Jutro trudnice evo da vam se i ja pridruzim,iskreno nemam pojma koliko sam trudna iduci cet idem na pregled po menst.sam trudna danas 5 tj.al vidjet cemo sve kad odem doktoru koliko sam gledala termin bi mi trebo bit oko 4.6.😍 za sad sam u strahu jer iza sebe imam jedan spontani i iskreno jedva cekam da odem na pregled i da otvorim komplikacije jer me strah raditi em sam stalno umorna mucnine imam u naletima em me svako malo probode dolje pa se prepadnem😫 oprostite na dugom postu,zelim vam svima uredne skolske trudnoce❤
Dobrodošla.. Znam kako ti je.. Ali polako. Strah je najgori neprijatelj i unam da zvuči kao klišej a ti se bojiš svega, ali moraš se opustiti. Tako mi je bilo i još uvijek je i samoj. Prva trudnoća pa spontani, ali sad evo polako napredujemo iz tjedna u tjedan i dačje imam strah, ali potisnem ga kad god osjetim čudo u sebi. Samo se čuvaj i pozitivno misli.
Hvala ti na podrsci 😊 trudim se bit pozitivna i vjerujem da ce ovaj puta bit sve dobro..koliko si ti sad?
Biti će sve dobro! Ja sam 20+5. I stalno je neki crvić straha tu. Kad idem svom ginekologu uvijek mi je grč u želudcu. Ali mala se rita i vrti i sve to slupanosketim pa sam mirnija. Vidjet ćeš kad počneš osjećati migoljenje da će ti glavni osjećaj biti daj još daj još... I možeš računati s tim već od 15, 16tt. Bar je meni tako već krenulo..
Jutro, evo i ja vam se napokon pridruzujem.. 😊 po ZM trudna sam 8+4, dok su na ultrazvuku rekli da sam nekih tjedan dana manje. Zanima me da li se netko ovako rano susreo s bolovima u kukovima tijekom noci? Zadnje dvije noci sam se non stop budila s bolovima u kukovima. Ne znam sto da radim da malo ublazim tu bol. Prva mi je trudnoca pa ne znam nista 🤷🏼♀️
Jutro, evo i ja vam se napokon pridruzujem.. 😊 po ZM trudna sam 8+4, dok su na ultrazvuku rekli da sam nekih tjedan dana manje. Zanima me da li se netko ovako rano susreo s bolovima u kukovima tijekom noci? Zadnje dvije noci sam se non stop budila s bolovima u kukovima. Ne znam sto da radim da malo ublazim tu bol. Prva mi je trudnoca pa ne znam nista 🤷🏼♀️
Bol u kukovima meni je jos i dns prisutna, ali u puno manjem intezitetu, a u 21 tjednu sam. Kupila sam si onaj banana jastuk tj.jastuk za dojenje. Najpovoljnije ga mozes naruciti sa stranice Adax.hr za 150 kn. Onu su hrvatski proizvodaci i izuzetno sam zadovoljna i bolovi su se smanjili od kako spavam s njim. Popij si i magnezij prije spavanja, da olaksa bol.
Nadam se da sam pomogla.
God know my heart needed you...❤
Dobrodosle sve nove trudnice , divno je viditi da nas je sve vise ❤ neke su mi i poznate, i bas mi je drafmgo da su tu sada.
Ja sam jucer gledala patike trenerke, cijene do neba idu.oni nisu normalni.nisam nista kupila.h &M sta se tice trudnicke robe isto bezobrazno skup.a i izbor slab. :/
Danas mi je dan poceo lose. Kad sam se ustala rekla sam muzu da mi se jako vrti, bgt ko na vrtuljku da sam.i cim sam izasla iz sobe isla povracati.za 10 min opet.nezz od cega mi je to sada ,jer bila sam ok zadnje dane.😑
Bas mi je zao… da te utjesim bar malo… evo ja sam usla u 21 tt i neki dan smo isli na veceru. Dosli u restoran i nisam ni sjela u momentu mi je doslo slabo i brzo u wc povracat 😞 iz cista mira i nakon toga nista.
E tako i meni danas, ono nisam popila ni pojela nista samo iz kreveta izasla.eto sad mi je i proslo.a i glava me hvata cesto , ko neki pritisak. Bas sam se sjetila da ste sve tu komentirale te glavobolje.
Kristina, tebi ce bas biti iznenadjenje do kraja , neda se bebica 😍
Mala tajna znas zasto? Kad sam zatrudnjela rekla sam da ne zelim znati sta nosim neka bude iznenadenje,a sada ne mogu izdrzati da saznam i bas u inat nikako da se lijepo vidi. A znas kak frajer/ica lijepo ima stisnute noge😂nevjerojatno a brca non stop☺️ Zlato mamino😇
Dobro došle nove trudnice i čestitke od srce svima....
Mala tajna potpuno te razumjem meni je stalno muka sa kulminacijom navečer.. Svaku večer mi bude full slabo, ono što sam ranije skuhala i najčešće i jela nemogu namirisat.. Muža ako imam sreće da je doma natjeram da da djeci jesti jer bi ja u kuhinji povratila... Onda kad svi pojedu o počiste uzmem čašu jogurta i pojedem to jer mi to navečer godi....
Jučer mi je toliko bilo zlo da sam muža vodila sa sobom u kupaonu dok se ne okupam jer me bilo strah da ću se izvrnuti...
Ali mi smo jake i to će proći brzo .... to mi je glavna mantra
Kristina , razumim te znatizeljne smo sve. Ali recu po stoti put i uvijek i samo uvijek, neka su nam zive i zdrave taman na porodu saznale za spol👼❤🙏
Zupcica ; bas te uhvatilo pravo. Koji si ti sad ono tjedan? Meni je na pocetku samome(5,6,7tjddan)navecer pomagalo piti mlijeko. Svjeze ali pasterizirano. Ali tada su bile one grozne vrucine i sparine. Jogurt je super, ja volim onaj grcki od dukata za navecer.uspjevas li ista ovako tokom dana pojesti? Ja sam neki dan probala fetu prsuta(tako je ukusan ali nisam se usudila :( )
Drage moje, mijenjala bih se sa vama za povraćanje umjesto ove ŽGARAVICE.. Jaoj meni.. Od ulaska u drugo tromjesečje imam prvo užasan zastoj u grlu nakon svakog obroka, a evo službeno od danas i žestoku žgaravicu.. Juhuuuu. Kaj da jedem? Nisam ni gladna kad me ovo ovako boli?
Drage moje, mijenjala bih se sa vama za povraćanje umjesto ove ŽGARAVICE.. Jaoj meni.. Od ulaska u drugo tromjesečje imam prvo užasan zastoj u grlu nakon svakog obroka, a evo službeno od danas i žestoku žgaravicu.. Juhuuuu. Kaj da jedem? Nisam ni gladna kad me ovo ovako boli?
Ja sam imala i mucnine i zgaravicu do 17 tt 😭
https://lmtf.lilypie.com/yPurp1.png
Sortiraj odgovore
Najstariji