Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tonka185
    06. Listopad 2018. 21:30

Nije me bolio zub ali kad me glava sastavi popijem Lupocet 😰 to znam da smijem. Sta ti se desilo sa zubom?

sova12
    06. Listopad 2018. 22:44

Dok san doruckpvala mi je puka i sad je skoro supalj..zubarica mi je stavila lijek i nakon dva tjedna ga je tribala popravit ali nije ga popravila vec ga je tila izvadit...nisan joj dopustila i kasnije san cula da je dobila otkaz..puno ljudi se zalilo na nju i sad san u novog zubara..al tek u pon ga mogu zvat za pregled

sova12
    06. Listopad 2018. 22:44

Dok san doruckpvala mi je puka i sad je skoro supalj..zubarica mi je stavila lijek i nakon dva tjedna ga je tribala popravit ali nije ga popravila vec ga je tila izvadit...nisan joj dopustila i kasnije san cula da je dobila otkaz..puno ljudi se zalilo na nju i sad san u novog zubara..al tek u pon ga mogu zvat za pregled

sova12
    06. Listopad 2018. 22:57

https://lb2f.lilypie.com/vjz0p2.png
    https://lmtf.lilypie.com/0Kd5p2.png

sova12
    06. Listopad 2018. 22:58

Cure kako da stavin ove stikere ?

Tonka185
    06. Listopad 2018. 23:08

Zapravo ces morat cekat utorak😰 ajme koma ti zubari znam ih dosta sta doslovno bezveze rade.ja sam preselila iz mog grada i sve sam doktore promijenila ali kod zubarice dolazim te moje makar mi uopce nije blizu ali imam fobiju od pogresnog zubara.
    Ne znam kako ti stickeri funkcioniraju pokusala sam ali nisam uspila 😧

sova12
    06. Listopad 2018. 23:11

Zaboravila sam da je praznik u pon...
    A valjda će nam netko ko zna objasnit...ja inace nisam imala fobiju od zubara i dr opcenito ali sad moja zubarica radi samo proteze i koga zaposli ..pa san u potrazi za drugim zubarom 

Tonka185
    06. Listopad 2018. 23:26

Meni je moja razbila strah 😬 u svakom slucaju sretno s tim✊ nadam se da zub ne boli ili barem ne boli puno😥

malac_28
    07. Listopad 2018. 08:57

Jutro 😊
    Cure evo probat ću vam ja objasnit za sticker. Znači kad dođete do kraja na lilypie, idete na forums i stisnete ovo zadnje PSEUDO HTML, taj cijeli kod morate kopirat u svoj profil pod potpis, to spremite i to bi trebalo bit to. Evo vam i sličice da bolje skužite. 😊

Tonka185
    07. Listopad 2018. 09:50

Hvala ti malac 😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.