Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lordan
    04. Listopad 2018. 18:26

Meni su sa 16 počeli preko trbuha. Samo sad sljedeći put imam vaginalno jer mi radi cervikometriju.

• Lordan
    04. Listopad 2018. 18:27

Lidl od idućeg tjedna ima čak nekoliko stvari za trudnice..😊😊😊

Timi95
    04. Listopad 2018. 18:47

Meni je prosli put, sa 18 tjedana..
    Preko interneta, knjiga je 2 u 1, u knjizari ti je svaka po 120 kn, a tu je ta 2 u 1 70 ☺ sad cu stavit link

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️ 🥰

Timi95
    04. Listopad 2018. 18:49

https://www.zenskirokovnik.com/dnevnik-trudnoce-bebin-dnevnik.html evo tu ☺ dođe za par dana, s postarinom je 102 kn 

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️ 🥰

04. Listopad 2018. 18:59

Moja je od 14 krenula pregledavati preko trbuha, ali je rekla idući put da će vaginalno jer će detaljnije gledati bebija. 
    I da, čini mi se da me beba počela povremeno kao škakiljati, djeluje mi tako barem 

Anna13
    04. Listopad 2018. 19:20

Cure ja sam sad 20+5,i otkad je lupkanje krenulo, svako popodne nakon duže šetnje ili sjedenja ,beba lupa skroz nisko,ono osjetim kao da nogama pokušava vani. Navečer kad legnem i ujutro osjetim je s desne ili lijeve strane .
    Jeli nekoj od vas tako, ne znam jeli joj smeta to što budem dugo na nogama ili sjedenje . Inače kontrola mi je idući tjedan, i nadam se da ćemo saznati i spol jer doktor prošli put nije bio siguran. 

url=https://lilypie.com]

Kristina 30
    04. Listopad 2018. 19:22

Moj je s 15 tjedna preko trbuha toliko sam onda bila trudna kad sam dosla na ponovni pregled..al s 20 tjedana meni je to nekak dugoo..a bebica se lijepse vidi preko buseka nego dole

Kristina 30
    04. Listopad 2018. 19:26

Ana ja sam u tjednima ko i ti mene lupka vec s 15 tjedana,naravno od 18 tjedna sve jace,mene jace lupka dok lezim na boku a dok stojim nekak se pomice u trbuhu ocito po organima pa me zna na momente malo zaboljet..beba raste pa je aktivna i glavica joj je dolje a guza oko pupka i nogice prema rebru a osjecam da me lupa skroz nisko oko predjela jajnika☺️Dok nemas bolove i iscjetke sve je ok..

Anna13
    04. Listopad 2018. 19:36

Kristina 30

Ana ja sam u tjednima ko i ti mene lupka vec s 15 tjedana,naravno od 18 tjedna sve jace,mene jace lupka dok lezim na boku a dok stojim nekak se pomice u trbuhu ocito po organima pa me zna na momente malo zaboljet..beba raste pa je aktivna i glavica joj je dolje a guza oko pupka i nogice prema rebru a osjecam da me lupa skroz nisko oko predjela jajnika☺️Dok nemas bolove i iscjetke sve je ok..

Kristina i ja sam osjetila prvi put negdje oko 15 tjedna, al nisam bila sigurna jesu to udarci, sad sam i te kako sigurna da su bili. Ponekad me zaboli ali ništa strašno i nisam imala do sada nikakav zabrinjavajuci iscjedak.  Jedino što me često muči pritisak i napuhana crijeva i to uvijek kroz popodne. Jutro mi je super ko da i nisam trudna ,ali popodne je svako isto.
    Stalno me nešto smeta . Nadam se samo da se beba namjesta i da se ne radi o otvaranju. Ali eto idući tjedan ćemo znati ima li problema .

url=https://lilypie.com]

malac_28
    04. Listopad 2018. 20:20

Očito to sve ovisi od doktora od doktora, ja sam mislila da će mi već sljedeći put krenut preko trbuha. Bit ću po zm 19, a po veličini bebice 17, ali očito ništa. Mislim ja doduše ne znam razliku i ne mogu reći da jučer nisam lijepo vidjela bebicu preko vaginalnog. Baš sam sve lijepo vidjela i ručice i nožice i glavicu i mozak i kralježnicu i srčeko kako treperi ma sve, baš mi je lijepo sve pokazao iz različitih kuteva i izmjerio, ma divno, ali nekako si mislim da bi bilo ugodnije preko trbuha iako pretpostavljam da će me i tad pregledat vaginalno da vidi da se ne bi otvarala i tak to. Jedino mi nije jasno zašto mi još nitko nije pustio otkucaje, prvi put mi je privatnica rekla da to baš nije dobro tak rano, pa sam mislila ajde ok rano je, ali nije mi ni moj doktor pustio, a ja ga u svemu tome nisam ni pitala, blesača. Morat ću si za sljedeći pregled napisat pitanja da nešto ne zaboravim 😂 sad sam se baš raspisala, ispričavam se na tak dugačkom postu 😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.