Marie ja sam nosila u Jukićevu baš jučer doznake, zadnjih 6 platnih lista koje mi je računovotkinja pripremila i kopirala sam tekući račun i osobnu.
Doznake... Ok.. Ali za sad imam potvrdu o bo.. Sa pocetkom1.10.na 60dana.to nosim samo u firmu? .a na kraju mj ako sam dobro svatila doznake tamo..malo sam se pogubila. Znaci ovu potvrdu ne nosim.. Vec na kraju mj. Doznake sa platnim listama? U mom slučaju dvije..
Marija
Pozdrav novim curama, sretno i zelim vam zdravu i ugodnu trudnocu. 😘😘
Aosijek zasto zbog ociju carski?
A sta se tice krevetica ja ne planiram kupovati nikoji osim onog koji ce bit u sobi ali soba mi je doslovno u dnevnom boravku ono malen je stan pa mi je sve blizu.valjda ce dijete ponekad i u kosari zaspati od kolica 😊
Ja nemam pojma ima li ovdje u bliziini Biograda kakav tecaj za trudnice moram se raspitati voljela bi ici.
Marie ja sam otvorila bolovanje (komplikacije)kod ginekologa preko socij.dobila sam doznake za taj mjesec (dva primjerka). Jedan nosis u svoju firmu a drugi na socijalno skupa sa kopijom osobne, tekuceg racuna, i ispunila sam neki zahtjev kod njih. Ali na socijalno ne trebas prije 10.-15.-og u mjesecu nositi.tako sam barem ja.nadam se da sam pomogla
lavandica, meni je zadnja menstruacija bila 23.8. i prema njoj mi ej termin 30.5., ali pošto je ovulacija bila 9/10 DC, rekao je da bude termin 4 dana prije, tak da ispada 26.5., tebi bi prema zadnjoj m termin bio 2.6., sve smo tu negdje.
ne znam do kad budem radila, nadam se da prvo polugodište budem cijelo odradila i onda od drugog polugodišta budem išla na komplikacije jer vidim da mi je već sad teže, nego mi je bilo prije trudnoće. psihički me umaraju jako pogotovo dok djeca od 15 god. u 1. raz. srednje na moje pitanje kad počinje zima, gledaju u mene ko tele u šarena vrata, samo se živciram bezveze
Marie ja sam otvorila bolovanje (komplikacije)kod ginekologa preko socij.dobila sam doznake za taj mjesec (dva primjerka). Jedan nosis u svoju firmu a drugi na socijalno skupa sa kopijom osobne, tekuceg racuna, i ispunila sam neki zahtjev kod njih. Ali na socijalno ne trebas prije 10.-15.-og u mjesecu nositi.tako sam barem ja.nadam se da sam pomogla
Hvala ti Antonija.. A platne liste? To se nosi 10.za tekuci mj.. Ili prethodni?
Marija
lavandica, meni je zadnja menstruacija bila 23.8. i prema njoj mi ej termin 30.5., ali pošto je ovulacija bila 9/10 DC, rekao je da bude termin 4 dana prije, tak da ispada 26.5., tebi bi prema zadnjoj m termin bio 2.6., sve smo tu negdje.
ne znam do kad budem radila, nadam se da prvo polugodište budem cijelo odradila i onda od drugog polugodišta budem išla na komplikacije jer vidim da mi je već sad teže, nego mi je bilo prije trudnoće. psihički me umaraju jako pogotovo dok djeca od 15 god. u 1. raz. srednje na moje pitanje kad počinje zima, gledaju u mene ko tele u šarena vrata, samo se živciram bezveze
Ajoj
Stize nam Mihael ♡
Hvala ti Antonija.. A platne liste? To se nosi 10.za tekuci mj.. Ili prethodni?
Oprosti platne liste nosis na socijalno kad i ovo drugo. S tim da kad jednom to sve doneses ubuduce ces samo doznake donositi 😊
Ja sam obavila pregled! Hvala Bogu, sve je u redu! 😊 kad smo dosli do toga da pogleda spol, beba je tako lijepo stisnula nogice da nismo nista vidjeli! I dalje kod nas ostaje surprise
Nove cure dobrodošle ..urednu trudnoću vam želim
Jeste li vi razmišljali o dva imena?
Sortiraj odgovore
Najstariji