Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    06. Listopad 2018. 09:39

Zna me sve svrbiti i trbuh i cice za poludit...pa se natrackam s bilo cim sto mi dodje pod ruku...  Koristim biobazu koju sam dobila u dm paketu... Sad moram nesto novo naci.. 🤔
    Pred dva dana bebac mi lupkao malo ispod pupka, a jucer se valjda spustio na mjehur, svakih 5 min sam mislila da mi se piski🙃 Danas jos nisam sigurna u kakvom je raspolozenju😁

oppa
    06. Listopad 2018. 09:47

Ja koristim mama ulje, nešto iz dm. I nevenovu mast. E to je super. A trba i cice su me svrbile nakon što smo došli sa mora, bradavice pogotovo. Užas. Znala sam se čohat onako preko majice. MM me gledao kao da sam sa marsa pala. Ali onda sam mazala par noći sve sa nevenovom i nastavila s njom tako da sam sad super 

Anna13
    06. Listopad 2018. 10:37

Imate i od olivala ulje protiv strija, do sada sam samo njega koristila, i čini mi se dobro. 

url=https://lilypie.com]

Monikaharmonika
    06. Listopad 2018. 10:41

Mene isto sve svrbi, trbuh, grudi. Do neki dan sam koristila Biobaza mama ali mi ne odgovara više. Vratila sam se svom srarom provjerenom proizvodu, Aderma Exomega mlijeku ili losionu od 400 ml. Ima zobene proteine i neku formulu protiv svrbeža i može se kupiti samo u ljekarnama. Skupo je, 180 kn ali uvijek uhvatim negdje akciju. Bilo je 30% sniženo neki dan.To vam je moja preporuka. Vrijedi svake kune i može se upotrebljavati i za bebe.  

• tanja83
    06. Listopad 2018. 11:03

Pozz mame:),evo da se i ja pridruzim malo opet,cekamo cetvrtu srecicu,termin 23.1. Sad smo dakle 25tt i na veliko lupamo u trbuhu,imali smo cca 600 grama u 24tt.decko,za tjedan malo  kaskamo od pocetka znaci tu negdje smo s mjerama:) domeka imamo dva braceka 12 god i 18mj i seku 3 i pol god. Veselim se druzenju sa svima vama tu 

Timi95
    06. Listopad 2018. 11:58

Dobrodosla 😍😊
    Ja koristim od johnsona baby ulje i super mi je 😁 al da svrbi svrbi jako

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️ 🥰

Dreams
    06. Listopad 2018. 12:03

Ja sam na biobaza mama i gel za tuširanje i krema za sada mi paše... Kasnije ćemo vidjeti... Htjela sam vam javiti da Zara dobija mama kolekciju koliko sam shvatila prvi put...bit će neke tunikice, kardigani, kombinezoni tako sam barem pročitala pa da znate...za cijene ne znam al evo da javim... 
    Kako ste mi danas? 
    Ovdje je toliko lijep dan da sanjam roštilj od jutra 😂

marica25
    06. Listopad 2018. 12:17

Drage mame svako koliko vam je pregled ultrazvuka molim i ove sto nose blizance da mi odgovore meni je sa twinsima sad svako 3 tjedna al poznanica koja je nosila blizance kaze da je njoj bilo svako 5 tjedana jer taj ultrazvuk je malo i stetan pa sam se evo zabrinula a iza 25og ja msm tjedna da ide svako 2 🤔
    Iako su bebice super Bogu hvala dosad na svakom pregledu uredno rastu bas u skladu sa tjednima

Tonka185
    06. Listopad 2018. 12:28

Tanja dobrodosla, cetvrta srecica kod tebe, bas predivno😍😍
    Cure moje, ja se ujutro trudim koliko toliko zdravo doruckovat, ono pojedem neki vocni jogurt sa malo zobenih pahuljica i stavim malo chia sjemenki i tako evo jabuku krusku itd..zadnjih par dana mi je probava koma teska, jedem ja sve i svasta, ali uvijek bi probava bila normalna. I sad par dana koma, i evo maloprije iz cista mira osjetim da mi se povraca i naravno povratim nekoliko puta ono odjednom 😕 zbilja ne pamtim kad sam zadnji put povracala valjda prije puno godina 😣 ali evo u zadnjih 15 dana nekoliko puta mi je dosao taj  nagon a danas sam povratila.koma bas 😕 znam da se i vama bas sad nedavno desavalo😥

• Ka_Ri
    06. Listopad 2018. 12:35

Meni je koza nakon povratka s mora bila ocaj. Bila je suha ko nikad u zivotu! Sve - noge, ruke, a o trbuhu i grudima da ne pricam. Prvo sam prpbalaprpbala s Olival kremom za trudnice, ali nije puno pomoglo. Onda sam u ljekarni kupila cisto bademovo ulje, mislim da je bocica dosla mozda 20-ak kuna. Magistra je rekla otusirati se i ne se skroz obrisati vec na vlaznu kozu umasirati ulje. Za dva dana sam vidjela pomak, sada sam nastavila tako vec neko vrijeme nakon tusiranja i koza mi je super! Ne puca, ne susi se i ne svrbi! Preporucam svima! Zdravo, jeftino i djelotvorno! :)  

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.