Pozdrav curke..😊
Ja u panici..opet..već par dana imam stalno neka peckanja..probadanja,al ne stalno. Zvala danas doktoricu..naručila me sutra.. Nadam se da je sve ok..baš me strah.
Wonder bas mi je drago😇ja sam u 20 om tjednu pa jos ne znam..sutra idem na pregled pa mozda saznam🤗
Lordandi te pecka?
Kod pišanja..al opet velim..ne uvijek. Zato sam zvala da nebi bilo da imam urinoinfekt. 🙄
Marie ja sam nosila u Jukićevu baš jučer doznake, zadnjih 6 platnih lista koje mi je računovotkinja pripremila i kopirala sam tekući račun i osobnu.
Doznake… Ok.. Ali za sad imam potvrdu o bo.. Sa pocetkom1.10.na 60dana.to nosim samo u firmu? .a na kraju mj ako sam dobro svatila doznake tamo..malo sam se pogubila. Znaci ovu potvrdu ne nosim.. Vec na kraju mj. Doznake sa platnim listama? U mom slučaju dvije..
Tu potvrdu nosiš samo u firmu, krajem mjeseca ideš kod doktora po doznake, jednu doznaku nosiš u firmu, a drugu na socijalno zajedno s platnim listama, ne znam gdje ti nosiš i kako je tamo, ali u Jukićevoj se doznake predaju do 5.u mjesecu za prethodni mjesec. Znači u tvom slučaju do 5.11. moraš odnijet za ovaj mjesec, ali raspitaj se još do kojeg datuma predaješ tamo gdje predaješ jer koliko sam shvatila svugdje je drugačije.
Sova nije da nisam pomislila na dva imena ali nema smisla ionako nam je dugo prezime i tako neda mi se komplicirati
Lordan a vjerovatno neka upalica mjehura ili nesto.ja bas sutra idem urin dat na analizu zbog onog mog pritiska cisto da budem mirna 😊
Lordan kupi si caj od brusnice i pij ga,ja ga pijem skoro svaki dan i super mi je..isto sam ti imala problema ni slucajno piti uvin caj on se ne smije..kupi si i sok od brusnice ili v ljekarni kapi od nje i nikad nes brige imala..
Ja doznake dobim od gin 25og u mjesecu i nosim ih na hzzo od 1 do 5 u mjesecu bas sam ih danas odnesla jer sam isla na vadenje krvi..virusnu upalu grla sam dobila,nikakav antibiotik ne trebam sva sreca,rekel dr da moram to odlezati,samo pijem limun i med i dok pijem vodu u nju nacjedim dosta limuna i evo danas se osjecam super osim kaj me jos malo pecka u grlu i smrcam..al i to bude otislo
Sortiraj odgovore
Najstariji