Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mommy to be 🤗
    01. Listopad 2018. 14:33

Dame moje koje cekate deckice ili koje vec imate musku djecu da li ste razmisljali o obrezivanju? Moj muz je obrezan u tinejdzerskim danima zbog infekcije koju je imao, pa nam je sad to jedno od kljucnih pitanja o kojem raspravljamo. Naravno da ne zelimo da bebu boli, place. Ne bi to mogla podnijeti. Koliko sam citala obrezivanje se radi nekih 8 dana nakon rodenja. Razlog za obrezivanje bi bio iskljucivo zdravstvene naravi ( smanjenje infekcija, smanjenje raka prostate...) . Imate li iskustava sa navedenim i koje je vase misljenje o tome?

God know my heart needed you...❤

Aosijek
    01. Listopad 2018. 14:46

Kristina30 imam i propolisa i Heplex kremicu no ne znam da li ju smijem koristiti 

MalaTajna222
    01. Listopad 2018. 15:01

Aosijek, ja sam cula da je cesnjak prorodni lijek za herpes.ima sigurno na guglu , kakav je postupak...

Timi95
    01. Listopad 2018. 15:01

Mommy to be 🤗

Dame moje koje cekate deckice ili koje vec imate musku djecu da li ste razmisljali o obrezivanju? Moj muz je obrezan u tinejdzerskim danima zbog infekcije koju je imao, pa nam je sad to jedno od kljucnih pitanja o kojem raspravljamo. Naravno da ne zelimo da bebu boli, place. Ne bi to mogla podnijeti. Koliko sam citala obrezivanje se radi nekih 8 dana nakon rodenja. Razlog za obrezivanje bi bio iskljucivo zdravstvene naravi ( smanjenje infekcija, smanjenje raka prostate…) . Imate li iskustava sa navedenim i koje je vase misljenje o tome?

Hmm dobro pitanje, al ja ga ipak ne bi obrezala, a i decko ne bi dao.. higijenski bolje, al ja iskreno ne bi

malac_28
    01. Listopad 2018. 15:12

Moj mm je isto obrezan u mlađim danima zbog nekih komplikacija, a sad si me dala u razmišljanje za dijete, stvarno ne znam. 

Mommy to be 🤗
    01. Listopad 2018. 15:26

malac_28

Moj mm je isto obrezan u mlađim danima zbog nekih komplikacija, a sad si me dala u razmišljanje za dijete, stvarno ne znam.

Nekako sam rekla muzu da on donese odluku o tome, jer ipak je musko. Sve je vise pozitivnih savjeta oko obrezivanja na internetu i sve vise ljudi se odlucuje na taj potez. Ali svejedno meni je isto u glavi hoce li bebu boljeti. Isto kao i ti malac_28 nisam pametna sta napraviti.

God know my heart needed you...❤

• da.da
    01. Listopad 2018. 15:28

Ja sam iskreno protiv obrezivanja osim ako nije medicinski indicirano. Zasto? Kozica kod novorodencadi se ne moze navlaciti. Prvih par mjeseci ona je sljepljena i tek onda sa 4mj cini mi se patronazna pokaze i objasni kako nakon svakog kupanja polako i pomalo vjezbat kozicu. Koliko god zna napraviti infekcije ako se ne odrzava cistoca isto tako ona je ipak barijera za najosjetljiviji dio penisa

Prvi stimulirani 3mj2018
    27 jajnih stanica
    Hospitalizacija radi hipera
    5 oplodenih
    Samo 1 blastica
    Fet 22.dan ciklusa
    5dnt 🍼
    Danas 8tt i srceko kuca 134 otkucaja u min
    9 1tt otkucaji 2 srceka💕
    15tt dva pisulinca

Timi95
    01. Listopad 2018. 15:53

Ni ja nisam za taj potez..
    Joj mene su poceli boljet sinusi, cim je hladnije vani. Oci su mi crvene i tako me boli u sinusima 🙄 valjda ce samo proci.. a imam inace akutnu upalu sinusa i nista mi ne pomaze, samo dođe i prođe

01. Listopad 2018. 15:57

I mene evo neka prehlada hvata :/ Na poslu sam mislila da gorim, al doma izmjerim temp i ništa... Aqua maris, limun, čaj i mandarine su mi zasad izbor. Netko je spominjao oblog za grlo od jabučnog octa? Jel se grije ili kako?

Župčica
    01. Listopad 2018. 16:18

Ja vec sina imam i nije mi palo napamet da ga obrezem...  Nemamo nikakvih problema... Ako i ovo trece bude sin isto ga necu obrezati..  Ako nema medicinskih problema naravno...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.