Meni su mucnine trajale do 13. tjedna, al bas uzasne, stalno sam povracala, boljela me glava i nisam mogla ni vode piti, a jos manje jesti.. i nakon 13. tj je prestalo odjednom i sad ulazim u 19. tj i jedino sto me muci su uzasni vjetrovi i bol u crijevima, a probava mi je normalna, nije da imam zatvor.. i bas ne znam od cega ti vjetrovi 🤔
Kad smo kod imena ja sam odmah znala i za curicu i za decka, posto je decko ce se zvati Matteo ☺😍 da je curica bi bila Maša 😊
Cure kad ste vi pocele kupovat trudnicku odjecu?
U 17. tjednu, tad su me pocele stezat traperice. Al nije trudnicka, tajice i trenerke, samo M, a majice imam S koje su mi dobre.. meni samo trbuscic raste i to prema van, bokovi mozda malo malo 😊 kako je kod tebe?
Tamsi , di si nasla trenerku ako si zadovoljna?
U New Yorkeru, Bershki, H&M.. zadovoljna sam s njima. Meni je bitno da me ne zuljaju kod trbuha, a imaju bas mekanu gumu
Cure imate u Intersportu snizenje na neke trenerke... Ja sam si kupila 3 i mogu rec da sam jako jako zadovoljna.. Bacila sam se u kupnju tenisica jer sve koje imam su ravne i noge mi oticu u njima
Prvi stimulirani 3mj2018
27 jajnih stanica
Hospitalizacija radi hipera
5 oplodenih
Samo 1 blastica
Fet 22.dan ciklusa
5dnt 🍼
Danas 8tt i srceko kuca 134 otkucaja u min
9 1tt otkucaji 2 srceka💕
15tt dva pisulinca
Cure imate u Intersportu snizenje na neke trenerke… Ja sam si kupila 3 i mogu rec da sam jako jako zadovoljna.. Bacila sam se u kupnju tenisica jer sve koje imam su ravne i noge mi oticu u njima
Ja sam si kupila Nike air force i super su, imaju debeli đon
Cure kad ste vi pocele kupovat trudnicku odjecu?
U 17. tjednu, tad su me pocele stezat traperice. Al nije trudnicka, tajice i trenerke, samo M, a majice imam S koje su mi dobre.. meni samo trbuscic raste i to prema van, bokovi mozda malo malo 😊 kako je kod tebe?
Ja zasad nosim samo tute jos nisam traperica nosila. Kad robu sredim ovih dana morat cu u shoping
Ja sam uzela u h&m hlace , traperice ali su mi super ko tajice su navuku se i prekrivaju skroz trbuh(kad je vani zima bas je vrh),nema nikakvih zatvaraca nicega...vi neke mozete stat u hlace sa zatvaracem a vise ste tjedana a ja nijedne nemogu zatvorit 🙃, a sta se tice kg jos me strah da sam i smrsavila...
Da da , i mene ubise ravne patike. Nasla sam ih super ali cijene su jako nabijene🤤tako da jos nisam uzela
Tamsi, moja nećakinja je Maša i baš je prava Maša, svima bilo neobično ime a na kraju je baš cool 😎
Imam i ja Nike air force i vrijede svake kune bas super đon imaju debeli i udobne su i pristaju uz mnogo toga 😊 a traperice sam sve slozila u kutiju nek cekaju dane kad cu opet biti mrsava, ne planiram ih nositi uopce sad, trenerku koju i tajice sam ostavila to mogu 😬
Antonija, ja se nikako natjerat to napravit slozit svu tu krutu robu i stavit ju na cekanje, tako mi se neda ;) bss imam previse robe previse svega 😏
Ja si isto uzimam zimske haljinice , uvijek ce nam ostati. A i to ce biti najudobnije nam. Neko je spomenio najlonke za trudnice, di ima???
Sortiraj odgovore
Najstariji