Ja sam krenula s viškom kg, tako makar kažu
Nego - gdje ćete kupovati tetra pelene , sad sam malo analizirala cijene po komadu i u setovima po tim Facebook stranicama i sl… općenito su cijene 12,50 kn za dimenziju 80*80… ali sam naletila prije par dana na stranicu na FB na kojoj si mogao naručiti set uzoraka kao, ne znam koliko tetri, krpica i mislim da je podbradak ili nešto takvo bilo u pitanju.. naravno tu stranicu nisam upisala kako se zove i ne mogu je sad pronaći…
Ja sam vidjela na bebenova.eu stranici 10 komada tetra pelena za 100 kn. Mislim da cu od tamo naruciti Cak im i cijene ostalih stvari nisu toliko preskupe.
God know my heart needed you...❤
Pocelo je ludilo oko robice :D jooooj jedva sam docekala vas citati i u tom tonu😉
Beba napokon neka se i to rijesilo... Bravo.. Samo polako sad...
Stigo mi je nalaz od tsh 1.53 i kaze dr idealaaaaaan 😀😀😀
Prvi stimulirani 3mj2018
27 jajnih stanica
Hospitalizacija radi hipera
5 oplodenih
Samo 1 blastica
Fet 22.dan ciklusa
5dnt 🍼
Danas 8tt i srceko kuca 134 otkucaja u min
9 1tt otkucaji 2 srceka💕
15tt dva pisulinca
Ja budem pelene kupila u MTČ-u imaju same pamucne stvari i prezadovoljna sam s njima..
Da da odličan ti je tsh, bolje da te češće kontroliraju jer se blizanačke trudnoće uvijek vode pod rizične.
url=https://lilypie.com]
DANTE
Tamsi..ti budeš rodila sa toliko kila na koliko sam ja sada..😂😂
Antonija185 suosjećam..može natjecanje koja će skupiti više kila?😂😂😂😂😂😂😂
Ja kako sam krenula..do kraja budu s nekim viličarom morali doći po mene.😂 Al dok je sve ok..meni srce na mjestu..
Tamsi..ti budeš rodila sa toliko kila na koliko sam ja sada..😂😂
Antonija185 suosjećam..može natjecanje koja će skupiti više kila?😂😂😂😂😂😂😂
Ja kako sam krenula..do kraja budu s nekim viličarom morali doći po mene.😂 Al dok je sve ok..meni srce na mjestu..
Hahahha a daj, ja se nadam da necu imat vise od 62 kg 😅
Tamsi ti ces rodit sa 64/67 kg 100%
Vjerovatno i odmah cu skinut tih 10 kg ☺
Lordan dogovoreno, evo, ali nadam se da necemo bas do toga doci 😭😭
I ja se nadam.. Al nikak mi nije jasno kak curke pomekad imaju istu kilažu od pregleda do pregleda..ja nemam istu kilažu od dana do dana..😱
Sortiraj odgovore
Najstariji