Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Malu
    04. Listopad 2018. 16:41

Zanimljivo kako svi imamo razlicite preglede... Mi sljedeci tjedan imamo organ screening. I da potvrdimo curku da nebi bilo i nama iznenadjenje 😊

https://lmtf.lilypie.com/yPurp1.png

Dreams
    04. Listopad 2018. 16:51

Malu baš dobro kažeš...zanimljivo...ova moja gin kao da nisam ni trudna a spol ću ovim tempom saznat na porodu😂

oppa
    04. Listopad 2018. 17:00

Dreams, dobro, spol budeš sigurno saznal na 4D ultrazvuku. A to je brzo :) na njega šalju od 20tt.

Kristina 30
    04. Listopad 2018. 17:03

Dreams malo mi je to uff pa da ne pogleda bebu preko ultrazvuka kako napreduje,razvija se,meni je to nezamislivo. Ja inace idem svaka 3/4 tjedna na pregled s tim da me pogleda vaginalno da osjeti u kojem je djelu maternica i da provjeri dal se nebi otvarala,a nakon toga idem sa stola dole i u drugu sobu na ultrazvuk di pogleda bebu. Imam vec 100 slicica od bebe🤗
    Nisam zapamtila al mislim da je Tamsi pitala za 4D? Ja sam zvala u polikliniku Sunce i dr mi je rekla da je najbolje doci s 21 tjednom trudnoce na dalje jer se onda lijepo mogu vidjet i svi organi a ovo sve prije koje idu njima jedino spol vidi. Tak da jedva cekam da vidim bebu u toj rezoluciji a i da mi 100% kaze dal je cura ili decko bez pogadanja..

Timi95
    04. Listopad 2018. 17:08

Vidis, sve smo tu negdije 😊 kod mojeg gin je ako je nesto rizicno su pregledi cesvi, a ako je u redu jednom na mjesec i napravi mi uzv, tlak, vaganje, nesto umoci u urin i da mi doznake ☺ i kaze da je sve u redu i tjt.. na nikakve druge preglede me ne salje, ne znam ni ako se vise vadi krv i daje urin boo
    Ja sam si kupila knjigu Mojih 9 mjeseci i Moja 1. godina. I sad ja to citam, gledam i placem ko kisna godine, toliko je ta knjiga lijepa 😍 

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️ 🥰

• Tanjanja
    04. Listopad 2018. 17:38

Lordan

Tanjanja

Hvalaaaa cure

U kojem si tjednu?😊

Sad sam u 25+6 tt :) Termin mi je 11.1. 

Timi95
    04. Listopad 2018. 17:45

Kristina 30

Dreamsmalo mi je to uff pa da ne pogleda bebu preko ultrazvuka kako napreduje,razvija se,meni je to nezamislivo. Ja inace idem svaka 3/4 tjedna na pregled s tim da me pogleda vaginalno da osjeti u kojem je djelu maternica i da provjeri dal se nebi otvarala,a nakon toga idem sa stola dole i u drugu sobu na ultrazvuk di pogleda bebu. Imam vec 100 slicica od bebe🤗
    Nisam zapamtila al mislim da je Tamsipitala za 4D? Ja sam zvala u polikliniku Sunce i dr mi je rekla da je najbolje doci s 21 tjednom trudnoce na dalje jer se onda lijepo mogu vidjet i svi organi a ovo sve prije koje idu njima jedino spol vidi. Tak da jedva cekam da vidim bebu u toj rezoluciji a i da mi 100% kaze dal je cura ili decko bez pogadanja..

Super. Narucit cu se za koji tjedan, al meni je najbliza Slo, tamo je super bolnica i doktori su super 😊
    Evo ga, mrda se 😃😍 kako lijep osjecaj ❤

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️ 🥰

malac_28
    04. Listopad 2018. 17:54

Kad već pričate o pregledima, kad su vas krenuli pregledavat preko trbuha? Ja sam jučer pitala svog doktora, on je reko tek od 20.-og tjedna. 

Malu
    04. Listopad 2018. 18:10

malac stvarno??? Mene je vec u 14 tt cca preko trbuha.

https://lmtf.lilypie.com/yPurp1.png

oppa
    04. Listopad 2018. 18:21

Kristina, vidiš ja sam u 20+3radila 4D i vidjeli su se organi, ali je dr najviše pozornosti obratio na kosti i razvoj kostiju. Međutim kako je malecka bila okrenuta glavom prema mojoj kralježnici ličeko smo na momente vidjeli i to samo pola lica. :) dušica moja.. A rastopih se na otkucaje srca..
    Tamsi, gdje si kupila tu knjigu, želim i ja... :)
    Malac, mene je moj dr preko trbuha gledao na zadnjem pregledu, mislim da je to bilo 17+3tt. A valjda to sve ovisi od doktora do doktora... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.