Uf žene, bome vas je pokosilo 😥 zelim vam svima brzo ozdravljenje😧
Ja sam na kraju ipak isla doktoric zbog tog pritiska itd.uglavnom sa ginekoloske strane kaze doktorica da sve dobro izgleda, zatvorena sam skroz, i neni trebalo biti problema.dijete nismo gledali ali ga je onako usput uhvatila na smimci ultrazvuka rekla je da skače tu 😂😂 to mi je bilo jos najbitnije za cuti.uradit cu jos pregled urina za svaki slucaj.i tako, piti magnezij i iduci tjedan redovni pregled 😊 uglavnom ja sam i znala da nije nista ali svi oko mene su me isprepadali.ubuduce nikog necu slusat i sta je najbolje nikom nista govoriti 😶
Antonija drago mi je da je sve ok i da si sad mirna.... Zene drage brzo mi ozdravite.... Ja mislim d me sD nesto uhvati od viroza da ne bih toliko nista osjetila od mucnine... Izludit cu jos min 5 tj
Joj, joj, bas vas je dosta uhvatill drzite se i odmarajte🤗
Župčice i ti također, mantraj da ce proci😁
Sta se tice obrezivanja, mislim da preskacemo i nadamo se da nece biti ni medicinskih problema☺️
Sjecam se epizode Seksa i graday kada je jedna od njih naletila na tipa koji nije bio obrezan i to im je svima bilo ful cudno🙃 to je moja asocijacija na obrezivanje, kod nas ocito jos bas i nije doslo u modu😁
Poslove po doma i na poslu radim sve, jedino nosenje teskih stvari iz ducana prepustam mm-u.. Ok, mi ionako sve dijelimo, tko sta kad stigne i kome se sta da☺️ jedino sta mi sve traje dulje, jer odmaram, jedem i tako😂 zapravo se ne nerviram oko nereda... Npr, sutra mi sveki dolazi i vjv bih prije sve cistila, ribala, slagala.... Sada sam dosla s posla i odlucila da cu odmarati i gledati crtic s malom, trebutno me boli briga za nered🙃
Pozdrav drage buduće mame i one koje to već jeste.. Evo da se po drugi put uključim u razgovore.. Pripadam ovoj divnoj grupici žena koje će roditi zimsku bebu 2019. Da ne duljim, danas smo išli na 4d ultrzvuk i pomalo me zabrinuo.. U 20+3tt sam i evo u redu je sve, srce kuca kao ludo, beba se sfrkala u trbuhu kao kiflek ali što se tiče razvoja sve je u redu. Međutim, kaže doktor malo je manja no što bi trebla biti za tjedne trudnoćr ali ništa strašno. Zasad. Naveo je da je po rastu kao 19+5tt. Naravno, da je noj ludi mozak odmah to išao sve razradit. Kopka me. Ovo nam je druga trudnoća, odnosno prva koja ide svojim priprodnim tijekom jer je prv nažalost završila sa spontanim. I samo kad čujem te rineči da jenplod manji nego bi trebao biti poludim. To sam već čula.
Molim vas drage majke, iskustva, savjet... Idući pregled kod našeg doktora je za 9dana..izludit ću do tad....
Oppa mogu misliti kako ti je.. Ja isto imam dva spontana iza sebe i ni jednu uspješnu trudnoću. Brine me apsolutno svaka sitnica..al pokušavam sama sebe smiriti da će biti sve ok. Uglavnom..mojoj sestri su ti govorili da je beba premala..i to puno manja nego tvoja mrvica. Isto je bila u panici zbog toga. I na kraju rodila bebu skoro 4 kilograma..bez ikakvih problema i komplikacija. Mislim da nema potrebe da si stvaraš stres..sve bude ok. A vjerujem ti da ćeš sad sa nestrpljenjem čekati sljedeći pregled jer ga i sama čekam svaki put tako da doslovno brojim dane..
Oppa nemoj se brinuti i nepotrebno stvarati stres,bebike najbolje napreduju zadnje mjesece i onda dobivaju dosta na kilazi,ja kad sam rodila prvi puta trebala se kao rodit sa 3500g i bila je mjerena par dana prije poroda na kraju se rodila sa 4100,i njihovi aparati variraju nista ti nije 100% bez obzira na svu tehnologiju. Najbitnije od svega da je beba ok i da sve normalno napreduje a sad za gramazu bude s vremenom sve doslo na svoje. Znam da si zabrinuta i da su ti misli sad u svemu tome al sve bude ok❤️
Samo pozitivno! Razumijem sve strahove jer i ja imam losa iskustva iza sebe. Ali nekako su mi pomogla i da shvatim da dr. koliko god mogu pomoc toliko i ne mogu. Nekad mislim da je bolje pustit sve i uopce toliko ne gledat bebice i sve mjerit. Kako uopce oni mogu izmjerit na bebici dugoj 10 cm koliko je mm nesto i da to bude u mm tocno. Jos se beba i mice stalno! Mojoj kumi su govorili da mala zaostaje 2 tjedna i da ima preduge udove, rodila se na termin super zdrava. Prijateljica u svakom nalazu ima napisano moguce zaostajanje u rastu kod bebe. Rodila divnog zdravog decka. Ona je bila realna pa je rekla - muz je sitan i ja sam sitna - zar cu rodit dijete od 5 kila?! Ne daj se! Meni je dr. rekla da sve bebe rastu isto do 12. tjedna, a nakon toga ovisno o genetici. Meni to zvuci realno jer svi znamo da su bebe koje se rode s 2500 g zdrave koliko i bebe rodene s 4500 g. Prijateljica sada u 28. tjednu ima bebu koja mjeri 30 tjedana. I sve je to normalno :)
Hvala vam puno.. Moj razum isto tako govori, pa to su samo gluposti. Ja sam isto sitna i niska, pretpostavljam da beba ne može biti div. Ali hvala vam na svakoj riječi. Nastojim na misliti na to i opustiti se jer valjda sad dolaze mjeseci kad bude rasla. Puno znači kad pročitaš par iskustava pa se smiris, iako kažem i moj razum govori da je to sve ok.
Oppa slazem se s ostalim.. Sve ti je to ok pa to je i tako par dana razlike... Meni su u prve dvije trudnoce bile razlike izmedju njih i velicini.. Cura je bila uvijek manja i kad nisam znala spol s drugim rekla sam muzu 100 % je sin jer je uvijek malo veci.. I bilo tako.. A meni su ti mjerili curu nekoliko dana prije poroda sa 3 400 g a rodila se ravno 3000 g tako nemoj se s tim uzbudjivat....
Cure sve ste nešto bolesne,nadam se da će brzo proći.
Ja sam dobro,jučer sam se ubila sa prešetavanjem po trgovačkom centru ,a nisam ništa kupila jer sam bila užasno ljuta šta je sve tako skupo.Npr u H&M oni slatki 3 djelni kompletići po 150 kn,a beba ih može obuć max 2x,ma nedam iz principa! Radije idem do Kopra u Pepco i u Ljubljanu kad budu Božićni popusti ,s tim da moram prije provjerit da li uopće bude popusta na ove bebi stvari. istina je stvarno da se najbolje zarađuje na djeci i bolesnicima. Eto,a osim toga HB sve je ok, iscjedak potpuno nestao😊
url=https://lilypie.com]
DANTE
Sortiraj odgovore
Najstariji