Super za lidl! Vidim posteljinu za bebu i pomislim joj mogla bi si kupit ovu rozu bas je lijepa pa shvatim da jos ne znam sto nam stize 😂😂
Nadam se da cu nac ove hlace!
Jutro....hvala cure za Lidl👍 ja ovaj tjedan nis ne stizem pratiti..
U nedjelju idem na put i hvata me panika😭 pogotovo nakon glupih i nepromisljenih komentara jedne kolegica😣😥
Nadam se da ce ostati necega u ducanu dok se ja vratim u nedjelju🙄
Cestitam na dobrim pregledima i cini mi se Lordan na deckicu 😁♥️
Zasto je putovanje problem ako se osjecas dobro?
Ljudi su cudni... vjerujem da sama najbolje znas!
Bammi zbog kakvog komentara te strah?
Bome vidim da je svakom drugacije na pregledu 😕 zar nebi to trebalo otprilike da svi isto rade. Sta ja znam, cast iznimkama ali vidim da ovi preko socijalnog ginekolozi nisu ni blizu ljudima koji privatno rade. Ne shvacaju oni zabrinutost majki, pogotovo onih kojima je prva trudnoca,ili koje su nekad imale problema. Meni je drago sta sam se odlucila ne ici kod njih vec samo doznake ili kakvu uputnicu uzmem od njih i bok. mene je moja preko trbuha pocela gledat prosli put u 15tt. I isto me svaki put rucno pregleda i onda ultrazvuk. I uvijek upali tu 4D sliku ali do sad se sve to nesto slabo vidilo. Kaze da ce na ovom pregledu sad se sve ljepse vidit. Prosli put ona nesto govori za taj 4D kao to je ono sta dijete radi trenutno.a moj muz ono stao pa gleda, pita, "zar uzivo" a ja ono oboljena, govorim mu "a ne nego snimka od jucer".ajme on je cijeli smijesan ide samnom svaki put, pa ne kuzi na ultrazvuku puno toga malo se pogubi ali bude pre sretan 😊 a ja od puste zbunjoze isto uvijek zaboravim pitat sto naumim 😂 uglavnom cure sretno svima kakav god da pregled bio 😊😊
Super za lidl! Vidim posteljinu za bebu i pomislim joj mogla bi si kupit ovu rozu bas je lijepa pa shvatim da jos ne znam sto nam stize 😂😂
Nadam se da cu nac ove hlace!
A pro po hlača, znam da su skupe ali ja sa svoje kupila u hm. Dvoje. Jedne kao traper, al zapravo su pamučne sive za 200 i jedne obične polutajice poluhlače crne za 179 - e tr ne vrijede toliko al bože moj.. Bila je impulzivna kupnja nakon što su me moje sve hlače počele stezati. Ali moram priznati da će mi i jedne i druge potrajati pa vjerujem skoro do kraja trudnoće jer su jako rastrzčkive i nije bilo potrebe za kupnjom broj većih hlača no što ih inače nosim. Evo nadam se da je nekom potrebna recenzija hmovih hlača 😁😁
Snimka od jucer 😂😂😂😂
Mene je prosli put, 15t pregledo i preko trbuha i vaginalno! Reko je nesto zasto i vaginalno al naravno da sam slabo slusala! Isto se svaki put raspametim kad vidim bebu i na sva pitanja zaboravim 😊
Mislim nije da inace hlace platim puno manje... realno! Ja sam neki dan kopala sestrine trudnicke stvari i medu njima imaju neke trapke iz hm, mislim da ja bas necu moc dugo u njima jer je sestra inace dosta mrsavija od mene... al posluzit ce neko vrijeme!
Mene to neki dan bila panika ulovila, da cu se jedana dan probudit i necu imat sta za obuci... pa sam isla na vrijeme trazit. Jos stanem u svoje hlace al nisu vise najudobnije rijesenje
Ma zena krenula pricati nesto da trudnice preko 10000m bla..ja sam je prekinula i rekla da su mi 2 doktorice (i moja soc gin i privatna gin) rekle da mogu ako se osjecam dobro.. I da se tek nakon 28tt trazi potvrda lijecnika (koju sam ja svejedno dobila iako sam 20-21tt), a ne preporuca se letjeti nakon 36tt..i da nisam ni prva ni zadnja trudnica koja putuje... A ona meni mozda ni prva ni zadnja koja ce roditi u avionu😱😫😠 bas me za pocetak nazivcirala....a onda mi je i strah krenuo ( a ionako ne obozavam letiti😂), sta ako sam lose odlucila😞
osjecam se dobro, sve je dobro... ☺️ Cemu mi nabijati strah... Zena nema takta, a po struci bi itekako trebala imati i paziti na takve nepromisljene izjave🙄
Sta se tice hkaca imam i ja crne skinny iz h&m i zadovoljna sam👍
Antonija, super ti je m😂 prijenos uzivo😂
Zenske ja ne znam kaj mi se dogada v zadnje vrijeme..imam takve snove neke bezvezne..vezano za sex..i dozivim orgazam i osjetim to i probudim se..🤨😒vec mi ide to na zivce..ima koja takve snove? Nikad prije nisam to dozivljavala
Bammi pusti ju da priča šta hoće.. Rekla bih da je malo ljubomorna. Uostalom, to se ne govori trudnici čak ni ako s emisli i ako je opravdano. Zabija nos gdje mu nije mjesto. Ako se ti osjećaš dobro i imaš privolu doktora idi i ne razmišljaj uopće..
Kristina, blago ti se 😁😁😁 ja pak posljednji mjesec dana, točnije otkad smo došli sa mora, uopće se ne mogu opustiti prilikom seksa i nije mi baš napeto. A inače sam sex frik.. I prva tri mjeseca sam bila nezasitna kao i uvijek, sad... Bezveze. Žao mi muža, a bome i mene. 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji