Tamsi nemam pojma s koje je strane beba😕 kako da to saznam osim na pregledu?😂 a vidim da nas sve nesto pritisce i steze ali oko mene sve panicari pa i meni paniku stvaraju.a na pregled bi trebala tjedan iza (ne ovaj sta dolazi) tako da bas nebi htjela ssutra ici doktorici.jedino ako mi bas bude neka frka da me jace pritisak taj dohvati ili nesto😕 ne zelim panicariti jer mislim da je to normalno.a opet s druge strane ono nikad ne znas
Tamsi nemam pojma s koje je strane beba😕 kako da to saznam osim na pregledu?😂 a vidim da nas sve nesto pritisce i steze ali oko mene sve panicari pa i meni paniku stvaraju.a na pregled bi trebala tjedan iza (ne ovaj sta dolazi) tako da bas nebi htjela ssutra ici doktorici.jedino ako mi bas bude neka frka da me jace pritisak taj dohvati ili nesto😕 ne zelim panicariti jer mislim da je to normalno.a opet s druge strane ono nikad ne znas
Pa kad te pregledava preko uzv ti ide samo di je beba.. a mozes i sama otkrit di je, legnes i lagano idi rukom od stidne kosti i malo iznad nje i tamo di je tvrđe ti je beba. Moja je dole lijevo i polako se dize prema gore.. i bas me s te strane stisce, cak me i pocela udarati, bas se osjeti hehe
Ma sta ih slusas, sve nas stisce, steze, malo boli, sve je to normalno.. opusti se
Bok cure.. Ja sam imala aktivan vikend😁 i preslagala sam ljetnu i zimsku robu, bila u sopingu, prvi put u kinu s malom i sada kod svekica na rucku… Ubila se, cekam jos knedle sa sljivama😁 sve sta pricate da vas steze dolje, upravo i ja to osjecam…😶
I ja sam primjetila da vas je puno iz Istre ♥️ sa mamine strane sam i ja istrijanka, inace sam preko Ucke, ali eto me u Zg😁
Btw i ja uzela najlonke iz hm i danas ubola široki đemper, netrudnicki, za 20kn😁 nemam pojma kako, ali mi je super👍
I ti puno jedes ☺😊 hehe
Super da si nasla.. ja sam vec bila u shopingu, al bi isla opet, bas me opustaju takve stvari
Slazem se, boluckanja su normalna, kasnije vise nisu boluckanja i skakljanje bebe, nego ratna zona😂 ali sve je to ok...nekima je tako, neke nis ne boli...
Mislim da su ono da je trudnoca blazeno stanje smislili muski😂❤️
Ali ako vas je zbilja strah zbog nekog osjecaja ili pojave, ne trazite tu odgovore i utjehu, nego kod doktora... Slusajte svoju intuiciju😉♥️
Antonija mene ti boli u podrucju oko jajnika pogotovo dok hodam ko neki pritisak,normalno ti je to jer beba raste,mice se,isto tak oko crijeva s lijeve strane,ponekad hoce i s obje strane,ja zadnje vrijeme nemam problema s probavom ali boli,kombiniraj lijevi bok pa malo desni pa opet lijevi i tak..meni ponekad dok mi se beba namjesta na lijevu stranu imam uzas bolove koda mengu imam,to je tak boli i s vremenom prode,bebe su aktivne.
Draga Antonija.. tako je i meni.. Ujutro ne mogu ustati iz kreveta.. prepisan mi je normabel i magnezij.. Ali nista ne pomaze.. Sutra se moram javit gin.za komplikacije pa cu vidjeti.. Bol je kroz dan podnošljiva ali tokom veceri i ujutro mi dodje da placem.doduse ja imam problema sa proteinima u mokraci pa vele da je povezano sa bubrezima tako da neznam sta me boli i od cega..
Marija
I ti puno jedes ☺😊 hehe
Super da si nasla.. ja sam vec bila u shopingu, al bi isla opet, bas me opustaju takve stvari
Nakon skoro 2 dorucka u kinu sam rjesila najvecu kutiju kokica🙈 Danas je dan pretjerivanja🙈
I ti puno jedes ☺😊 hehe
Nakon skoro 2 dorucka u kinu sam rjesila najvecu kutiju kokica🙈 Danas je dan pretjerivanja🙈
Kad si vec kod kina sad bi mogla one nachose 😊😅
Jooj cure hvala vam svima na utjesnim rijecima 😘😘 nije da trazim ljek ovdje javila sam se doktorici odmah preko mobitela ali ni ona nije jedna od onih sta panicari, vec kaze ako se nastavi i ako se ja puno brinem da dodjem ali ne zelim stvarat frku oko neceg sta mislim da je normalna pojava.ako me bas zezne ovaj moj osjecaj i ako se stvarno nesto dogodi e onda ne znam sta cu.ali nebi trebalo..uglavnom hvala vam svima 😘😘😘😘
Sortiraj odgovore
Najstariji