Pozdrav, nova sam ovdje nadam se da cemo se lijepo druziti
12+3 sam prosli tjedan sam imala uzasne bolove i cijeli trbuh mi je bio tvrd ko' kamen 2 dana se nisam mogla pomaknuti, zvala sam ginekologa rekao je samo u slučaju krvarenja da dođem 😏. Nakon tih bolova moje trudničke tegobe su nestale, nemam ni jedan simptom trudnoće koji sam do tada imala (glavobolja, pospanost, mučnine) apsolutno nista.. Bojim se da se nesto dogodilo.. Ima li neka trudnica sa sličnim iskustvom? Netko da me malo utješi? 😞
Hvala unaprijed
Nensi92, moguće da su ti bolovi bili od probave? Pogotovo ako su bili više s lijeve strane. Mislim da se ne trebaš brinuti, pogotovo jer nema nikakvih zabrinjavajućih simptoma. I kod mene simptomi variraju. Jedan dan spavam cijeli dan, a drugi imam opet osjećaj da imam energije za 100stvari napraviti. Kao što su ti cure već rekle, ako se loše osjećaš i jako jako brineš, uvijek možeš na pregled i prije ponedjeljka, ali mislim da je sve ok
Kristina 30- danas odmaranje i uživanje s bebicom i to je to :)
Tamsi tebi je beba ko i meni ringispilj☺️
Bolovi u lijevoj strani su zbog crijeva definitivno mene to ponekad tak jako boli da ne mogu dici nogu a i cesto boli,ponekad se bol preseli i na desnu stranu a jos kad mi beba nagazi na mjehur dok je puni u la la🤗
Tamsi tebi je beba ko i meni ringispilj☺️
Bolovi u lijevoj strani su zbog crijeva definitivno mene to ponekad tak jako boli da ne mogu dici nogu a i cesto boli,ponekad se bol preseli i na desnu stranu a jos kad mi beba nagazi na mjehur dok je puni u la la🤗
Meni je beba na lijevojj strani dole haha na crijevima i mjehuru ☺
Tamsi tocno tak je i kod mene a ponekad mi dojde ne znam kam koda mi pritiska neki zivac ili nekaj kaj me pocnu kriza boljet🤗
Kristina meni jakoo često na živac pa kad me zaboli imam osjećaj da na nogu ne mogu stat...ali sam čitala da se zna događati u trudnoći..
Cure jeste vec odredile imena??? Kakvog ste misljenja po tom pitanju??? Jos je rano ili??
Prvi stimulirani 3mj2018
27 jajnih stanica
Hospitalizacija radi hipera
5 oplodenih
Samo 1 blastica
Fet 22.dan ciklusa
5dnt 🍼
Danas 8tt i srceko kuca 134 otkucaja u min
9 1tt otkucaji 2 srceka💕
15tt dva pisulinca
Da da mi smo imena za curu i dečka smislili i prije trudnoće 😊
Ime je u potpisu♥️
url=https://lilypie.com]
DANTE
Mi smo isto još prije trudnoće odredili i za curicu i za dečka, sad samo čekamo da vidimo hoće bit Ema ili Borna ☺️
Mi smo imena znali još davno prije trudnoće. On je za dečka birao ja za curicu. I bit će Karlo :)
Lijepa imena... Mi jos nismo razmisljali o imenima rano je jos... Mene od jucer peru mucnine prestrasno... A najgore sto me po cijeli dan drzi bez prestanka... Ako namirisem neki miris necega sto mi ne odgovara bude jos gore... Do kad su vas drzale mucnine ko ih je imao?
Sortiraj odgovore
Najstariji