Bebaci moraju spavati pod kutem od 30 stupnjeva ja mislim nisam 100% sigurna moram pitati dok budem sad isla na tecaj jer su i u bolnicama u onim kreveticima pod nekim kutom i tak di budem i ja slozila madrac tak kaj im se ne vraca mlijeko natrag gore i ne mogu se zagrcnuti ko i dok spavaju na boku..
Kad ste već spomenule tečaj - ide li još koja na tečaj ? Ja ću izgleda na carski ( zbog očiju ) pa me zanima ima li smisla ići ako nije u planu normalan porod ?
lavandica, imam bolove, pogotovo dok dugo stojim, a to je svaki dan (radim u školi i stalno sam na nogama), neki dan me toliko bolilo da sam mislila da je gotovo (malo jače od toga me zaboljelo u 5.mj dok sam imala spontani), ali sam legla malo i prošlo je. tak dugo dok su lagani bolovi i dok nema svježe krvi je sve normalno ali znam kak ti je, ja nisam uopće ništa pitala ginekologa kaj sam mislila nakon kaj mi je pokazao bebu, 1.4 mm ju je izmjerio u četvrtak na pregledu
mene sad muči trenutno užasan umor, nakon 6 sati u školi imam osjećaj ko da sam kopala kukuruz tih 6 sat, a ne bila na nastavi
Župčica, i meni je termin 26.5., za sad, znači zajedno se pratimo
Cure, dobrodošle.. Navijam za vas da izdržite tih prvih tri mjeseca jer dok se nađete u četvrtom mjesecu biti ćete kao u nirvani. Bar sam ja od tad takva.. Naprosto me ništa živo ne izbaci iz takta, a radim na poslu gdje je komunikacija sa ljudima neizbježna. Naprosto ćete se okrenuti psihički i emotivno samo bebi :)
lavandica, imam bolove, pogotovo dok dugo stojim, a to je svaki dan (radim u školi i stalno sam na nogama), neki dan me toliko bolilo da sam mislila da je gotovo (malo jače od toga me zaboljelo u 5.mj dok sam imala spontani), ali sam legla malo i prošlo je. tak dugo dok su lagani bolovi i dok nema svježe krvi je sve normalnoali znam kak ti je, ja nisam uopće ništa pitala ginekologa kaj sam mislila nakon kaj mi je pokazao bebu, 1.4 mm ju je izmjerio u četvrtak na pregledu
mene sad muči trenutno užasan umor, nakon 6 sati u školi imam osjećaj ko da sam kopala kukuruz tih 6 sat, a ne bila na nastavi
Župčica, i meni je termin 26.5., za sad, znači zajedno se pratimo
Ja sam trenutno na godisnjem. Radim posao profesionalnog vozaca. Pa cu vidjeti kako ce biti dalje. Ja sam bila danas kod ginekologa i beba je velika 3,9 mm. Barem mi je tako rekao. Znaci, ja sam pocetak zadnje m imala 26.8., po tome bi i meni termin bio 26.5.?
Stize nam Mihael ♡
Hvala Oppa, jos 7 tjedana do 2 tromjesecja.. tko ce to docekatiii. Blago tebi. Kako se osjecas? Mozes raditi?
Tenci obuka je ponekad zahtjevnija od kopanja kukuruza. Ja sam prof.vozac i radim u obuci, pa znam. Planiras jos dugo raditi? Sori za ovog smajlica na kraju. Ne mogu ga nikako izbrisati
Stize nam Mihael ♡
Aosijek 100% si sigurna da bude carski? Mozes ici na tecaj ako hoces,imas one u domu zdravlja ili di vec koji su besplatni,traju ti po cca pol sata. Bez obzira bila ti na carskom ili prirodno moze biti neko od tvojih u bolnici do kad ne obave porod onda bebicu pokazu onom ko je bio s tobom🤗
Ja sam prvi porod imala carski,zelja mi je ovaj rodit prirodnim putom. Jednostavno zelim to iskusiti i nadam se da bude islo svojim tokom. Svejedno budem imala pratnju sogoricu ili doulu..
Cure, dali je koja otvarala komplikacije u Zg? Sto treba donijeti u klovicevu.. Osim doznaka krajem mj..
Marija
Marie ja sam nosila u Jukićevu baš jučer doznake, zadnjih 6 platnih lista koje mi je računovotkinja pripremila i kopirala sam tekući račun i osobnu.
Sortiraj odgovore
Najstariji