Kristina, mislim da lupocet mozes normalno piti.meni je moja ginekologica reklada mogu slobodno lupocet poppiti (kad sam bila bolesna). Ja ga cak sad popijem kad me glava zaboli. Nece ta tempica naskoditi djetetu, jedino da je extra visoka onda bi bilo zeznuto ali mislim da ni visoka tempica ako ne traje par dana ne moze uciniti lose.moje misljenje.meni ti isto od grla odma temp skoci, sve znam kako ti je. Drzi se pij limuna meda i caja i odmaraj i kad uspijes podji doktorici ako temp ne prolazi.
Jutro😊 Kristina, lupocet se daje bebama i pije se za vrijeme dojenja, nemoj brinuti oko toga... Beba ce biti ok🤗 gledaj to kao da ce dobiti nova antitijela, pa je manja mogucnost da se ona kasnije zarazi s tim virusom😉
Bas sam sad citala za gripu😱 da bi se trebala pojaviti u 12.mj... Cim se pojavi ja bjezim s posla, ne mislim se cijepiti i dovoljno je sta mi je dijete u vrticu..
Meni je gin rekel da jedino lupocet i smijem,citala sam malo po forumima znalo je bit puno bolesnih trudnica s visokim temperaturama,neke su i u bolnici bile al bebicama hvala bogu nista..skuhala sam si punu termosicu caja i nacjedila limun,jucer sam i dosta voca pojela,svakvakoga,kupila sam i b aktiv pa cu kasnije popiti i jedva cekam da odem doktoru i da mi da cim prije neki antibiotik ako ce biti potreban jer ce mi sigurno narasti temp tokom popodneva i veceri. Bas mi se iz nosa cjedi i grlo boli tipicno za mene,svake god kod mene ista prica. Protiv gripe se nikad nisam cjepila i nikad se ne budem. Moji doma se cjepe i onda ju na kraju dobe🤨
Kristina30 meni je ginekolog rekao lupocet ili lekadol no kako imam uzasne glavobolje rekao je ako mi bas ne prode nakon par sati da mogu voltaren popit samo da ne smijem brufene neofene rapidole i te
Mene je u prosloj trudnici, 10 dana prije poroda odjednom satrala temp, 38-39 par dana.... Nisam isla do dr, pila sam lupocet da padne i nakon par dana nis, ko nova.... Kako doslo tako i otislo🙄 i to usred ljeta
Mrzim temp....lezi i ugrij se i puno tekucine, nadam se da ces proc bez atb🤗
Ja sretna, krenulo grijanje u Zg (ok, nissm sretna zbog para, ali se barem necu smrzavati😁)
Tak je mene ovo ljeto bilo zgrabilo nekaj,neka prehlada jer kam god dosla bilo ducan,ljekarna,doktor svi su spanali klime na najjace kak i mi na poslu. Nutra -20 vani +40 i primilo me isto sam tjedan dana lezala s tim da mi je temp bila 37 stalno a imala sam odjecaj da je 40 nisam nist bila pila,dr je rekel da samo caj odmaranje i proslo je,al ovo sad me bas nervira,toliko voca i povrca pojedem kroz cijeli dan da se bum pretvorila u to i vitamine koje kakve al ocito tak mora biti. A i to vrijeme je shit..malo zima malo vruce,sad bu jos curka od mene dobila kad ja ozdravim😒
Obavila ja kod dr..nist mi nije dal..moram sutra na vadenje krvi,velim mu da me grlo boli a on meni veli da nist nemam a jedva gutam😒
Cure meni izbija herpes na ustima, donja usna. Inače sam podložna tome i čim mi malo padne imunitet ili se smrznem odmah izbije. Smijem li ičime mazati ? Doktorica mi više ne radi..
Kristina baš te pošteno ulovilo, probaj si u mlaku vodu stavit med i limun, meni je to zakon za grlo, a i za imunitet. Držim fige da ti što prije prođe. 😉
Ja sam danas ujutro išla do posla pa do Jukićeve pa do Petrove po nalaz i još nisam doma došla. Toliko sam se nahodala i toliko sam umorna i sve me boli da bi plakala 😢😂 koma, jedva čekam da dođem doma i da si legnem.
Aosijek ako imas propolisa stavi ga na stapic za uho i malo namazi ili imas za kupiti u ljekarni neke na bazi propolisa ili bas kremica za herpes..
Sortiraj odgovore
Najstariji