Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Timi95
    29. Rujan 2018. 22:34

Meni su mucnine trajale do 13. tjedna, al bas uzasne, stalno sam povracala, boljela me glava i nisam mogla ni vode piti, a jos manje jesti.. i nakon 13. tj je prestalo odjednom i sad ulazim u 19. tj i jedino sto me muci su uzasni vjetrovi i bol u crijevima, a probava mi je normalna, nije da imam zatvor.. i bas ne znam od cega ti vjetrovi 🤔
    Kad smo kod imena ja sam odmah znala i za curicu i za decka, posto je decko ce se zvati Matteo ☺😍 da je curica bi bila Maša 😊

Timi95
    29. Rujan 2018. 22:36

sova12

Cure kad ste vi pocele kupovat trudnicku odjecu?

U 17. tjednu, tad su me pocele stezat traperice. Al nije trudnicka, tajice i trenerke, samo M, a majice imam S koje su mi dobre.. meni samo trbuscic raste i to prema van, bokovi mozda malo malo 😊 kako je kod tebe?

MalaTajna222
    29. Rujan 2018. 22:46

Tamsi , di si nasla trenerku ako si zadovoljna?

Timi95
    30. Rujan 2018. 07:10

MalaTajna222

Tamsi , di si nasla trenerku ako si zadovoljna?

U New Yorkeru, Bershki, H&M.. zadovoljna sam s njima. Meni je bitno da me ne zuljaju kod trbuha, a imaju bas mekanu gumu

• da.da
    30. Rujan 2018. 08:07

Cure imate u Intersportu snizenje na neke trenerke... Ja sam si kupila 3 i mogu rec da sam jako jako zadovoljna..  Bacila sam se u kupnju tenisica jer sve koje imam su ravne i noge mi oticu u njima

Prvi stimulirani 3mj2018
    27 jajnih stanica
    Hospitalizacija radi hipera
    5 oplodenih
    Samo 1 blastica
    Fet 22.dan ciklusa
    5dnt 🍼
    Danas 8tt i srceko kuca 134 otkucaja u min
    9 1tt otkucaji 2 srceka💕
    15tt dva pisulinca

Timi95
    30. Rujan 2018. 08:15

da.da

Cure imate u Intersportu snizenje na neke trenerke… Ja sam si kupila 3 i mogu rec da sam jako jako zadovoljna.. Bacila sam se u kupnju tenisica jer sve koje imam su ravne i noge mi oticu u njima

Ja sam si kupila Nike air force i super su, imaju debeli đon

sova12
    30. Rujan 2018. 08:58

Tamsi

sova12

Cure kad ste vi pocele kupovat trudnicku odjecu?

U 17. tjednu, tad su me pocele stezat traperice. Al nije trudnicka, tajice i trenerke, samo M, a majice imam S koje su mi dobre.. meni samo trbuscic raste i to prema van, bokovi mozda malo malo 😊 kako je kod tebe?

Ja zasad nosim samo tute jos nisam traperica nosila. Kad robu sredim ovih dana morat cu u shoping 

MalaTajna222
    30. Rujan 2018. 09:04

Ja sam uzela u h&m hlace , traperice ali su mi super ko tajice su navuku se i prekrivaju skroz trbuh(kad je vani zima bas je vrh),nema nikakvih zatvaraca nicega...vi neke mozete stat u hlace sa zatvaracem a vise ste tjedana a ja nijedne nemogu zatvorit 🙃, a sta se tice kg jos me strah da sam i smrsavila...
    Da da , i mene ubise ravne patike. Nasla sam ih super ali cijene su jako nabijene🤤tako da jos nisam uzela 

Tonka185
    30. Rujan 2018. 09:05

Tamsi, moja nećakinja je Maša i baš je prava Maša, svima bilo neobično ime a na kraju je baš cool 😎

Imam i ja Nike air force i vrijede svake kune bas super đon imaju debeli i udobne su i pristaju uz mnogo toga 😊 a traperice sam sve slozila u kutiju nek cekaju dane kad cu opet biti mrsava, ne planiram ih nositi uopce sad, trenerku koju i tajice sam ostavila to mogu 😬

MalaTajna222
    30. Rujan 2018. 09:09

Antonija, ja se nikako natjerat to napravit slozit svu tu krutu robu i stavit ju na cekanje, tako mi se neda ;) bss imam previse robe previse svega 😏
    Ja si isto uzimam zimske haljinice , uvijek ce nam ostati. A i to ce biti najudobnije nam. Neko je spomenio najlonke za trudnice, di ima???

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.