Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marie89
    28. Rujan 2018. 13:36

Lordan

Curke..čestitam na dečkićima..😍
    Marica..tebi čestitke na blizančekima..😍
    Vidim da i neke od vas muku muče s glavoboljama..mene obavezno jednom tjedno..kao migrene..užas. A šta se kila tiče..jednostavno ne kužim..samo nakupljam..17+4 sam na skoro +6.

Mislim da je kilaza ok.. Neznam ja sam u prvoj t brzo na kupila 9kg..a poslije lagano.. Sad eto 17 tj i za sad 2kg..tak da to ovisi o trudnoci..bitno da zdravo jedes

Marija

Beba
    28. Rujan 2018. 13:38

Cure čestitke svima,napokon su krenuli i dečkići😘.
    Ja sam sad obavila pregled,sve je u redu sa bebom,a taj iscjedak se događa jer sam prekinula sa crinone koji je velika koncentracija progesterona,6x veća od recimo utrogestana koji mi je dr prepisali,posteljica je nisko pa se ne smijem naprezati.Eto sad mi je 100 x lakše kad znam uzrok tom smeđarenju 

url=https://lilypie.com]
    DANTE

Beba
    28. Rujan 2018. 13:41

Cure šta se tiče kila,naravno da nije isto ako je žena krenula sa viškom kao npr ja🤦 ili je bila mršava,ali pripazite svakako,zbog šećera,pogotovo ako netko ima genetske predispozicije kao opet ja🤦.Ja sam još uvijek na -4 kg,ali mene brinu šećeri,da li su oni ok.

url=https://lilypie.com]
    DANTE

Aosijek
    28. Rujan 2018. 13:48

Ja sam krenula s viškom kg, tako makar kažu 
    Nego - gdje ćete kupovati tetra pelene , sad sam malo analizirala cijene po komadu i u setovima po tim Facebook stranicama i sl... općenito su cijene 12,50 kn za dimenziju 80*80... ali sam naletila prije par dana na stranicu na FB na kojoj si mogao naručiti set uzoraka kao, ne znam koliko tetri, krpica i mislim da je podbradak ili nešto takvo bilo u pitanju.. naravno tu stranicu nisam upisala kako se zove i ne mogu je sad pronaći...

Timi95
    28. Rujan 2018. 14:10

Beba

Cure šta se tiče kila,naravno da nije isto ako je žena krenula sa viškom kao npr ja🤦 ili je bila mršava,ali pripazite svakako,zbog šećera,pogotovo ako netko ima genetske predispozicije kao opet ja🤦.Ja sam još uvijek na -4 kg,ali mene brinu šećeri,da li su oni ok.

Ja sam na -1, sad imam 53, krenula sam sa 54, a bila sam na 51kg.. al jedem sad puno, samo se ne debljam.. meni samo u trbuh ide.. i dobro je to ☺

Kristina 30
    28. Rujan 2018. 14:16

Tamsi ti ces rodit sa 64/67 kg 100%

angel2803
    28. Rujan 2018. 14:19

Antonija185

Ne razumijem se u sastojke ali previse mi umjetno mirisi da bi ista Bio bilo haha 😁 meni kao dove original mirise.potrosit cu ga imam ga jos malo ali za sad sam na kokosovom.zbilja cu morat cekat duze da se upije jer ovako nema smisla.
    E ja nisam isla u dm po tu trudnicku torbu, bice toga vise ni nema 😕 ?
    Meni kuha svekrva 😕 ja pripomognem sad dok je berba grozdja.danas šalša i pašta,ima mesa od jucer od feste ostalo i vjerovatno jos nesto pofrigati.jbg kad su radovi nema bas mjesta nekoj cool kužini 😬

Antonija185 trebalo bit torbi..probajte pitat gospođu na blagajni. Ako imate njihovu karticu, dobijate njihovu torbu..unutra ima mini verzija Bepanthen kreme, mini Sudocrem, Bio Baza krema za strije, duda varalica, savjetnik za buduće mame i Moj prvi dnevnik za bebu..jako lijepo. I jos se dobije poklon paket nakon sto se beba rodi. 

rosita
    28. Rujan 2018. 14:28

Bravo cure bas ste aktivne! Puno deckica omamo zadnjih dana i jos jedni twinsi, čestitke svima, neka svi zdravo i sretno napreduju. 
    Kod nas ciscenje danas, nakon sto godina pranje prozora, to nikako ne volim raditi. 
    Tetra pelene dosta spominju da kupe u pepcu, ne znam cijenu, lidl ce imati u pon ali nisu nesto posebno jeftine, kako kaze aosijek krecu se uglavnom 12-14kn kom. Stvarno ih ima lijepih i slatkih. Meni su najavili da dobijem 20kom pa mislim da to bude dosta. Jucer mi i brat spremio kutije s odjecom, 4-5 ogromnih kutija pa sam sljedi razvrstavanje. Dobili i hrpu stvari tipa kadice, vrece za spavanje, jastuka za bebu.... sve bude super doslo jer nije lako sve financijski a jos sam i otkaz dobila kad je sef saznao da sam trudna pa primam cifru od koje mi se samo place (831kn).
    Ali uvijek se nade i oblekice  na posudbu i dobije poklona. 

rosita
    28. Rujan 2018. 14:30

Oce imati netko baby shower? Meni je taj koncept prezakon, cak bi napravila zabavu u tom stilu ali da ljudi dodu na druzenje a ne da moraju nositi pokone, onako sve bebasto tematski ❤ inace sam slasticarka i imam miljon ideja. Imam osjecaj da bi to mozda vise bilo dozivljeno kao preseravanje

Tonka185
    28. Rujan 2018. 14:36

Beba drago mi je da si se rješila nedoumice sad si mirna :)
    Lordan, tako i ja, samo nakupljam kile, a ne mogu ničemu odoliti,koliko god aktivna bila džabe mi kad više pojedem nego potrošim :D ko kanta sam neka 
    Angel baš ću prvom prilikom do DM-a otići ionako moram kupiti neke poklone pa ću pitat one škrtice šta rade ima li šta 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.