Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kristina 30
    04. Listopad 2018. 21:21

Malac ja ti jos otkucaje nisam cula, tj nisam nikad cula,ni u prvoj trudnoci😑 osim kad sam morala na ctg prije nego trebas ici rodit..

malac_28
    04. Listopad 2018. 22:03

Kristina 30

Malacja ti jos otkucaje nisam cula, tj nisam nikad cula,ni u prvoj trudnoci😑 osim kad sam morala na ctg prije nego trebas ici rodit..

Sad si me utješila, ja sam mislila da sam jedina koja nije čula otkucaje.

oppa
    04. Listopad 2018. 22:18

Anna13

Kristina 30

Ana ja sam u tjednima ko i ti mene lupka vec s 15 tjedana,naravno od 18 tjedna sve jace,mene jace lupka dok lezim na boku a dok stojim nekak se pomice u trbuhu ocito po organima pa me zna na momente malo zaboljet..beba raste pa je aktivna i glavica joj je dolje a guza oko pupka i nogice prema rebru a osjecam da me lupa skroz nisko oko predjela jajnika☺️Dok nemas bolove i iscjetke sve je ok..

Kristina i ja sam osjetila prvi put negdje oko 15 tjedna, al nisam bila sigurna jesu to udarci, sad sam i te kako sigurna da su bili. Ponekad me zaboli ali ništa strašno i nisam imala do sada nikakav zabrinjavajuci iscjedak. Jedino što me često muči pritisak i napuhana crijeva i to uvijek kroz popodne. Jutro mi je super ko da i nisam trudna ,ali popodne je svako isto.
    Stalno me nešto smeta . Nadam se samo da se beba namjesta i da se ne radi o otvaranju. Ali eto idući tjedan ćemo znati ima li problema .

Anna nije to ništa zabrinjavajuće.. I ja sam sa pritiskom u trbuhu i to uvijel popodne, kao i napuhnutost. A ujutro sam valjda duplo manji trbuh. To je valjd nakupljanje vode, natečenost.. Mislim da je sve u redu. Osim naravno  ako te kako ne boli ili imaš krvarenje. 

Dreams
    04. Listopad 2018. 22:54

Eo mene da javim za lidl al netko je već spomenuo... Nije neki izbor ali ono nije loše bar nešto... 
    Meni je radila preko trbuha s 12 tj a sad evo baš me i dalje zanima što će sutra biti. Javim vam ujutro kako je prošlo. 

Dreams
    04. Listopad 2018. 22:55

A nešto i za bebace

sova12
    05. Listopad 2018. 01:36

sova12
    05. Listopad 2018. 02:15

Vidim da su vec neke cure objavile za lidl.. od viska glava ne boli haha 

Timi95
    05. Listopad 2018. 07:46

Mene tokom noci pocne stiskat kad dugo spavam na leđima ili na lijevom boku.. dal su crijeva ili beba,  nista strasno. Sinoc su me leđa boljela, al lagano i prosla za 30 min.. mozda jer sam kosila travu, al kosila sam 15 minuta, ne vise.. 
    Aa vidi ima kao žabice za trudnice ☺

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️ 🥰

Kristina 30
    05. Listopad 2018. 07:47

Hvala zene za lidl☺️ Ima zgodnih stvari a nisu skupe..ove hlace za trudnice mi ne zgledaju lose kak i tetra pelene inace su skupe

oppa
    05. Listopad 2018. 08:43

Lidl je super.. Veselim se ovim čarapama jer sam prije dva tjedna tražila po bipi takve (jrr ih jedino oni imaju, a da nisu skupe) tako da ću si to obavezno kupiti!
    Dreams, svakako javi 😀sretno! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.