Tanjanja dobrodosla🤗
Bas mi je zao sto je pulska bolnica na takvom glasu i sto ste skoro pa primorane putovati u Rijeku ili Sloveniju.. 😑
Lordan, ova moja soc gin mislim da nista od toga ne radi,🙄 ili radi rucno🤔 sada su mi privatno provjerili, nista strasno, sa uzv👍
I da…lose mi je od hrane… Rekla bih da mi salata od krastavaca nije sjela..i samo cekam da ozadje na neku stranu🤢🤢🤮
Kod mene u zadnje vrijeme dosta često izlazi na gornju stranu..😩 Ubijaja me kiselina pogotovo navečer..i onda mu se to dešava..tako da suosjećam.
Lordan koji si tjedan? Ajme koma to povracanje uf mogu mislit kako ti je😥 meni je zadnjih par dana doslo do ruba povracanja ali nekako duboko udahnem par puta i smiri se. Zaista blazeno stanje kao pojam nije izmislila zena 😂
Sutra smo 18.tjedana. Al najgore mi to da u početku nisam imala nikakve mučnine..da nisam vidjela nebi ni znala da sam trudna. A sad..čim nešto pojedem..žgaravica..kiselina. Ma da..garant pojam blaženo stanje izmislili muškarci.😂
Mamite dobila sam povisenu temp..ocito od grla,tusirala sam se al nije nist pala,nije velika 37,7 ne znam dal bi samo popila lupocet il jos ne?
Antonija85 ne znam ko kaze da je blazeno🙄 je da je lijepo i sve to, al te mucnine i bol pa zabrinutost stalno..
Lordan sretna ona zena koja nema zgaravicu.. i ja ju imam, al ne svaki dan i vec znam sta ne smijem jest i pit. Probaj si vidjet sta ti smeta
Kristina 30 a joj, pa nemoj ga jos piti, to nije strasno. Ako pređe 38 popi
Jutro cure :)
Bas ste se puno raspisale! Dobrodosle sve nove cure! Nek sve bude skolski!
Netko je pitao za mjerenje tlaka digitalnim tlakomjerom. Meni je receno - mjeriti 3 puta za redom (s razmakom od nekoliko minuta), prije toga se smiriti i normalno disati i ne pricati kad se mjeri i vazno je dobro namjestiti tlakomjer (to ima u uputama). Onda se uzme srednja vrijednost ta 3 puta i to se upise. Eto, ako pomaze, super :)
I za onu slabost koju ste pisale, i meni se to dogodilo nekoliko puta i grozno je, ali hvala Bogu prode brzo. Kao da odjednom padne i tlak i secer i uhhh.
Kristina, kazu da se skida lupocetom tek kad prode 38 tako da ja ne bi. Radije prirodno (tusiranje, oblozi). Probaj prelezati dan ako mozes. Za grlo sam grgljala sol i vodu (mlaku) i na njega stavljala topli oblog od jabucnog octa i vode. Pomoglo je! Sretno!
Jutro cure,cijelu noc sam procula zbog temperature,bila je 38 sa nesto,popila sam lupocet pa je pala na 37,nisam vise mogla izdrzati,sad ju mjerim 37,3.. koda me vlak pregazio,nit sam spavala a bas se lose osjecam s tim da me kriza rasturaju tak mi je uvijek dok sam bolesna. Skuhala sam si caj od brusnice i moram u ducan po limun i neko pecivo jer sam vec gladna😑zarovam se opet u krevet i ne izlazim iz njega sve dok dr ne pocne radit. Samo se za bebicu bojim da joj nebi nist bilo..bas sam jadna😪
Jutro zene uz kavicu sam se nacitala komentara i takoder zadnja 2 3 dana imala sam pritisak sa desne strane ali proslo je
Kad ste vi osjetile bebice u stomaku
Ja sam danas 13+6 al prije 2 dana lezim gledam tv i osjetim u stomaku neko skakljanje sa lijeve pa sa desne strane crijeva nisu jer sam netom prije jela zovem mamu kaze da je rano al tko zna jos blizanci kaze moze i bit prekosutra idemo na kontrolu pa jedva cekam da ih vidim na onom ekranu malo me ubija svako 3 tjedna(nekad mi se odulji ) ic u Split al sta je tu je kad moram
Vidim da pisete o robi za trudnice ja samo trebam tajice ili hlace i grudnjake inace imam velike grudi sad cu mi narasle previse a di smo tek one su mi najveci teret
I dobrodoslicu zelim svim novim mamicama 😘😘 neka vam sve uredno i sretno prode
Jutro svima, isčitala sam šta ste pisale preko vikenda. Meni je vikend bio radan - slagali smo drva, muž i ekipa su cijepali i vozili meni a ja sam slagala koliko sam mogla... jučer smo obavili šetnju od 6 km i zadovoljna sam sa vikendom :)
Danas ponedjeljak i idemo u nove radne pobjede ( jupi jeii )
Kod nas je prva srijeda u mjesecu srijeda s popustima u trgovačkom centru tako da ću u srijedu ići po tajice i po hulahopke u HM... inače pritisak nisam neki jako osjetila, malo kao neko štipkanje ali ništa strašno...
Sortiraj odgovore
Najstariji