Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lordan
    30. Rujan 2018. 22:04

bammi

Tanjanja dobrodosla🤗
    Bas mi je zao sto je pulska bolnica na takvom glasu i sto ste skoro pa primorane putovati u Rijeku ili Sloveniju.. 😑
    Lordan, ova moja soc gin mislim da nista od toga ne radi,🙄 ili radi rucno🤔 sada su mi privatno provjerili, nista strasno, sa uzv👍
    I da…lose mi je od hrane… Rekla bih da mi salata od krastavaca nije sjela..i samo cekam da ozadje na neku stranu🤢🤢🤮

Kod mene u zadnje vrijeme dosta često izlazi na gornju stranu..😩 Ubijaja me kiselina pogotovo navečer..i onda mu se to dešava..tako da suosjećam.

Tonka185
    30. Rujan 2018. 22:27

Lordan koji si tjedan? Ajme koma to povracanje uf mogu mislit kako ti je😥 meni je zadnjih par dana doslo do ruba povracanja ali nekako duboko udahnem par puta i smiri se. Zaista blazeno stanje kao pojam nije izmislila zena 😂

• Lordan
    30. Rujan 2018. 22:42

Sutra smo 18.tjedana. Al najgore mi to da u početku nisam imala nikakve mučnine..da nisam vidjela nebi ni znala da sam trudna. A sad..čim nešto pojedem..žgaravica..kiselina.  Ma da..garant pojam blaženo stanje izmislili muškarci.😂 

Kristina 30
    30. Rujan 2018. 23:30

Mamite dobila sam povisenu temp..ocito od grla,tusirala sam se al nije nist pala,nije velika 37,7 ne znam dal bi samo popila lupocet il jos ne?

Timi95
    01. Listopad 2018. 08:11

Antonija85 ne znam ko kaze da je blazeno🙄 je da je lijepo i sve to, al te mucnine i bol pa zabrinutost stalno.. 
    Lordan sretna ona zena koja nema zgaravicu.. i ja ju imam, al ne svaki dan i vec znam sta ne smijem jest i pit. Probaj si vidjet sta ti smeta
    Kristina 30  a joj, pa nemoj ga jos piti, to nije strasno. Ako pređe 38 popi

• Ka_Ri
    01. Listopad 2018. 08:24

Jutro cure :) 
    Bas ste se puno raspisale! Dobrodosle sve nove cure! Nek sve bude skolski! 
    Netko je pitao za mjerenje tlaka digitalnim tlakomjerom. Meni je receno - mjeriti 3 puta za redom (s razmakom od nekoliko minuta), prije toga se smiriti i normalno disati i ne pricati kad se mjeri i vazno je dobro namjestiti tlakomjer (to ima u uputama). Onda se uzme srednja vrijednost ta 3 puta i to se upise. Eto, ako pomaze, super :)
    I za onu slabost koju ste pisale, i meni se to dogodilo nekoliko puta i grozno je, ali hvala Bogu prode brzo. Kao da odjednom padne i tlak i secer i uhhh. 
    Kristina, kazu da se skida lupocetom tek kad prode 38 tako da ja ne bi. Radije prirodno (tusiranje, oblozi). Probaj prelezati dan ako mozes. Za grlo sam grgljala sol i vodu (mlaku) i na njega stavljala topli oblog od jabucnog octa i vode. Pomoglo je! Sretno! 

Kristina 30
    01. Listopad 2018. 08:47

Jutro cure,cijelu noc sam procula zbog temperature,bila je 38 sa nesto,popila sam lupocet pa je pala na 37,nisam vise mogla izdrzati,sad ju mjerim 37,3.. koda me vlak pregazio,nit sam spavala a bas se lose osjecam s tim da me kriza rasturaju tak mi je uvijek dok sam bolesna. Skuhala sam si caj od brusnice i moram u ducan po limun i neko pecivo jer sam vec gladna😑zarovam se opet u krevet i ne izlazim iz njega sve dok dr ne pocne radit. Samo se za bebicu bojim da joj nebi nist bilo..bas sam jadna😪

marica25
    01. Listopad 2018. 08:50

Jutro zene uz kavicu sam se nacitala komentara i takoder zadnja 2 3 dana imala sam pritisak sa desne strane ali proslo je
    Kad ste vi osjetile bebice u stomaku
    Ja sam danas 13+6 al prije 2 dana lezim gledam tv i osjetim u stomaku neko skakljanje sa lijeve pa sa desne strane crijeva nisu jer sam netom prije jela zovem mamu kaze da je rano al tko zna jos blizanci kaze moze i bit prekosutra idemo na kontrolu pa jedva cekam da ih vidim na onom ekranu malo me ubija svako 3 tjedna(nekad mi se odulji ) ic u Split al sta je tu je kad moram 

Vidim da pisete o robi za trudnice ja samo trebam tajice ili hlace i grudnjake inace imam velike grudi sad cu mi narasle previse a di smo tek one su mi najveci teret 

marica25
    01. Listopad 2018. 08:51

I dobrodoslicu zelim svim novim mamicama 😘😘 neka vam sve uredno i sretno prode 

Aosijek
    01. Listopad 2018. 08:53

Jutro svima, isčitala sam šta ste pisale preko vikenda. Meni je vikend bio radan - slagali smo drva, muž i ekipa su cijepali i vozili meni a ja sam slagala koliko sam mogla... jučer smo obavili šetnju od 6 km i zadovoljna sam sa vikendom :) 
    Danas ponedjeljak i idemo u nove radne pobjede ( jupi jeii  )
    Kod nas je prva srijeda u mjesecu srijeda s popustima u trgovačkom centru tako da ću u srijedu ići po tajice i po hulahopke u HM... inače pritisak nisam neki jako osjetila, malo kao neko štipkanje ali  ništa strašno... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.