Malac ja ti jos otkucaje nisam cula, tj nisam nikad cula,ni u prvoj trudnoci😑 osim kad sam morala na ctg prije nego trebas ici rodit..
Malacja ti jos otkucaje nisam cula, tj nisam nikad cula,ni u prvoj trudnoci😑 osim kad sam morala na ctg prije nego trebas ici rodit..
Sad si me utješila, ja sam mislila da sam jedina koja nije čula otkucaje.
Ana ja sam u tjednima ko i ti mene lupka vec s 15 tjedana,naravno od 18 tjedna sve jace,mene jace lupka dok lezim na boku a dok stojim nekak se pomice u trbuhu ocito po organima pa me zna na momente malo zaboljet..beba raste pa je aktivna i glavica joj je dolje a guza oko pupka i nogice prema rebru a osjecam da me lupa skroz nisko oko predjela jajnika☺️Dok nemas bolove i iscjetke sve je ok..
Kristina i ja sam osjetila prvi put negdje oko 15 tjedna, al nisam bila sigurna jesu to udarci, sad sam i te kako sigurna da su bili. Ponekad me zaboli ali ništa strašno i nisam imala do sada nikakav zabrinjavajuci iscjedak. Jedino što me često muči pritisak i napuhana crijeva i to uvijek kroz popodne. Jutro mi je super ko da i nisam trudna ,ali popodne je svako isto.
Stalno me nešto smeta . Nadam se samo da se beba namjesta i da se ne radi o otvaranju. Ali eto idući tjedan ćemo znati ima li problema .
Anna nije to ništa zabrinjavajuće.. I ja sam sa pritiskom u trbuhu i to uvijel popodne, kao i napuhnutost. A ujutro sam valjda duplo manji trbuh. To je valjd nakupljanje vode, natečenost.. Mislim da je sve u redu. Osim naravno ako te kako ne boli ili imaš krvarenje.
Eo mene da javim za lidl al netko je već spomenuo... Nije neki izbor ali ono nije loše bar nešto...
Meni je radila preko trbuha s 12 tj a sad evo baš me i dalje zanima što će sutra biti. Javim vam ujutro kako je prošlo.
Vidim da su vec neke cure objavile za lidl.. od viska glava ne boli haha
Mene tokom noci pocne stiskat kad dugo spavam na leđima ili na lijevom boku.. dal su crijeva ili beba, nista strasno. Sinoc su me leđa boljela, al lagano i prosla za 30 min.. mozda jer sam kosila travu, al kosila sam 15 minuta, ne vise..
Aa vidi ima kao žabice za trudnice ☺
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️ 🥰
Hvala zene za lidl☺️ Ima zgodnih stvari a nisu skupe..ove hlace za trudnice mi ne zgledaju lose kak i tetra pelene inace su skupe
Lidl je super.. Veselim se ovim čarapama jer sam prije dva tjedna tražila po bipi takve (jrr ih jedino oni imaju, a da nisu skupe) tako da ću si to obavezno kupiti!
Dreams, svakako javi 😀sretno!
Sortiraj odgovore
Najstariji