Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kristina 30
    03. Listopad 2018. 13:49

Oppa kad se najedes si legni i budi s ledima u polozaju malo poviseno znaci ne na ravnom nego povisenom tipa pod kutem od 40 stupnjeva ne znam kak da drugacije objasnim. Ne jedi papriku,paradajz bez obzira a bil to i sos koji se stavlja u jelo,ne masno i przeno i probaj piti vodu ne sokove ni cajeve barem neko vrijeme dok ti to malo ne prode. Ja sam si s tim tak pomogla jer sam imala bas takvu zgaravicu da boli s ne pece koliko je grozno bilo

MalaTajna222
    03. Listopad 2018. 14:00

Antonija185

Malatajna zasto samo fetu prsuta? Da ti ne naskodi?

E a kao suhi mesnati proizvod , nije bas preporucljiv. Ti jedes te stvari?ma ja sam sigurna da on ne moze skoditi nego eto sve pazim.nije mi stvarno tesko nicega se odreci  , samo da je sve ok. Veci mi strah sada a sutra ulazim u 15 tjedan nego prije par tjedana. 

• da.da
    03. Listopad 2018. 14:04

Ja sam danas sluzbeno usla u 16ti tt... Puna 4mj iza mene i neizmjerno sam sretna sto smo prva 3mj prosli. Dobro nam dosle nove cure... Prvenstveno cestitam i zelim skolske trudnoce... Sto se tice brige... Ja zivim od tjedna do tjedna... Svaki tj citam u kojoj je fazi razvoj bebica i trazim voce kao opipljiv znak kolike su😀

Prvi stimulirani 3mj2018
    27 jajnih stanica
    Hospitalizacija radi hipera
    5 oplodenih
    Samo 1 blastica
    Fet 22.dan ciklusa
    5dnt 🍼
    Danas 8tt i srceko kuca 134 otkucaja u min
    9 1tt otkucaji 2 srceka💕
    15tt dva pisulinca

Aosijek
    03. Listopad 2018. 14:06

Ja pojedem suhomesnato nekad, neku večer sam pojela pikant paštetu i godila mi je jako. Mislim da od tih nekoliko obroka u 9 mj ne može biti ništa. Ne mogu stalno jesti istu hranu...više nemam ni inspiraciju šta da kuham ...

Župčica
    03. Listopad 2018. 14:13

MalaTajna222

Kristina , razumim te znatizeljne smo sve. Ali recu po stoti put i uvijek i samo uvijek, neka su nam zive i zdrave taman na porodu saznale za spol👼❤🙏
    Zupcica ; bas te uhvatilo pravo. Koji si ti sad ono tjedan? Meni je na pocetku samome(5,6,7tjddan)navecer pomagalo piti mlijeko. Svjeze ali pasterizirano. Ali tada su bile one grozne vrucine i sparine. Jogurt je super, ja volim onaj grcki od dukata za navecer.uspjevas li ista ovako tokom dana pojesti? Ja sam neki dan probala fetu prsuta(tako je ukusan ali nisam se usudila :( )

Sad sam 6+3 tt ... a po danu pojedem.. pojedem doručak, koju vočkicu i ručak.... ali što dan odmice sve mi bude gore... A cura mi id eu 2. razred i treba s njom učit... to mi najteže pada jer ovo drugo može i čekati ali djeca  ne... Suhomesnato je meni gin zabranila radi tlaka.. imala sam prije trudnoće visoki.. ubiti sol moram paziti...

Župčica
    03. Listopad 2018. 14:15

Oppa mene ti žgaravice neće mimoići... imala sam ih u obje trudnoće.... 

Kikiriki
    03. Listopad 2018. 14:17

Bok cure! Evo da vam se malo javim. U Hr smo malo pa ne stizem pisati. Ali budem drugi tjedan ponovno aktivna kad se vratimo doma.
    Nadam se da ste mi dobro i novim curama zelim dobrodoslicu i uredne trudnoce!
    Ps.jedva sam nasla klokanicu nisam ni skuzila da se promjenilo u miss7mama. Nis mi nije jasno ali ok. Bitno da smi sve tu na okupu i dalje i da se druzimo. 😊💖😘😘😘😘😘

Daddy's girl and mommy's world! ❤

• Tamara0110
    03. Listopad 2018. 14:30

Pozdrav svima, i ja vam se pridruzujem.Prva trudnoca,trudna sam 10+4, povremeno budem umorna al drugih nikakvih simptoma nemam :) 
    Jel koja od vas gelirala nokte u trudnoci, ja sam zadnji put isla prije 5tjedana, prije nego sam i znala da sam trudna 😂 pa sad neznam dal da idem i dalje ili bolje ne?

Timi95
    03. Listopad 2018. 14:59

Tamara0110

Pozdrav svima, i ja vam se pridruzujem.Prva trudnoca,trudna sam 10+4, povremeno budem umorna al drugih nikakvih simptoma nemam :)
    Jel koja od vas gelirala nokte u trudnoci, ja sam zadnji put isla prije 5tjedana, prije nego sam i znala da sam trudna 😂 pa sad neznam dal da idem i dalje ili bolje ne?

Dobrodosla 😍 cestitam
    Ja geliram nokte i ne vidim di je problem. Jedino necu mjesec dana prije poroda, jer ako bude carski ne smijes imat nis na noktima. A ovako ne vidim razlog da ne smijes 😊

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️ 🥰

Kristina 30
    03. Listopad 2018. 15:32

Tamsi ja cu izgelirat na nogama i to da mi napravi na spicu da drapnem nekog dolje dok cu vriskat u bolovima😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.