Ja sam na biobaza mama i gel za tuširanje i krema za sada mi paše… Kasnije ćemo vidjeti… Htjela sam vam javiti da Zara dobija mama kolekciju koliko sam shvatila prvi put…bit će neke tunikice, kardigani, kombinezoni tako sam barem pročitala pa da znate…za cijene ne znam al evo da javim…
Kako ste mi danas?
Ovdje je toliko lijep dan da sanjam roštilj od jutra 😂
Heiii... ja sam vidjela novu Zara kolekciju za mame... tako tako, ima nesto ali ne previse. Meni te neke haljine do poda ne stoje recimo. Mozda si netko nadje nesto. Radje H&M.
https://lmtf.lilypie.com/yPurp1.png
I pratim vas i divne ste sve :) Slabo pisem jer bas ne stignem. Mi smo bili na pregledu sa 9 tjedana (prvo pregled), onda sa 12 tjedana i sada prije nekoliko dana sa 14. Sve je u redu i dr. se cini da je po spolnoj kvrzici vise cura nego decko (iako je rano reci sigurno) :) Prvi pregled je bio vaginalni ultrazvuk, dalje sve preko trbuha. Sada smo naruceni za 4 tjedna opet. Na zadnjem smo jako kratko culi srce, gledali bebu iz svih kutova, pratili pokrete i mjerili samo CRL. Ocito dr. rade dosta drugacije, zato vam i pisem svoje iskustvo. Pozdrav od nas (valjda) curka :)
Ja se sad trackam s tim biobaza mama ok mi je! Za bademovo ulje sam cula da je odlican izbor, jer bas to prirodno, dosta jeftino i ucinkovito!
Jako sam se nasmijala na ove sexy snove 😂
Ja sam prvo tromjesjecje bila luda, a sex nam bio zabranjen! Sad u drugom mi se uopce neda i nemam volje 🙄
Vidijela sam to sta zara nudi, po meni skroz bez veze!
Na preglede sam na pocetku isla svaka 2 tjedna, sada svaka 4 t! To sve stvarno ocito ovisi o dr!
Ja sam na biobaza mama i gel za tuširanje i krema za sada mi paše… Kasnije ćemo vidjeti… Htjela sam vam javiti da Zara dobija mama kolekciju koliko sam shvatila prvi put…bit će neke tunikice, kardigani, kombinezoni tako sam barem pročitala pa da znate…za cijene ne znam al evo da javim…
Kako ste mi danas?
Ovdje je toliko lijep dan da sanjam roštilj od jutra 😂
Heiii… ja sam vidjela novu Zara kolekciju za mame… tako tako, ima nesto ali ne previse. Meni te neke haljine do poda ne stoje recimo. Mozda si netko nadje nesto. Radje H&M.
Bila sam u H&M samo sam tajice nasla i tjt u splitu jako los izbor
Da ocito je sve do doktora nego mene isplase ovako a u familiji sam zasad prva koja nosi blizance pa ne znam se poistovjetit jer sve trudne bile po jednu bebu imale pa im je drugacije bilo
Nek je sve u redu to mi je najvaznije
Cure imam pitanje..znaci moj malac ima 1g i 5 mj .
Prestali smo sa dojenjem i uveli smo kao zamjenu ad novalac. E sad mene zanima koliko dugo ad moze stajati vanka na sobnoj temperaturi?
Ja sam na pregledu bila u 7 tjednu, doktorica kaze da je sve uredu pa cu na sljedeci prrgled tek u 13, kada ce uraditi sva mjerenja,do tad kaze nema.pptrebe za pipkanjem, ocito svako ima svoju praksu. Drage mamr,ja iako tek ulazim u deveti tjedan, danas sam morala kupiti trudnicke hlace, nemam stomak i inace sam jako mrsava ali sad sve moje hlace me previse bole i stezu a ne zelim da rizikujem, a kako god citam niko tako rano nema potrebe za promjenom hlaca. 🤔
Ja sam na pregledu bila u 7 tjednu, doktorica kaze da je sve uredu pa cu na sljedeci prrgled tek u 13, kada ce uraditi sva mjerenja,do tad kaze nema.pptrebe za pipkanjem, ocito svako ima svoju praksu. Drage mamr,ja iako tek ulazim u deveti tjedan, danas sam morala kupiti trudnicke hlace, nemam stomak i inace sam jako mrsava ali sad sve moje hlace me previse bole i stezu a ne zelim da rizikujem, a kako god citam niko tako rano nema potrebe za promjenom hlaca. 🤔
I meni je smetalo iako je bilo rano, pogotovo kad sjedim. Prvo sam bila otkopčanih hlača . I onda prešla na udobniju odjeću, a isto sam mršava.
Piki13 sad si me utjesila, probala sam otkopcane hlace par dana ali nije ni malo prakticno. 😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji