Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    malac_28
    03. Listopad 2018. 22:00

MalaTajna držala je nogice skupljene, doktor je rekao da mu se učinilo da je nešto vidio među nogicama, ali da nije siguran pa da to rađe ostavimo za sljedeći put. 😀

Tonka185
    03. Listopad 2018. 22:21

Malatajna ma da, previse nas bombardiraju sa svim i svacim, doslovno se covik ne smi ni opustit nego svi ka roboti da zivimo 😰
    Kristina, da znam, zato i kazem da to svjeze sta se sireva ne jedem ni domace ni ista. 😉

oppa
    03. Listopad 2018. 22:31

Kristina 30

Oppa kad se najedes si legni i budi s ledima u polozaju malo poviseno znaci ne na ravnom nego povisenom tipa pod kutem od 40 stupnjeva ne znam kak da drugacije objasnim. Ne jedi papriku,paradajz bez obzira a bil to i sos koji se stavlja u jelo,ne masno i przeno i probaj piti vodu ne sokove ni cajeve barem neko vrijeme dok ti to malo ne prode. Ja sam si s tim tak pomogla jer sam imala bas takvu zgaravicu da boli s ne pece koliko je grozno bilo

Probat ću sistem sa polusjedećim položajem.. Vodu samo i pijem. Čaj evo tek sad ovih par hladnih dana. A paradajz, paaaa neeeee obožavam paradajz :) najgore je što mi to bude nakon svakog obroka, neovisno jel nekakvo varivo ili žitarice ili meso. Nema pravila koja je hrana u pitanju.. Ali već se navikavam. Očito tak mora bit

Babyq
    04. Listopad 2018. 08:04

Ja u svakoj trudnoći imam  problema s zatvorom.Kako vi to rješavate?

https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8

• da.da
    04. Listopad 2018. 08:29

oppa

Kristina 30

Oppa kad se najedes si legni i budi s ledima u polozaju malo poviseno znaci ne na ravnom nego povisenom tipa pod kutem od 40 stupnjeva ne znam kak da drugacije objasnim. Ne jedi papriku,paradajz bez obzira a bil to i sos koji se stavlja u jelo,ne masno i przeno i probaj piti vodu ne sokove ni cajeve barem neko vrijeme dok ti to malo ne prode. Ja sam si s tim tak pomogla jer sam imala bas takvu zgaravicu da boli s ne pece koliko je grozno bilo

Probat ću sistem sa polusjedećim položajem.. Vodu samo i pijem. Čaj evo tek sad ovih par hladnih dana. A paradajz, paaaa neeeee obožavam paradajz :) najgore je što mi to bude nakon svakog obroka, neovisno jel nekakvo varivo ili žitarice ili meso. Nema pravila koja je hrana u pitanju.. Ali već se navikavam. Očito tak mora bit

Moja mucnina je trajala tocno mjesec dana... I pazila ili ne jednostavno sta god bi pojela bi mi letilo van... Al kad bi se dobro ispraznila popila bih kamilicu jer bi mi ona smirila zeludac. Tako da jedi ono sto te vuve u tom trenu i puno pij... Sve ce to proci

Prvi stimulirani 3mj2018
    27 jajnih stanica
    Hospitalizacija radi hipera
    5 oplodenih
    Samo 1 blastica
    Fet 22.dan ciklusa
    5dnt 🍼
    Danas 8tt i srceko kuca 134 otkucaja u min
    9 1tt otkucaji 2 srceka💕
    15tt dva pisulinca

Kristina 30
    04. Listopad 2018. 09:08

Meni je puno pomoglo da sam izbjegavala neke stvari dok bi me pekla zgaravica,jer nije da me pekla nek boljela i proslo je. Jako volim guste sokove,od toga mi je bilo uzas,isto kak i od hrane,a dode takav period poslije mucnina da onda zgaravica pece. Sve je to prolazno. Samo si treba olaksati najbolje kako si ko moze jer svaki covjek svoje tijelo i organizam najbolje pozna. Ja sam nakon one vikend grlobolje dobila zastopanac😞nos mi je zastopan i spricam ga al badava.
    Ujutro se probudim u pola 7 jer pocne bebika lupat💕sreca moja i onda vise ne mogu da spavam..premorena sam..

• Lordan
    04. Listopad 2018. 09:13

Pozdrav,cure..
    Ja ostala u šoku..na prošlom pregledu su mi natuknuli da je curka..al da nisu sigurni..kad dođem ja sad na pregled..puf..dečko..😍 Sad trebam muško kratko ime..😂 Jer za curu smo imali već od prije..a za dečka nula bodova..😂😂😂

Kristina 30
    04. Listopad 2018. 09:39

Lordan  tak ti je i meni..rekel da je cura jucer na pregledu al nist ne vidi i sad si ti misli..

04. Listopad 2018. 09:53

Kristina 30

Meni je puno pomoglo da sam izbjegavala neke stvari dok bi me pekla zgaravica,jer nije da me pekla nek boljela i proslo je. Jako volim guste sokove,od toga mi je bilo uzas,isto kak i od hrane,a dode takav period poslije mucnina da onda zgaravica pece. Sve je to prolazno. Samo si treba olaksati najbolje kako si ko moze jer svaki covjek svoje tijelo i organizam najbolje pozna. Ja sam nakon one vikend grlobolje dobila zastopanac😞nos mi je zastopan i spricam ga al badava.
    Ujutro se probudim u pola 7 jer pocne bebika lupat💕sreca moja i onda vise ne mogu da spavam..premorena sam..

Što se nosa tiče, imam i ja taj problem, naročito ujutro i mislim da se radi o trudničkom rinitisu, a ne o prehladi :) Meni a.maris sprej pomaže, kupila sam onu naaaajveću bocu i stalno je uz mene :D

Malu
    04. Listopad 2018. 09:59

Lordan

Pozdrav,cure..
    Ja ostala u šoku..na prošlom pregledu su mi natuknuli da je curka..al da nisu sigurni..kad dođem ja sad na pregled..puf..dečko..😍 Sad trebam muško kratko ime..😂 Jer za curu smo imali već od prije..a za dečka nula bodova..😂😂😂

Hahahaha... Lordan koji si sad tt??

https://lmtf.lilypie.com/yPurp1.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.