Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Timi95
    03. Listopad 2018. 07:55

Kristina 30

Tamsi i ja ti imam iscjedak,ponekad jace nekad manje i tak,prozirno bijeli neki bez mirisa. Jedino sam imala jednom bas jako jako da su mi gace bile mokre pa sam navukla valjda upalicu al sam to rijesila vaginaletama.. moj bebac lupa ko lud ovih dana al ajde danas je nekak mirni a nedaj boze da mi je malo mjehur puni onda me bas po njemu udara..

Ja imam jaci dok sam aktivna, kad lezim i sjedim ga nemam.. 
    I moj je jucer bio miran, jednom ili dva put me i to je to 😊 valjda sam ga umorila, cijeli dan smo bili po gradu hehe

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️ 🥰

Aosijek
    03. Listopad 2018. 08:27

Jutro svima, idem redom odgovarati, ne znam sad tko me je sve pitao ...
    Carski - najvjerojatnije da, upisala mi je u trudničku degenerativne promjene - imam puknuće " lacquer crack " tj.napuknuće u stražnjem segmentu oka + jako visoka dioptrija. Pitati ću je još na sljedećem pregledu pa ćemo vidjeti. 
    Vezano za krevetić - i mi ćemo tako, krevetić u spavaću i tamo nositi na spavanje, eventualno nekad u boravku ako baš zadremucka bebica.
    Ja također imam iscjedak, proziran, bez mirisa, nekad jači nekada slabiji no rekla mi je gin da je to normalno. Ostavila sam urin sad na ZZJZ za urinokulturu pa su u petak nalazi.  
    Po M danas ulazim u 15 tt.

• Semyzg31
    03. Listopad 2018. 09:00

Jutro trudnice evo da vam se i ja pridruzim,iskreno nemam pojma koliko sam trudna iduci cet idem na pregled po menst.sam trudna danas 5 tj.al vidjet cemo sve kad odem doktoru koliko sam gledala termin bi mi trebo bit oko 4.6.😍 za sad sam u strahu jer iza sebe imam jedan spontani i iskreno jedva cekam da odem na pregled i da otvorim komplikacije jer me strah raditi em sam stalno umorna mucnine imam u naletima em me svako malo probode dolje pa se prepadnem😫 oprostite na dugom postu,zelim vam svima uredne skolske trudnoce❤

Babyq
    03. Listopad 2018. 09:04

Dobro jutro.Citan vas pa da se i ja pridruzim.Trudnacsam 5+1.
    Na pregled idem 18.10.Nadam se sa ce sve biti u redu.

https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8

oppa
    03. Listopad 2018. 09:13

Semyzg31

Jutro trudnice evo da vam se i ja pridruzim,iskreno nemam pojma koliko sam trudna iduci cet idem na pregled po menst.sam trudna danas 5 tj.al vidjet cemo sve kad odem doktoru koliko sam gledala termin bi mi trebo bit oko 4.6.😍 za sad sam u strahu jer iza sebe imam jedan spontani i iskreno jedva cekam da odem na pregled i da otvorim komplikacije jer me strah raditi em sam stalno umorna mucnine imam u naletima em me svako malo probode dolje pa se prepadnem😫 oprostite na dugom postu,zelim vam svima uredne skolske trudnoce❤

Dobrodošla.. Znam kako ti je.. Ali polako. Strah je najgori neprijatelj i  unam da zvuči kao klišej a ti se bojiš svega, ali moraš se opustiti. Tako mi je bilo i još uvijek je i samoj. Prva trudnoća pa spontani, ali sad evo polako napredujemo iz tjedna u tjedan i dačje imam strah, ali potisnem ga kad god osjetim čudo u sebi. Samo se čuvaj i pozitivno misli. 

Timi95
    03. Listopad 2018. 09:19

Dobrodosle cure ❤👶 sve ce bit u redu, uvijek postoji strah, to je normalno. 

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️ 🥰

MalaTajna222
    03. Listopad 2018. 09:40

Dobrodosle sve nove trudnice , divno je viditi da nas je sve vise ❤ neke su mi i poznate, i bas mi je drafmgo da su tu sada. 
    Ja sam jucer gledala patike trenerke, cijene do neba idu.oni nisu normalni.nisam nista kupila.h &M sta se tice trudnicke robe isto bezobrazno skup.a i izbor slab. :/
    Danas mi je dan poceo lose. Kad sam se ustala rekla sam muzu da mi se jako vrti, bgt ko na vrtuljku da sam.i cim sam izasla iz sobe isla povracati.za 10 min opet.nezz od cega mi je to sada ,jer bila sam ok zadnje dane.😑

Malu
    03. Listopad 2018. 09:49

MalaTajna222

Dobrodosle sve nove trudnice , divno je viditi da nas je sve vise ❤ neke su mi i poznate, i bas mi je drafmgo da su tu sada.
    Ja sam jucer gledala patike trenerke, cijene do neba idu.oni nisu normalni.nisam nista kupila.h &M sta se tice trudnicke robe isto bezobrazno skup.a i izbor slab. :/
    Danas mi je dan poceo lose. Kad sam se ustala rekla sam muzu da mi se jako vrti, bgt ko na vrtuljku da sam.i cim sam izasla iz sobe isla povracati.za 10 min opet.nezz od cega mi je to sada ,jer bila sam ok zadnje dane.😑

Bas mi je zao... da te utjesim bar malo... evo ja sam usla u 21 tt i neki dan smo isli na veceru. Dosli u restoran i nisam ni sjela u momentu mi je doslo slabo i brzo u wc povracat 😞 iz cista mira i nakon toga nista. 

https://lmtf.lilypie.com/yPurp1.png

• Semyzg31
    03. Listopad 2018. 09:56

oppa

Semyzg31

Dobrodošla.. Znam kako ti je.. Ali polako. Strah je najgori neprijatelj i unam da zvuči kao klišej a ti se bojiš svega, ali moraš se opustiti. Tako mi je bilo i još uvijek je i samoj. Prva trudnoća pa spontani, ali sad evo polako napredujemo iz tjedna u tjedan i dačje imam strah, ali potisnem ga kad god osjetim čudo u sebi. Samo se čuvaj i pozitivno misli.

Hvala ti na podrsci 😊 trudim se bit pozitivna i vjerujem da ce ovaj puta bit sve dobro..koliko si ti sad?

Kristina 30
    03. Listopad 2018. 10:44

Zdravo i dobrodosle nove cure..urednu i bezbriznu trudnocu zelim..ja obavila pregled vrlo vjerojatno je pisulinka😂al dr ne vidi 100% i sve ostalo je u redu❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.