Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    05. Listopad 2018. 12:55

Hvala oppa☺️
    Kristina, blago ti se, barem nesto😁 nama dr rekla neka malo pauziramo do kada se ja ne vratim sa puta... Zao mi mm-a, a i mene vec pomalo😂 ali ok...jos 10 dana😊

malac_28
    05. Listopad 2018. 13:04

Ja nemam takve snove, al sam skužila da sam puno više napaljenija otkad sam ušla u drugo tromjesečje 🙄😀
    Što se tiče snova, ja sam prošlu noć imala jedan od onih ružnih snova kad te netko napada pa se probudiš sav u šoku i strahu, užas. Tak sam se stisnula uz muža i jedva zaspala. 

Dreams
    05. Listopad 2018. 13:07

Snimka od jučer hahaha ovo je odlično 😂
    Snove imam svakakve hahah onda se ujutro probudim kažem mužu al si bio dobar u snovima....onda za dva dana opet sanjam kaže on i kakav sam bio, ja reko izgleda da nisi ti ovaj put bio hahaha...
    E a što se pregleda tiće dođem ja lijepo dns tamo u 8 a piše na vratima ordinacija 5.10. Izvanredno ne radi...

Timi95
    05. Listopad 2018. 13:09

Joj Kristina ja sam imala takve snove prva 3 mjeseca, probudila bi se tako napaljena, uzasno.. a imali smo odnose i tada, al nisam se mogla uziviti hh a sad je sve super, bas mi pase i volim kad mi daje paznje i da me ljubi, imam potrebu za tim 😊☺ 
    Cure kupila sam si 5 kg mandarina 🤣 decko me gleda i ne vjeruje 😂 
    Sto se tice robice ja dam vec nesto dobila od moje tete, nesto cu kupiti, al odmah broj veci, jer prerastu odmah pa da ne bi bilo da ni ne nosi.. to sam oprala pa cu opeglati. U pon idem preko kupit neke stvari, mozda i sebi jos nesto 😁 za mene nikad dosta odjece. Ja jos stanem u sve jeans hlace, al ih ne mogu zakopcat pa stavim elastik da ih drzi i preki neku siru majicu i super je 

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️🥰

Anna13
    05. Listopad 2018. 13:13

Cure šta mislite o veličinama iz Lidla,ja vjerojatno neću moći u kupnju, pa bi poslala nekog ,recimo veličina čarapa,grudnjaka ,ne znam da uzmem broj veći ili koji nosim. Inače mi je samo trbuh jako narastao ,ovo drugo sve isto, do sada sam nosila s,ili 36. A sad uopće ne znam koju veličinu da gledam. 

url=https://lilypie.com]

Timi95
    05. Listopad 2018. 13:15

Puno sam toga napisala 
    Danas nam je 19. tjedan ❤

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️🥰

Timi95
    05. Listopad 2018. 13:16

Anna13

Cure šta mislite o veličinama iz Lidla,ja vjerojatno neću moći u kupnju, pa bi poslala nekog ,recimo veličina čarapa,grudnjaka ,ne znam da uzmem broj veći ili koji nosim. Inače mi je samo trbuh jako narastao ,ovo drugo sve isto, do sada sam nosila s,ili 36. A sad uopće ne znam koju veličinu da gledam.

Pa po meni trudnicki S uzmi

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️🥰

Tonka185
    05. Listopad 2018. 13:31

Ma daj pusti price ko ce sta govoriti ljudi uvik nesto pametuju.skuzila sam i sama da je najgore ljudima ista govorit.ponekad i bliskima a kamoli ostalima..najbolje znas kako se osjecas, i ako neces sad putovati neces sigurno ni u 30tt.zato iskoristite ti i M ovo vrijeme dok ste "sami" i uzivajte,opusti se.moze ti od tog biti samo bolje a ne gore 😊😆
    Sto se odjece tice neda mi se uopce nositi hlace ne zelim da me ista steze imalo makar stanem u moje sve ali nije to to..furam neke haljine koje imam bas me briga.te trudnicke hlace mi se nekako ne svidjaju,mislim da mi nebi ni stajale, visoka sam i mrsava,nemam ni bokova ni ista pa meni to sve bezveze pre visoko sta se nosi 😰
    Btw i ja sam danas 19 tjedan 😊😊 (20 po kalendaru ali racunamo tjedan manje)
    Kristina to je kao normalno ta napaljenost pa eto i u snovima. Makar ja totalno asexualna, zao mi M, a i sebe kako kazete.ali ne mozemo se ni ja ni on opustiti ni uzivati kako treba sad. Bit ce vremena i za to, sad se snalazimo😂😂

Malu
    05. Listopad 2018. 13:37

Hahahha... super ste 😂 ja mogu samo sanjati 😭  

https://lmtf.lilypie.com/yPurp1.png

oppa
    05. Listopad 2018. 13:46

Anna svakako uzmi s. Ja sam kupila baš potkošulje u pon u lidlu i uzela nadobudno m kad ono... Malo veliko. Al ne brinem se, u 8 i 9 mj trudnoće će se popunit 😁 ali ako nisi dobila na kilazi puno, to će bit ok. A i kad rodiš :) za grudnjake ne znam. To ću uzet vj onaj 75c mislim da će to bit ok. Čarape isti broj. Gaće sam jedino uzela m i dobre su mi. S se brzo i stisnu nakon pranja pa više ne ide guza unutra.
    Divne ste sve.. Tako mi je drago čitati vas 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.