Znam da je kadulja odlicna za grlobolju, probaj proguglat smije li se u trudnoci. Sta se meda tice imala sam neki najjeftiniji iz konzuma,nebitno, samo da je med i limun i našikaj se toga. Tantum verde bi isti trebao biti ok ali nebi ti ja to nista htjela davat za savjet da korostis jer svi ti sprejevi sadrze alkohol. Ali mislim da ti ne moze nista naskoditi jer neces litru iskrenuti u sebe.ja bi u dva dana mozda 3 puta pospricala po grlu jer nisam ogla izdrzavati tu bol. Al za kadulju proguglaj je li ok koristiti u trudnoci ako da, onda ce ti ona pomoci.barem bi trebala
Tamsi, pricaj mi.ja dok rucam mislim se sto bi poslije mogla prizalogajiti, nekidan sam bas pisala o tome.ko kanta za smece sam. Ne mogu nicemu odoliti, sve mi je fino i ukusno i nemam mjeru u hrani uopce 😕😂😂😂
Oo da, ne znam sta mi jr. A ne smijem previse, jer me onda sticscu crijeva. Neki dan sam se najela njoka i nisam mogla hodat 3 sata hahha i onda navecer sam jela sendvic uff a slatko, ja ne znam, dok nisam ostala trudna nisam jela slatko skoro nikad.. a sad mi se stalnoo
Pozdrav svima, nekoliko dana sam bila "offline",i sad dok sam sve pročitala,već sam i zaboravila sve novosti, ali najbitnije je da ste sve dobro i da bebice rastu. Drago mi je što ste počele raspravljati o odjeći za nas a i za bebice jer i meni je ovo prva trudnoća i sve mi je novo .
Što se tiče bolova, mene vam stalno nešto bolucka,pomalo sam se već i navikla iako je neki strah uvijek prisutan.
Imam stalno neki pritisak, osjećaj težine, i zategnut trbuh,i povremene bolove, a zadnja dva dana bole me i kukovi .
Eto ako nekome pomaže izgleda da su to sve čari trudnoće.
url=https://lilypie.com]
Tamsi, nisam ni ja prije slatko bas jela uvijek sam za slano prije nego slatko.kocka dvije cokolade bi mi bilo dovoljno.a evo sinoc sam se izubijala u kinder cokoladi i rafaelu da mi se povracalo.ja tako se natovarim svega i onda so kuham kamilicu 😕 uglavnom koma.i inace sam ja i prije voljela jesti i stvarno gustam u hrani.i sad kad si njoke spomenula uf kako bi sad u saftu njoke smazala😂😂 ali hvala Bogu cili zivot sam mrsava pa se to nikad nije na meni primjecivalo. Ali sad bas moram nekad se skulirati. Ali rjetko mi uspije 😭
Anna, da, i meni je prva trudnoca.i zbilja nista ne mozes razumiti dok i sam ne dozivis tu trudnocu, starno svakakvih tegoba ima ali i lijepih stvari 😊 mene najvise lijevi kuk pogotovo dok spavam bas na lijevoj strani ne mogu puno odma me pocne boliti.i dok hodam nekako mi od trtice u lijevu nogu udara neka kao blaga bol ili ukocenost ili sta to vec je 😕 valjda je to sve dio tog "drugog stanja".
Jutro cure,ja sam se tako lijepo naspavala ,sad sam preporođene,jučer sam bila cijeli dan na nogama jer smo pravili roštilj sa susjedima ,bila sam toliko umorna ,ali sad je sve ok. Ja sam jutros obukla tajice iz Kauflanda-one trudničke,jer se muž zajeb.... i kupio jedne duge a druge 3/4 mislim da su koštale 30-ak kn i preudobne su. Primjetila sam i ja da me sve oko trbuha počelo stiskati iako mršavim.
Da da ti si mi iz Poreča,ja isto samo se udala u Pulu, u Poreču nema ništa za kupit,sve šta ima cijene su boli glava. Otvorit će se u 11.mj još jedan t.centar ovdje u Puli veći od ovoga,pa će valjda bit povoljnijih stvari,iako ja baš nemam namjeru nešta ekstra kupovat ,možda još koje tajice i sl jeftine stvari.
DANTE
Blago vama kad možete puno jest ,ja sam do 14 tjedna imala mučnine,i nakon toga mi ništa nije smetalo, ali nemam ni nekih želja, ono mogu jest sve, ali ništa puno ,jer mi se crijeva i stomak toliko napuhnu, i onda cijeli dan se mučim s time,i baš mi smeta. Baš bi se voljela ono ubit u nekim kolačima ili čokoladi a ne mogu jer znam da će mi dva dana bit loše.
Cure, kadulju nemojte u trudnoci. Ljekovita je jako, ali ne preporuca se trudnicama. Hahah antonia , i ja kupila kinder cokoladu , popodne bi mogla pasti 😉😉
Puno vas je iz Istre , a ja ne znam nikoga od tamo, nisam jako dugo bila a bas je lijepo tamo :)
Sortiraj odgovore
Najstariji