Pozdrav budućim mamama(i onima koje već jesu :) )
Nova sam,i nadam se lepom druženju!
Dobro onda istrijanke moje di cemo rodit? Pula ili rijeka? Ja sam se definitivno odlucila za rijeku iako moja dr mi nije niti dala da biram odmah u startu. Cula sam svasta i za jedne i za druge i ljepoga i ruznog, ali nekako kbc je kbc i 2 bebe su 2 bebe... Jaoooo sto me danas zateze i svrbi pupak pa to je strasno... Sta je moguce da micanje bebi osjetim kao ostre bolove (jace stipkanje) jer ih osjetim tocno tamo gdje mi je dr objasnila da su.
Prvi stimulirani 3mj2018
27 jajnih stanica
Hospitalizacija radi hipera
5 oplodenih
Samo 1 blastica
Fet 22.dan ciklusa
5dnt 🍼
Danas 8tt i srceko kuca 134 otkucaja u min
9 1tt otkucaji 2 srceka💕
15tt dva pisulinca
Dobro onda istrijanke moje di cemo rodit? Pula ili rijeka? Ja sam se definitivno odlucila za rijeku iako moja dr mi nije niti dala da biram odmah u startu. Cula sam svasta i za jedne i za druge i ljepoga i ruznog, ali nekako kbc je kbc i 2 bebe su 2 bebe… Jaoooo sto me danas zateze i svrbi pupak pa to je strasno… Sta je moguce da micanje bebi osjetim kao ostre bolove (jace stipkanje) jer ih osjetim tocno tamo gdje mi je dr objasnila da su.
Ako sve ide po planu u Izoli, ako ne Rijeka.. Pula mi se nikad nije sviđala kao bolnica..
Da, na mjestu di je beba kao da me neko pecne s necim na tren, al sve je to normalno 😊
Pozdrav budućim mamama(i onima koje već jesu :) )
Nova sam,i nadam se lepom druženju!
Dobro nam dosla ...
Tanjanja dobro nam došla..🙂
Sad kad čitam komentare unatrag..odmah mi je lakše..ja sam isto zadnjih 3 dana imala užasan pritisak. Panika me lovila..al očito je to sve normalno. Na sljedećem uzv budu mi radili cervikometriju. Vi ste to već obavile?
Tanjanja dobrodosla🤗
Bas mi je zao sto je pulska bolnica na takvom glasu i sto ste skoro pa primorane putovati u Rijeku ili Sloveniju.. 😑
Lordan, ova moja soc gin mislim da nista od toga ne radi,🙄 ili radi rucno🤔 sada su mi privatno provjerili, nista strasno, sa uzv👍
I da...lose mi je od hrane... Rekla bih da mi salata od krastavaca nije sjela..i samo cekam da ozadje na neku stranu🤢🤢🤮
Tanjanja dobrodosla 😍
A tako je, a meni je do Izole 30 km, a Rijeke 120 i Pule 80 km. Tako da je Izola najbolja opcija, samo sto kosta dosta. Moram vidjet s EU zdravstvenom dal se moze za manje novaca..
Joj i meni zna bit lose od hrane 🤮
Sortiraj odgovore
Najstariji