Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kristina 30
    01. Listopad 2018. 16:25

Momy svako ima svoje stavove o tome,nije nuzno da i tvoje dijete dobi infekciju jer je suprug imao. Ja iskreno nikad nebi to svojem dijetetu napravila jer kad bi bio tinejder ili stariji mozda bi on sam htio odlucivati o tome sto ce on uciniti sa svojim penisom dal ce htjeti da se obreze ili ne. To je samo moje misljenje,a ti i suprug ste ti koji zajedno morate donjeti odluku sto cete uciniti svom djetetu.

Kristina 30
    01. Listopad 2018. 16:28

Zene mislim da ide neka sezona prehlade i ostalih bolevstina😒

• Ka_Ri
    01. Listopad 2018. 16:58

I mene je pocelo boljeti grlo. Ne kuzim sta je ovo :/ Svi odjednom. Evo taman sam skuhala kompot od jabuke i limuna, mozda pomogne topao. 
    Za oblog od jabucnog octa - prokuhala sam vodu i na 2dl vode 1 zlicica octa (tako sam ja). Topli oblog ravno na grlo i okolo sam rucnik omotala dodatno da sve ne smocim. Navodno se ista mjesavina moze grljati, ali cim sam pokusala toliko mi se povracalo da sam odustala. Mozda vi mozete probat. 

Kristina 30
    01. Listopad 2018. 17:33

Kari moj dr mi je rekao da je sezona upala grla😐

• Lordan
    01. Listopad 2018. 18:10

Ej,bolesne moje.. Želim Vam brzo ozdravljenje. Prvi dan smo imale temu kose..bojanja i toga. E sad..meni se jako kosa masti i prijateljica mi je predložila biljni minival. Kao to nije štetno. Šta Vi mislite? Malo me strah da nebi štetilo..a opet..pošto je biljno,nema amonijaka..help..

MalaTajna222
    01. Listopad 2018. 19:09

Cure i mene grlo zeza:/ ali bit cemo ko nove , proci cee i to.
    Zanima me je li vi ovako radite sve po kuci,? Osim kuhanja; peglanje usisavanje ciscenje ma kucni poslovi?ili bas ono mirujete.pocela sam osjecat griznju savjesti kad napravim nesta bezazleno po doma(npr.usisavanje) ..ko da su mi sad poceli navirati neki strahovi 😐

malac_28
    01. Listopad 2018. 19:18

I mene je prehlada ćopila 😢
    MalaTajna ja sve normalno radim, samo polako i rasporedim si poslove tak da se odjednom ne preforsiram. 

Župčica
    01. Listopad 2018. 19:25

Ja sve radim isto i na poslu i doma.. Samo gledam da tesko ne podizem.. Npr. Kantu s robom iz perilice ... Ako je muz doma on mi prenese a ako nije onda ja sama u dva puta.. Iako me mucnine ubijaju pa sve radim na silu...

• Ka_Ri
    01. Listopad 2018. 19:28

I bas smo ju sve pokupile, bezveze :( Nek nam svima sto brze prode! 
    Radim sve po kuci, ali primjecujem da se puno brze umaram i nekako kao da se sva zapusem. Zato sve nekako ide sporije. Znam cistit po 5 sati jer ocistim wc onda sjednem onda usisam i odem pojest voce i tako dok nije gotovo. Ako imam puno peglat onda si spustim dasku i sjedim neko vrijeme i peglam. 

Kristina 30
    01. Listopad 2018. 19:36

Zenske mislim da su ubrizgali neke v mandarine😂😂😂svi koji jedemo mandarine bolesni..
    Malatajna ja sam ti dosta radila po kuci pa usisavala pa cistila pa farbala vrata i jos bi farbala sobu al sam se isforsirala i tijelo je reklo stop,tak da samo malo skuham nest malo napravim i lezim koliko god mogu i hocu..
    Lordan Pa ako je biljni onda nebi trebal biti stetan..malo se raspitaj jer za minivale iskreno ne znam..ja sam inace svijetlo smeda a farbam se na crno,izrast mi je valjda 5 cm a dugu kosu do guze imam uzas za videti pa slatem punde,rekla mi frizerka da se ne preporuca kao u prvom tromjesecju farbanje da bi se mogla farbati,i jako puno zena znam koje se farbaju cijelu trudnocu onda mene gledaju ispod oka da kaj fantaziram da se ne ofarbam,necu jer smatram da je stetno,kemikalije su kemikalijr,udu u kozu a da dalje ne pricam...moja kolegica si je u rodiliste nosila kozmeticki kofer onaj mali..jer mora izgledati tip top ako neko dode u posjet i za muza mora biti savrsena..mislim to su mi gluposti totalne..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.