Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tonka185
    29. Rujan 2018. 20:02

Župćica imala sam ih ja doslovno do prije neki dan a sad sam 19(18)tt.. po cijeli dan i noć.mučnina šta god pojedem šta god da radim. bez povraćanja,samo mučnina.i dan danas mi je mučno, ovisi samo šta i koliko pojedem. a s obzirom na to da znam da će mi bit mučno onda se nažderem svega pa bar znam od čega je,a ne onako pazim pa opet mučno,piihh

Župčica
    29. Rujan 2018. 20:08

Pa to je to.. Imala sam ih i u prve dvije ali nekako mi para ipak manje ili sam ja to zaboravila 😂😂😂 Uglavnom bih samo lezala i imam osjecaj da je kad lezim lakse.. A da je moguce lezat.. Radim a iza posla ceka 2 djece ucenje kuhanje pospremanje roba...  A prezivjet cu sta cu...

• da.da
    29. Rujan 2018. 20:09

Mi smo (prije nego smo saznali da su blizanceki u pitanju) izabrali imena. Za curicu Ariela, a za decka Dominik... Cim smo saznali da su deckici meni prvo ime koje je palo na pamet je Donato (ja sam inace rodena zadranka i nostalgija za mojim Zadrom je odradila svoje 😀

Prvi stimulirani 3mj2018
    27 jajnih stanica
    Hospitalizacija radi hipera
    5 oplodenih
    Samo 1 blastica
    Fet 22.dan ciklusa
    5dnt 🍼
    Danas 8tt i srceko kuca 134 otkucaja u min
    9 1tt otkucaji 2 srceka💕
    15tt dva pisulinca

Tonka185
    29. Rujan 2018. 20:11

Župčica, do kada ćeš raditi?
    Ljudi stvarno sva lipa imena 

Župčica
    29. Rujan 2018. 20:14

Dominik i Donato ... Divno...ja bi djetetu isto dala Dominik ali imamo dunda a ne zeli. Nikoga castiti...

A nezz ako bude sve ok radila bi do 2 mj...  Tako da trece tomjesecje budem kuci.. Nemogu sad poci jer radim posao za koji me nitko ne moze zamjeniti vec ja moram obuciti zamjenu... A ne bih ih ostavila na cjedilu ukoliko ne moram ...

29. Rujan 2018. 20:16

Nensi dobrodosla 😊 slazem se s curama, moguce da je bila probava...
    Mene su mucnine drzale 2-3 tjedna onako da sam lezala i krepavala... Ostatak prvog tromjesecja bi mi naletile kada bih namirisla nesto🤢 a sada mi je jos malo mucno kada pomislim na ribe😥 oduvijek obozavam ribe, na sve nacibe, sve ribe...ali od pocetka trudnoce ne mogu smisliti miris i evo jos me drzi😭😭😭
    Cure, jako lijepa imena♥️
    Mi nemamo, zapravo imamo jedno, ali ne znamo je li to to😂 za curicu sam naravno imala spremno😁

Dreams
    29. Rujan 2018. 21:28

Mi smo za curicu znali odavno i ako bude cura bit će Ela, a za dečka još baš ne znamo...meni je lijepo Noel muž kaže da mu je čudno...ali vjerovatno će ako bude dečko biti Noa. 
    Lijepa su vam svima imena 😍

MalaTajna222
    29. Rujan 2018. 21:50

Vece cure,, evo sta se tice mucnina mene su uzasno mucile eto zadnjih par dana malo manje ali pojave se.isprva bas cijeli dan.bilo je i povracanja. Od jutros kako sam ustala sanjam pomfrit da jedem i veceras zavrsila u mc donaldsa, morala sam nakon 2 mj, samo uz sok od narance ne pijem colu ipak.svaki dan neka zdrava spiza ; e rekoo danas krumpirici☺
    Meni je jako lijepo ime Borna, Domagoj,Ivan..za curice nemam neku ideju,mada mi je prije bilo zanimljivo Paloma.😍

sova12
    29. Rujan 2018. 21:59

Cure kad ste  vi pocele kupovat trudnicku odjecu?

Tonka185
    29. Rujan 2018. 22:29

Ako se stokod promijeni kojim slucajem onda ce biti Paula 😂
    Sta se trudnicke odjece tice ne namjeravam ju kupovati.jedina stvar sa nazivom "trudnicka" su hulahopke svih debljina iz H&M, nekih 5-6 komada.i na to planiram nositi haljinice ove koje imam eventualno jos koju kupiti ali da ju mogu nositi i kasnije.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.