Tamsi ja cu izgelirat na nogama i to da mi napravi na spicu da drapnem nekog dolje dok cu vriskat u bolovima😂😂😂
Ja ih vec polako pustam 🤣 decko kaze da ga grebem dok spavamo s njima 🤣🤣🤣 valjda ce za 5 mjeseci narast jos vise 😁😄
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️ 🥰
Dobro došle nove trudnice, želim vam školsku trudnoću 😉
Evo nas s pregleda, sve je u redu, bebulinac boksa rukicama i nogicama 😀 sreća do neba 😍
Dobro došle nove trudnice, želim vam školsku trudnoću 😉
Evo nas s pregleda, sve je u redu, bebulinac boksa rukicama i nogicama 😀 sreća do neba 😍
Bravoo beba 😍❤
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️ 🥰
Malac ja sam ti danas tak sretna isto smo bili na pregledu da mi je reakcija zakasnila 😆dok sam se doma vozila me oblijala neka sreca da mi se plakalo❤️
Malac ja sam ti danas tak sretna isto smo bili na pregledu da mi je reakcija zakasnila 😆dok sam se doma vozila me oblijala neka sreca da mi se plakalo❤️
Aaaa baš divnoo ☺️
Pozdrav svima, i ja vam se pridruzujem.Prva trudnoca,trudna sam 10+4, povremeno budem umorna al drugih nikakvih simptoma nemam :)
Jel koja od vas gelirala nokte u trudnoci, ja sam zadnji put isla prije 5tjedana, prije nego sam i znala da sam trudna 😂 pa sad neznam dal da idem i dalje ili bolje ne?
Geliranje noktiju, i generalno odlazak u salone se ne preporucuje radi mogucih infekcija i udisanja neceg stetnog, a sam gel tesko da moze nauditi. Kod nas u BiH na porodjaj ne mozes sa lakom ili gelom jer valjda po boji noktiju se najprije vidi ako nesto krene po zlu.
Ja sam danas sluzbeno usla u 16ti tt… Puna 4mj iza mene i neizmjerno sam sretna sto smo prva 3mj prosli. Dobro nam dosle nove cure… Prvenstveno cestitam i zelim skolske trudnoce… Sto se tice brige… Ja zivim od tjedna do tjedna… Svaki tj citam u kojoj je fazi razvoj bebica i trazim voce kao opipljiv znak kolike su😀
Ja sam u osmom tjednu, i isto taki stalno citam koje velicine je beba i koja je to vockica sad. Vec dugo bebu zovem borovnica jer je na zadnjem pregledu bila 7 mm ali skoro moram promjeniti.
Malatajna ja jedem sve.i suhomesnato, pršut, pancetu (špek) bas sve.ne ubijam se u tome svaki dan ali npr salamu dosta cesto pojedem. Ne pazim na nista posebno osim na npr domaci sir, to volim ali ne jedem, i pazim da nema svjezih jaja u nicemu, ako jedem jaja dobro poprzim sta god da s njima radim. Mislim se kako su zene prije 50-80god, jele sve zivo pa nikom nije skodilo. A sad ne smijes ni pastetu, ni nista.. ja razumijem da to nije dobro ni kad nisi trudan, ali opet..
Malac, divno.je li se bebica mozda pokazala ili jos neda? ;)
Antonija, ma sve sta si napisala stoji. A i danas ss svasta moze procitati , samo isprepadaju jadne zene.ko nedavno naletila negdje na clanak za
mobitele i trudnice. Da ga trudnica drzi sto dalje(valjda u drugoj prostoriji wtf?)pa ne spavamo s njim u krevetu 😄
Antonija jedino ti nije zdravo jesti svjezi kravlji sir,vrhnje i sve kaj nije pasterizirano.
Sortiraj odgovore
Najstariji