Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sova12
    30. Rujan 2018. 12:02

Di se uopce moze kupit trudnicka odjeca

Tonka185
    30. Rujan 2018. 13:31

Mene pritisak ne popusta.znaci dok lezim i sjedim je ok ali cim ustanem koma ne mogu uopce hodat normalno.na lijevoj strani najvise oko jajnika pa prema sredini..😭 svekrva me sad isprepadala ne znam uopce sta da mislim😕

Anna13
    30. Rujan 2018. 13:54

Antonija jeli te i boli ili samo pritisak, možda da probas odležati par sati,jer je meni često tako ,a pogotovo ako nemam redovitu probavu, osjećaj mi je kao da se sve nešto gura prema dole, ali me ne boli . Ako si baš zabrinuta otidji na hitnu 

url=https://lilypie.com]

Dreams
    30. Rujan 2018. 14:22

I meni bude taj pritisak ako nisam išla na wc dva dana ili duže..jutros mi je baš jako bio pritisak i nakon konačnog odlaska na wc odmah je nestao... 
    Nadam se da će ti brzo proći :/ nemoj previše brinuti vjerovatno je probava u pitanju...ipak odi dr ako će ti biti lakše... 

Tonka185
    30. Rujan 2018. 14:31

Normalna mi je probava obavila sam sve ali i dalje taj neki glupi osjecaj najvise na lijevoj strani oko jajnika negdi, ko da je malo zategnuto sa pritiskom.ne boli ,ne mogu uopce tocno docarati taj osjecaj.nije bol nego vise kao pritisak na oba jajnika ajmo rec i taj dio izmedju 😕 poslala sam doktorici poruku pa cu vidit sta kaze 😰 glupo mi je ici na hitnu zbog toga nekako, a svi su me isprepadali😢

Tonka185
    30. Rujan 2018. 14:56

Kaze doktorica da misli da nebi tribalo to biti nista, da sam i na proslom pregledu bila normalno zatvorena i sve.da moze bit do probave(meni nije do probave), da kontrakcije nisu.ali ako se nastavi do sutra da dodjem kod nje da vidimo.ali ja vec osjecam da mi prolazi da nije vise ko sta je bilo jutros npr.. ajme vise i ti strahovi 😰

Timi95
    30. Rujan 2018. 15:04

Antonija185

Kaze doktorica da misli da nebi tribalo to biti nista, da sam i na proslom pregledu bila normalno zatvorena i sve.da moze bit do probave(meni nije do probave), da kontrakcije nisu.ali ako se nastavi do sutra da dodjem kod nje da vidimo.ali ja vec osjecam da mi prolazi da nije vise ko sta je bilo jutros npr.. ajme vise i ti strahovi 😰

I ja imam redovnu probavu, a crijeva me bole.. nemoj se plasiti s tim.. ako bas osjetis nesto da sto nije normalno, onda idi na hitnu.. samo ne misli na najgore. Koji ti si tjedan?

Tonka185
    30. Rujan 2018. 15:09

A ne znam jesu li to crijeva oko jajnika 😕 vise bas nista ne znam 😥 meni bas oko jajnika, kao da je napuhano kao pritisak i tako neki osjecaj. Ja sam 19tt ali racunamo kao 18 tj tjedan manje.

Timi95
    30. Rujan 2018. 15:17

Antonija185

A ne znam jesu li to crijeva oko jajnika 😕 vise bas nista ne znam 😥 meni bas oko jajnika, kao da je napuhano kao pritisak i tako neki osjecaj. Ja sam 19tt ali racunamo kao 18 

S koje strane ti je beba? Jer moguce da te ona stisce.. mene oko pupka zna malo kao boljet pa pređe s lijeve strane i tako.. al gin je rekao da se ligamenti i sve siri i to je takav osjecaj.. 

30. Rujan 2018. 15:38

Bok cure.. Ja sam imala aktivan vikend😁  i preslagala sam ljetnu i zimsku robu, bila u sopingu, prvi put u kinu s malom i sada kod svekica na rucku... Ubila se, cekam jos knedle sa sljivama😁 sve sta pricate da vas steze dolje, upravo i ja to osjecam...😶
     I ja sam primjetila da vas je puno iz Istre ♥️ sa mamine strane sam i ja istrijanka, inace sam preko Ucke, ali eto me u Zg😁
    Btw i ja uzela najlonke iz hm i danas ubola široki đemper, netrudnicki, za 20kn😁 nemam pojma kako, ali mi je super👍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.