Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lordan
    29. Rujan 2018. 09:02

Kristina mogu misliti koliko si se prepala. Bitno da je sve ok..😊
    Malac totalno istina..sve mislimo da to možemo..a stvarno bi trebale više paziti..ja sam u početku full pazila..al sad već mislim da sve mogu.
    Meni već dva dana kao neki pritisak dole kad se probudim ili kad dugo hodam. Normalno da sam u panici. Ima li netko isustva?

Timi95
    29. Rujan 2018. 09:26

Malac to ti je normalno.. mene uvijek pritisak ujutro i tokom noci mi je bas nelagodno na strani di je beba, pogotovo kad tokom noci moram na wc.
    Dal se vama desava da nakon pregleda imate cudan osjecaj dok piskite. Mene to svaki put, dal vaginalno ili preko trbuha. I traje par sati i prođe

Timi95
    29. Rujan 2018. 09:28

MalaTajna222

Kristina; draga drzi se sve ce biti super samo odmaraj sto vise, koliko sam svatila ti si bas radisna zenica ali malo moras stati, vec cu to veci tjedni 😘
    Malac, dobro si to napisala.tako i ja u necemu sam znala pretjerati onda kad se umorim pitam se sta mi je to trebalo. Sad sam vec se malo smirila sa radovima raznoraznim, i kazem si pomalo, nece utec nigdje ….
    Neko je spomenio pramenove farbanje, zaboravila sam ko(strasno sam zaboravna postala🤣).ugl ja isto nisam odavno ,ali stvarno se bojim te kemikalije stavljat na glavu, ono citala sam i ja po forumima , ali sigurna sam da to i nije nesta bas dobro, pa ako treba strpit cu se s time☺

Ja sam se farbala sa farbom bez amonijaka i nije nista bilo. 

• da.da
    29. Rujan 2018. 09:28

Ja navecer kad se mirim ispred tv-a osjecam bockanje, stipanje, pritisak... I piskim svakih 15-20min..preko dana sve ok al navecer cudo

Prvi stimulirani 3mj2018
    27 jajnih stanica
    Hospitalizacija radi hipera
    5 oplodenih
    Samo 1 blastica
    Fet 22.dan ciklusa
    5dnt 🍼
    Danas 8tt i srceko kuca 134 otkucaja u min
    9 1tt otkucaji 2 srceka💕
    15tt dva pisulinca

Dreams
    29. Rujan 2018. 09:37

Kristina baš ti se sve zaredalo ali ajde barem je s bebom sve oke...pokušaj više odmarati i manje brinuti. 
    Beba drago mi je da se zna uzrok i da se više ne brineš vjerujem da ti je sada puno lakše. 
    Sova s mamom sam u dosta dobrim odnosima, nisam joj rekla za t odmah nego s nekih 8 tj ali sam je zamolila da do 12 tj ne govori, i nisam vjerovala da će uspjeti, ali zbog prevelike sreće. Ipak jako me iznenadila kada je dočekala taj 12 tj i otad mislim da joj na čelu piše da će postati baka...posvađamo se nekada, npr neki dan oko dojenja hahah iako sam još i od poroda daleko....
    Ako sam dobro shvatila seliš i da odnos će biti potpuno drugačiji...ja sam npr sa sveki imala odnos od kojeg mi se bljuvalo ali smo prije par god odselili i od tada kao da su neki drugi ljudi. 
    Svatko ima svoj mir...a i nema toliko prilika za nesuglasice... Tako da vjerujem da ćeš se svakako preporoditi...a mama je opet tu svakako, i puno će vam kvalitetniji odnos biti...
    E sad svašta ste još pisale nisam sve popamtila, čestitam svima na curama i dečkima 😍 
    Što se tice tetrica u pepcu su mi onako preprozirne tj kao da nznm kako da objasnim rupicaste su mi previše i nekako grublje...gledala sam u bubamari bilo je 10kom oko 89 kn na nekom sniženju a i trudnice imaju svakako popust.
    Što se robice tice većinom cemo 56 uzimati uvijek mogu malkoc podvrnit... Tek tu u tamo par stvari 52 ako beba bude baš malena da ne pliva u tome ali to će i tako nosit tj max dva. 

Nensi92
    29. Rujan 2018. 09:40

Pozdrav, nova sam ovdje nadam se da cemo se lijepo druziti 
    12+3 sam prosli tjedan sam imala uzasne bolove i cijeli trbuh mi je bio tvrd ko' kamen 2 dana se nisam mogla pomaknuti, zvala sam ginekologa rekao je samo u slučaju krvarenja da dođem 😏. Nakon tih bolova moje trudničke tegobe su nestale, nemam ni jedan simptom trudnoće koji sam do tada imala (glavobolja, pospanost, mučnine) apsolutno nista.. Bojim se da se nesto dogodilo.. Ima li neka trudnica sa sličnim iskustvom? Netko da me malo utješi? 😞
    Hvala unaprijed

Nensi92

Dreams
    29. Rujan 2018. 09:44

Nensi dobro nam došla...mislim da si se samo malo uplašila...nakon 12 tj sve te tegobe ustvari u većini slučajeva nestaju same po sebi ulaskom u drugo tromjesecje...ipak ako si jako zabrinuta  možeš otići privatno na pregled iako mislim da nemaš razloga za brigu... Ja sam danas evo 16+3 i od prvog dana t nemam simptoma nekih ludih. . Bolile su me grudi prva tri mj i sad nekad glava ali da ne znam ne bi rekla da sam trudna. 
    Pokušaj se što manje brinuti kada imaš pregled? 

Nensi92
    29. Rujan 2018. 09:52

U ponedjeljak bih trebala ići na taj ultrazvuk u 12t i ujedno raditi kombinirani test.
    Druga mi je trudnoća i u prvoj me nikada nije ovoliko boljelo.. Ne znam, nekako se bas plašim.. 6 godina sam čekala na ovo

Nensi92

Kristina 30
    29. Rujan 2018. 11:29

Zene hvala vam svima na utjehama i brizi🤗😇puno mi to znaci..danas samo lezim,sad cu jedino ici napravit nesto za ruckic jednostavno..ja kad idem kuhati svega bi puno i stalno mi se jede nesto komplicirano al stopirala budem malo neke stvari i bude ok. Prepala sam se jucer jako..sva sreca pa je sve u redu a bebac me rita od 4 sata ujutro 😁nesto mu je danas veselo❤️

Timi95
    29. Rujan 2018. 11:40

Kristina 30

Zene hvala vam svima na utjehama i brizi🤗😇puno mi to znaci..danas samo lezim,sad cu jedino ici napravit nesto za ruckic jednostavno..ja kad idem kuhati svega bi puno i stalno mi se jede nesto komplicirano al stopirala budem malo neke stvari i bude ok. Prepala sam se jucer jako..sva sreca pa je sve u redu a bebac me rita od 4 sata ujutro 😁nesto mu je danas veselo❤️

Odmori se malo, treba ti 😊 ti si kao ja, uvijek razvlacim neko tijesto, neka komplicirana jela radim haha, al danas mi se ne da.. stisce mi beba crijeva pa malo odmaram, bas je neugodno to.. i osjetim da me beba udara hehe bas mi je lijepo kad se rita, a na uzv se bas jako okrece i udara, plese ili sta vec radi 🤣 bit ce mi veselo ❤❤ 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.