Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Timi95
    04. Listopad 2018. 15:07

I ja planiram na 4D, sad sam 19. tjedan, kod mog gin idem 29.10. pa sam ga tad mislila pitat kad se moze na 4D 😊 uvijek ga zaboravim pitat sta moram, sva se uzbudim kad vidim bebača 😍 mene prosli put gledao preko trbuha, vise nije vaginalno..
    Sretno na deckicu 😍 ja sam saznala spol sa 14 tjedana da je decko i prosli put mi je potvrđeno 100 % da je decko 😍😍❤ tako da vec i kupujem polako stvari za njega, al vise neutralne boje, ponesto i plavo 😄

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️ 🥰

Dreams
    04. Listopad 2018. 15:11

Lordan tako i mi imamo za curicu vrlo kratko i divno ime dok za dečka nemamo pojma ali bi isto nešto od tri slova haha možda Noa...iako je meni i dalje Noel divno...al mužu je čudno...naci ces već neko lijepo kratko ime iako mi za dečka baaš teško...
    Piki i ja muku mučim s nosom i također mislim da je rinitis mada mi svi cijelo ljeto govore kako je alergija a sada da sam prehlađena tako da uvijek imam neke dijagnoze sa strane haha...
    Antonija mene opet nikako da pregleda... Svagdje drugačije... 
    Cure idem sutra na taj pregled na kojem mi i dalje nije jasno šta ću ako neće raditi uzv, jel bila koja na takvom pregledu, šta da očekujem.. Da me izvaže, izmjeri tlak i pošalje kući ili? 

oppa
    04. Listopad 2018. 15:13

Tamsi

I ja planiram na 4D, sad sam 19. tjedan, kod mog gin idem 29.10. pa sam ga tad mislila pitat kad se moze na 4D 😊 uvijek ga zaboravim pitat sta moram, sva se uzbudim kad vidim bebača 😍 mene prosli put gledao preko trbuha, vise nije vaginalno..
    Sretno na deckicu 😍 ja sam saznala spol sa 14 tjedana da je decko i prosli put mi je potvrđeno 100 % da je decko 😍😍❤ tako da vec i kupujem polako stvari za njega, al vise neutralne boje, ponesto i plavo 😄

Vidiš Tamsi mene pregleda svaki put i vaginalno, kao preventiva da se vidi ako je neka upala u pitanju i čini mi se reče da provjeri jesam li se počela otvarati. Al ajd ti sad znaj.. 
    Vidim među dva dečkića je moja curka :) kada ti  je termin Tamsi? 

oppa
    04. Listopad 2018. 15:32

Dreams

Lordan tako i mi imamo za curicu vrlo kratko i divno ime dok za dečka nemamo pojma ali bi isto nešto od tri slova haha možda Noa…iako je meni i dalje Noel divno…al mužu je čudno…naci ces već neko lijepo kratko ime iako mi za dečka baaš teško…
    Piki i ja muku mučim s nosom i također mislim da je rinitis mada mi svi cijelo ljeto govore kako je alergija a sada da sam prehlađena tako da uvijek imam neke dijagnoze sa strane haha…
    Antonija mene opet nikako da pregleda… Svagdje drugačije…
    Cure idem sutra na taj pregled na kojem mi i dalje nije jasno šta ću ako neće raditi uzv, jel bila koja na takvom pregledu, šta da očekujem.. Da me izvaže, izmjeri tlak i pošalje kući ili?

Dreams oprosti kakav pregled, nisam upratila što te muči? 

Timi95
    04. Listopad 2018. 15:43

oppa

Tamsi

Vidiš Tamsi mene pregleda svaki put i vaginalno, kao preventiva da se vidi ako je neka upala u pitanju i čini mi se reče da provjeri jesam li se počela otvarati. Al ajd ti sad znaj..
    Vidim među dva dečkića je moja curka :) kada ti je termin Tamsi?

On mene pita dal me sta boli dole ili iscjedak dal imam i meni je sve to dobro pa mu nema potrebe. A i vaginalno mi bas smeta 😏
    Heheh mislim da ove godine ima vise curica, nas par ima deckica 😄 
    Prvo su mi rekli 3.3., a sad vecinom pise 27.2., tako da krajem 2. mjeseca. Tebi? 😊

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️ 🥰

• Lordan
    04. Listopad 2018. 16:01

Što se tiče ultrazvuka..mislim da nitko nije bio više od mene. S obzirom na spontane koje sam imala..naručuju me svaka 2 tjedna. I također planiram 4d raditi. Meni još ni nisu rekli termin..al na prvom uzv su mi izračunali 4.3.😊

oppa
    04. Listopad 2018. 16:06

Ha kao 19.2. Ali očito to ide plus minus par dana.. 😁

Dreams
    04. Listopad 2018. 16:11

Oppa ma redovan pregled...kod gin... Bila sam početkom 9mj i idem sutra no rekla je da je uzv svaka dva mj pa mi nije jasno što ću sutra tamo? Vaganje i tlak samo ili...? Zato pitam jel bio tko na takvom pregledu bez uzv a i šta uopće da očekujem. 17+2 sam

oppa
    04. Listopad 2018. 16:16

Dreams, onda vjerojatno klasični pregled. Bar meni ovaj moj uvikek pregled obavi. Plus vaganje tlak itd.. A čuj budi spremna na to, a tko zna šta još bude

Dreams
    04. Listopad 2018. 16:24

Ajde vidit ću sutra...baš me zanima...mada meni i dalje ne ide u glavu da je uzv bio s 12 tj i da će idući biti s 22-23 tj 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.