sam kupila weleda mama ulje protiv strija za koje sam procitala samo dobre recenzije i mogu vam rec da mi je stvarno pomoglo. Malo je skuplje oko 130 kn ali uhvatila sam ga na snizenju na zutoj srijedi i vrijedi svake kunice.
    Sta se tice trudnicke odjece kupila sam sebi skinny jeans od hm-a za trudnice i stvarno su super rastezljive i udobne.. Meni se napokon poceo nazirat pravi mali trbuscic, zaokruzio se lijepo, a i bebaca sve cesce osjetim, sve do nedavno nisam znala razaznat je li on ili ne 😅❤
    Eto napisah se, nadam se da ste sve dobro i veselo!

Kristina 30
    05. Listopad 2018. 22:37

Pukica bas mi je drago☺️😇imas mirnu bebiku meni moja hoce rasturit busiku,stalno je aktivna..
    Ujutro kad se probudim za pis pis i kad natrag legnem onda se obavezno javi,malo potreska i onda je opet mir🤗
    Zlata nasa najdraza❤️

Tonka185
    06. Listopad 2018. 09:35

Pukica pozdrav! :)
    I mene trbuh cese i to dosta cesto, bez obzira koliko ga mazala. Sta to onda je?-suha koza ili se koza rasteze?😬

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.