Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kristina 30
    02. Listopad 2018. 12:54

Beba istina,jako je skupo. Masu para zaraduju na djeci. Ja imam skolarku,knjige,torba,papuce,patike,cizme a da dalje ne nabrajam odjecu jer toliko raste da svako malo moram nest kupiti. Sva sreca pa imam male odjece jos od nje pa necu morati sve ispocetka kupovati samo ponesto novoga budem kupila. Bila jednom kolegica dosla na ideju da prodamo odjecu koju imamo od djece,ja kazem nema sanse da prodajem robucu po 10/20 kn toliko skupo sam to platila da nekom to samo tako dam rade neka stoji tak ionak ce mi trebati. Ona ima troje djece kao nece vise djece imat i prodala sve,ops rodila cetvrto i morala sve kupovati. Rade neka stoji pospremljeno nikad ne znas da ti mozda zatreba☺️

Aosijek
    02. Listopad 2018. 13:09

Cure, pogotovo vi koje već imate djecu, može savjet tj. vaše iskustvo glede kinderbeta tj. krevetića. 
    Naime kupiti ćemo krevetić, uvjet je da je podnica podesiva na 3 razine i da se prednja šipka može spuštati i dizati, te kasnije maknuti.
    Ono što mene zanima je - ako je taj krevetić u spavaćoj s vama, a vi ste preko dana u boravku itd.gdje će bebice spavati u boravku, planirate kupovati ono gnijezdo ili samo ovako na kutnoj / trosjedu ili imate i neki krevetić za tamo... 
    Ne znam koliko je praktično krevetić iz spavaće gurati u boravak i ponovo navečer natrag...

Malu
    02. Listopad 2018. 13:26

Pozdrav mame...nadam se da ste sve dobro 😊 
    Aosijek... sin mi je uvijek spavao u sobi u kreveticu. Jedino sto je tako bio navikao spavati u tisini. A neke cure koje su stavile djecicu spavat u dnevnom kazu da su i usisavat mogle pored njih 😁

https://lmtf.lilypie.com/yPurp1.png

Lavandica
    02. Listopad 2018. 13:38

Pozdrav cure, obavljen prvi pregled kod ginekologa. Trudna sam 5+2. Ima jos koja trudnica u ovim tjednima? Iduci petak idem na novi ultrazvuk i nadam se da cu cuti srce. Jedva cekam. Pusa od mene jos uvijek pomalo zbunjene 

Stize nam Mihael ♡

02. Listopad 2018. 13:47

Bok lavandica! ja sam 5+5 po zadnjoj menstruaciji, ali računam da sam 6+2 pošto mi je ovulacija bila s 9 na 10 DC. Čekam da se otvori tema  ljetnih beba pa da se tamo pridružim, iako mi je termin krajem 5.mj, ali po tjednima i svemu ostalom više budem odgovarala curama na toj temi, nego ovdje gdje su cure već na pola puta, iako čitam i ovu temu redovito 

Lavandica
    02. Listopad 2018. 14:01

Tenci

Bok lavandica! ja sam 5+5 po zadnjoj menstruaciji, ali računam da sam 6+2 pošto mi je ovulacija bila s 9 na 10 DC. Čekam da se otvori tema ljetnih beba pa da se tamo pridružim, iako mi je termin krajem 5.mj, ali po tjednima i svemu ostalom više budem odgovarala curama na toj temi, nego ovdje gdje su cure već na pola puta, iako čitam i ovu temu redovit

Heeej ajde bas super. Tu smo si negdje kako se osjecas? Jel te bolio donji dio trbuha, ledja? Ja imam osjecaj kao da cu dobiti. A danas sam od uzbudjenja zaboravila pitati ginekologa za to  tj. Kad sam vidjela svoju tockicu na ekranu, raspametila sam se. 

Stize nam Mihael ♡

Kristina 30
    02. Listopad 2018. 14:02

Lacandica dobro dosla,bezbriznu trudnocu zelim.
    Aosiijek meni ti je beba spavala u mojoj sobi u kimbacu i sad bude takav kimbac kakav opisujes. I ja budem normalno u kuhinji ili u boravku ili wc-u necu dijete premjestati,dijete mora imati svoje mijesto na kojem spava i tak bude stekla naviku spavanja i mjesta na kojem ona bude i s tim beba stece sigurnost da kasnije nemas probleme,budes cula bebu dok bude plakala bez brige. Dok ti se bebin plac ureze u glavu cujeg ga non stop i dok place i dok ne place,barem je meni bilo tak🤗

Kristina 30
    02. Listopad 2018. 14:07

Lavandica normalno ti je da osjecas bol koda trebas mengu dobiti,ja sam tu bol osjecala do 7/8 tjedna. Maternica ti se priprema na sve kaj slijedi☺️

Lavandica
    02. Listopad 2018. 14:12

Kristina 30

Lavandicanormalno ti je da osjecas bol koda trebas mengu dobiti,ja sam tu bol osjecala do 7/8 tjedna. Maternica ti se priprema na sve kaj slijedi☺️

Hvala ti...

Stize nam Mihael ♡

Župčica
    02. Listopad 2018. 14:12

Da Tenci i ja se pridruzujem toj temi iako klimatski spadam u proljece 😂😂😂 26. 05. Termin.. 

Sto se tice spavanaj dnevnog moji su spavali u kolicima ali u kosari s jastukom jednim dijelom dana pa bi ih opet vratila u krevetac da im ne bude previse... Ono kombinirala bi..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.