Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lordan
    04. Listopad 2018. 10:19

Meni je sad 18+3. Baš sam se šokirala..potajno sam se nadala da je cura..al eto pišonje..😂 Čitam svakakve komentare..al mislim da dečka malo teže promaše. Budemo vidli na sljedećem pregledu dal je ostal dečko..😂😂😂

oppa
    04. Listopad 2018. 10:26

Lordan, već ćeš naći neko lijepo ime. Ja u pričuvi imam i ime za dečka, bez obzira što su mi već dva put potvrdili da je cura. 

Kristina 30
    04. Listopad 2018. 11:03

Kad dodete u bolnicu tak ionak morate dati dva imena za svaki slucaj😁ja sam s 16 tjedana saznala da nosim curu kada sam prvi put bila trudna a sad s 20 tjedana jos nisu 100% sigurni.
    Imam pitanje za one koje su radile 4D ultrazvuk. Ja sam bila znaci jucer na pregledu s tim da mi je jedva napravil ultrazvuk posto sam prosli tjedan u petak imala sukrvicu pa sam morala u bolnicu di mi je dr napravil ultrazvuk samo da vidi dal je sve ok,znaci trajalo je svega par sekundi. Znam da nije dobro cesto radit ultrazvuke i tek moram k svojem dr na kontrolu za 3 tjedna. Ne znam kad da sam napravim taj ultrazvuk 4D jer planiram ici privat. Sad ne znam dal taj privat obuhvaca i vaginalni pregled ili samo ultrazvuk?

oppa
    04. Listopad 2018. 12:35

Kristina 30

Kad dodete u bolnicu tak ionak morate dati dva imena za svaki slucaj😁ja sam s 16 tjedana saznala da nosim curu kada sam prvi put bila trudna a sad s 20 tjedana jos nisu 100% sigurni.
    Imam pitanje za one koje su radile 4D ultrazvuk. Ja sam bila znaci jucer na pregledu s tim da mi je jedva napravil ultrazvuk posto sam prosli tjedan u petak imala sukrvicu pa sam morala u bolnicu di mi je dr napravil ultrazvuk samo da vidi dal je sve ok,znaci trajalo je svega par sekundi. Znam da nije dobro cesto radit ultrazvuke i tek moram k svojem dr na kontrolu za 3 tjedna. Ne znam kad da sam napravim taj ultrazvuk 4D jer planiram ici privat. Sad ne znam dal taj privat obuhvaca i vaginalni pregled ili samo ultrazvuk?

Ja sam bila na 4D u ponedjeljak kod privatnika i bio je samo ultrazvuk. Jer sam samo to i platila

MalaTajna222
    04. Listopad 2018. 12:51

Lordan cestitke na deckicu !! 😊

MalaTajna222
    04. Listopad 2018. 12:53

Babyq, meni je u pocetku pomogao donat mg , ali sam ga morala prestat piti kad su pocele mucnine jer mi se gadio .i sad mi se gadi.

Kristina 30
    04. Listopad 2018. 13:29

Oppa znaci onda samo ultrazvuk...a kad si bila zadnje kod svojeg dr? Pitam jer nebi htjela da mi bude previse ultrazvuka ili da pocekam samo 3 tjedna pa odem na 4D a svojem otidem samo na vaginalni pregled🤔opce ne znam

oppa
    04. Listopad 2018. 13:41

Kristina 30

Oppaznaci onda samo ultrazvuk…a kad si bila zadnje kod svojeg dr? Pitam jer nebi htjela da mi bude previse ultrazvuka ili da pocekam samo 3 tjedna pa odem na 4D a svojem otidem samo na vaginalni pregled🤔opce ne znam

Kod svog dr sam bila prije 3tjedna, a idem idući tjedan opet. S tim da mi je tad radio i vaginalni pregled i ultrazvuk. Ja bih ti preporučila da se naručiš kod privatnika negdje kroz dva tjedna, pa si kod svog onda za dva tjedna opet. 

• Lordan
    04. Listopad 2018. 14:16

MalaTajna222

Lordan cestitke na deckicu !! 😊

Hvala..😍😍😍

Tonka185
    04. Listopad 2018. 14:22

Ja sam u ponediljak bila na onom vanrednom pregledu zbog pritiska,pregledala me rucno i ultrazvukom.(nismo gledali dijete) sad u srijedu iducu imam normalan pregled zakazan, gdje cemo gledat dijete . Tako da, Kristina, vidim da je kod vas sve drugacije.mene svaka 4 tjedna gleda na ultrazvuk, ne znam sta bi ti rekla. Ako je ikog ozracilo onda sam to ja 😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.