Ja san ih vidila u bipe a sad ne znam ima li ih jos.
Antonija, ja se nikako natjerat to napravit slozit svu tu krutu robu i stavit ju na cekanje, tako mi se neda ;) bss imam previse robe previse svega 😏
Ja si isto uzimam zimske haljinice , uvijek ce nam ostati. A i to ce biti najudobnije nam. Neko je spomenio najlonke za trudnice, di ima???
Ja sam uzela u h&m hlace , traperice ali su mi super ko tajice su navuku se i prekrivaju skroz trbuh(kad je vani zima bas je vrh),nema nikakvih zatvaraca nicega…vi neke mozete stat u hlace sa zatvaracem a vise ste tjedana a ja nijedne nemogu zatvorit 🙃, a sta se tice kg jos me strah da sam i smrsavila…
Da da , i mene ubise ravne patike. Nasla sam ih super ali cijene su jako nabijene🤤tako da jos nisam uzela
I ja sam njoh ipak na kraju uzela... Bile su cca 700kn u massa. . A posto kod nas u Porecu nemas bas nekog izbora a za ic u Sloveniju nemam apsolutno nikakve volje, odluka je bila sasvim jasna i jako jako jako sam zadovoljna s njima
Prvi stimulirani 3mj2018
27 jajnih stanica
Hospitalizacija radi hipera
5 oplodenih
Samo 1 blastica
Fet 22.dan ciklusa
5dnt 🍼
Danas 8tt i srceko kuca 134 otkucaja u min
9 1tt otkucaji 2 srceka💕
15tt dva pisulinca
Jutro mamite..imam uzasnu grlobolju,jedva gutam. Imate kakve dobre preporuke?
Antonija, ja se nikako natjerat to napravit slozit svu tu krutu robu i stavit ju na cekanje, tako mi se neda ;) bss imam previse robe previse svega 😏
Ja si isto uzimam zimske haljinice , uvijek ce nam ostati. A i to ce biti najudobnije nam. Neko je spomenio najlonke za trudnice, di ima???
Ja sam spomenula hulahopke, u H&M. Neka akcija je bila prije par dana sam ja bila, ne znam jel jos uvijek ima. Uglavnom kao 3 za vcijenu 2. S tim da u pakiranjima nekima imas po dva komada. 70kn su malo tanje a deblje 130.
Jutro mamite..imam uzasnu grlobolju,jedva gutam. Imate kakve dobre preporuke?
Nema mi gore stvari od grlobolje a ja sam na grlo osjetljiva.bila sam jos na pocetku trudnoce bolesna i u ljekarni mi zenska rekla za Holyplant septogal sprej.ona ga je koristila u 5.mj trudnoce a ja jos i tada na pocetlu doduse malo samo jer sadrzi alkohol al trebalo mi je nesto da me spasi.inace sam koristila Broncho stop sprej od kadulje nakon sto sam ga otkrila nikad vise antibiotik nisam popila.ali primjetila sam da kuze da ljudima pomaze pa ga izgleda povlace iz prodaje nigdje ga ovdje u okolici Biograda nisam pronasla.i doslovno sam se predozirala medom i limunom i nekako me proslo
Znam da sam se razvezala jutros😂😂 ali jos ovo samo moram reci, jos od nocas kad sam isla na wc osjecam bas pritisak neki glupi dolje nisko, nocas sam bas jedva se dogegala do zahoda nisam se mogla ni uspraviti kako treba. I dok lezim ok je kad se dignem neki protisak sa obje strane,kao od jajnika pa prema dolje 😕
Antonija i meni ti tako zna biti cesto,odem na wc piskit i dignem se u takav polizaj da sam pogrbljena ko stara bakica jer mi je isto pritisak kod jajnika pa tak koda me boli,neki cudni osjecaj,onda dok malo hodam se ispravljam dok to ne razradim..
Kakav med? Imam bagrem,kesten i imam med od kadulje. Imam i kadulju domacu. Dal se smije kadulja grgljati? Imam i tantum verde sprej. Samo neke za danas da iskombiniram pa cu sutra doktoru jer kod nas nist ne radi nedjeljom,a dezurna apoteka je 30 km da se sad ne vozam jer mi nije do niceg..
Imam jako osjetljivo grlo i uvijek imam neke upale i sve ostalo vezano s tim. Jucer je mama pila pivu i uzela sam samo gutljaj a bila je iz frizidera,bay bay danas boli me dok gutam koda mi je u grlu kamen
Pa da, Maša mi je bas slatko ime. Inace ih ima dosta u Slo i Rusiji ☺
Ja sam si kupila hlace na tregere i super su, moram uzet jos takvih..
Nocas sam isla jednom na wc- e haha jupiii, valjda sam toliko cvrsto spavala da nisam ni osjetila da moram piskiti.. al vjetrovi 😏 stalno, a ne jedem nista sto ih izaziva.. valjda ce proci
Za grlo najbolje med i limun skupa i to pijes 2 put na dan.. mozda ce te gnojna angina 😲 to uzasno boli
Sortiraj odgovore
Najstariji