Meni je sad 18+3. Baš sam se šokirala..potajno sam se nadala da je cura..al eto pišonje..😂 Čitam svakakve komentare..al mislim da dečka malo teže promaše. Budemo vidli na sljedećem pregledu dal je ostal dečko..😂😂😂
Lordan, već ćeš naći neko lijepo ime. Ja u pričuvi imam i ime za dečka, bez obzira što su mi već dva put potvrdili da je cura.
Kad dodete u bolnicu tak ionak morate dati dva imena za svaki slucaj😁ja sam s 16 tjedana saznala da nosim curu kada sam prvi put bila trudna a sad s 20 tjedana jos nisu 100% sigurni.
Imam pitanje za one koje su radile 4D ultrazvuk. Ja sam bila znaci jucer na pregledu s tim da mi je jedva napravil ultrazvuk posto sam prosli tjedan u petak imala sukrvicu pa sam morala u bolnicu di mi je dr napravil ultrazvuk samo da vidi dal je sve ok,znaci trajalo je svega par sekundi. Znam da nije dobro cesto radit ultrazvuke i tek moram k svojem dr na kontrolu za 3 tjedna. Ne znam kad da sam napravim taj ultrazvuk 4D jer planiram ici privat. Sad ne znam dal taj privat obuhvaca i vaginalni pregled ili samo ultrazvuk?
Kad dodete u bolnicu tak ionak morate dati dva imena za svaki slucaj😁ja sam s 16 tjedana saznala da nosim curu kada sam prvi put bila trudna a sad s 20 tjedana jos nisu 100% sigurni.
Imam pitanje za one koje su radile 4D ultrazvuk. Ja sam bila znaci jucer na pregledu s tim da mi je jedva napravil ultrazvuk posto sam prosli tjedan u petak imala sukrvicu pa sam morala u bolnicu di mi je dr napravil ultrazvuk samo da vidi dal je sve ok,znaci trajalo je svega par sekundi. Znam da nije dobro cesto radit ultrazvuke i tek moram k svojem dr na kontrolu za 3 tjedna. Ne znam kad da sam napravim taj ultrazvuk 4D jer planiram ici privat. Sad ne znam dal taj privat obuhvaca i vaginalni pregled ili samo ultrazvuk?
Ja sam bila na 4D u ponedjeljak kod privatnika i bio je samo ultrazvuk. Jer sam samo to i platila
Babyq, meni je u pocetku pomogao donat mg , ali sam ga morala prestat piti kad su pocele mucnine jer mi se gadio .i sad mi se gadi.
Oppa znaci onda samo ultrazvuk...a kad si bila zadnje kod svojeg dr? Pitam jer nebi htjela da mi bude previse ultrazvuka ili da pocekam samo 3 tjedna pa odem na 4D a svojem otidem samo na vaginalni pregled🤔opce ne znam
Oppaznaci onda samo ultrazvuk…a kad si bila zadnje kod svojeg dr? Pitam jer nebi htjela da mi bude previse ultrazvuka ili da pocekam samo 3 tjedna pa odem na 4D a svojem otidem samo na vaginalni pregled🤔opce ne znam
Kod svog dr sam bila prije 3tjedna, a idem idući tjedan opet. S tim da mi je tad radio i vaginalni pregled i ultrazvuk. Ja bih ti preporučila da se naručiš kod privatnika negdje kroz dva tjedna, pa si kod svog onda za dva tjedna opet.
Ja sam u ponediljak bila na onom vanrednom pregledu zbog pritiska,pregledala me rucno i ultrazvukom.(nismo gledali dijete) sad u srijedu iducu imam normalan pregled zakazan, gdje cemo gledat dijete . Tako da, Kristina, vidim da je kod vas sve drugacije.mene svaka 4 tjedna gleda na ultrazvuk, ne znam sta bi ti rekla. Ako je ikog ozracilo onda sam to ja 😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji