Tamsi..ako se nadaš tome..onda sam te već prešišala. Sad sam na 64.😂
Ma dobro pa nije to bas puno 😀 sve ce to doci na svoje😊
Ja sam danas kupila obicnu kadicu za kupanje 😊 mislila sam uzet kao digitalnu, al to ce brzo prerasti pa bolje obicna 😊
Ja sam danas kupila obicnu kadicu za kupanje 😊 mislila sam uzet kao digitalnu, al to ce brzo prerasti pa bolje obicna 😊
I mi smo kupili običnu, svakako je praktična i duže će se koristiti
malac_28 inace i radim pramenove na foliju hmm ma narucit cu se jer je ovo vec cirkus na glavi 🤣
malac_28 inace i radim pramenove na foliju hmm ma narucit cu se jer je ovo vec cirkus na glavi 🤣
Pa ja mislim da onda ne trebas brinut 😀 ja ću isto uskoro, nisam ih radila od 5.-og mjeseca 😀
Mamite ja sam danas imala tako stresan dan uzas,prvo ono ujutro tlak i slabina,za onesvjestit se i kasnije odem s kcerkom i mamom u ducane trebale smo kupit jednom skolskom prijatelju nesto za poklon posto kcer ide na rodendan i obavimo jedan ducan i idemo u drugi danas tj sutra ono 3-4 ujutro dolazi mm s terena i mislim kako cu mu radit tortilje i odem u ducanu na wc popiskim se obrisem kad ko neka sukrvica,panikaaa😑😑😑nisam znala od kud,u preponama imam upaljenu limfnu zljezdu i iz nje mi ponekad tak hoce ko sukrvica ili krv izaci vise nisam znala od kud..luda sam bila,ja odma s svojima u auto i gas na hitnu to mi je prvo palo na pamet plakala sam se od straha i vozila luda sam bila v onom trenu..dodem u bolnicu i kazem sestri kaj mi je a ona meni zbog malo obrisa sukrvice na papiru vi ste dosli k nama?😳🤨😡ja velim da jer me strah i vozika sam pola sata do Vas pa molim da me se pregleda. Dala sam urin i dosel je doktor s radaone lijepo me pital kaj je bilo nek legnem pregledal me vaginalno i cervik zatvoren krvi nema,ultrazvuk i beba ok,rekel je da vise odmaram i tak ako bi kaj bilo odma doci😐ogromni teret mi je pal i sad vise nista a ja ne znam jel mi bila sukrvica iz rodnice ili iz te zljezde u preponama oprostite al skoro sam umrla od straha😪
Kristina znam kako ti je,ja isto svako malo proživljavam šokove s tim iscjetkom,ali koliko sam skužila to nije tako rijetko u trudnoći.Ne mora bit nešto strašno,može puknuti neka kapilarica ,čak i poslije seksa . Je li bilo krvi u urinu,ja kad imam iscjedak uvijek je bude. Ako dr nije vidio krv i nije je bilo u urinu onda je od prepone.Ja opet ne spavam😭😭,blaženo prvo tromjesečje kad sam spavala 2x na dan i normalno po noći
url=https://lilypie.com]
DANTE
Kristina, ajme koma.kako ti je dan lose zapoceja samo se nastavilo. 😰 cuvaj se ti, nemoj bas ni u autu puno vremena provoditi, pokusaj sta mozes vise vremena odmoriti i posvetiti sebi koliko god je to nemoguce uz dijete i sve obaveze ali stres je to sve. Leti vamo leti tamo, sta god mozes odgodi. I cuvaj se. Bitno da je sve u redu 😉 neka si ti otisla radi sebe
Kristina baš mi je žao što si jučer morala kroz to sve proći, ali bitno da je sve ok. Probaj što više odmarati. ☺️ Najgore je kaj se mi sve dobro osjećamo kao da bi mogle apsolutno sve, a u biti ne bi smjele pretjerivat u ničemu i trebale bi više odmarat. Ja se prva ulovim da nešto i teško dignem i pretjeram u hodanju po stepenicama i kućanskim poslovima jer si mislim ja to mogu, dobro se osjećam, a u biti bi trebala više pripazit jer ak se nešto desi, onda je gotovo. Moramo se sve sad ekstra čuvati i paziti da se naše bebice rode žive i zdrave ☺️
Kristina; draga drzi se sve ce biti super samo odmaraj sto vise, koliko sam svatila ti si bas radisna zenica ali malo moras stati, vec cu to veci tjedni 😘
Malac, dobro si to napisala.tako i ja u necemu sam znala pretjerati onda kad se umorim pitam se sta mi je to trebalo. Sad sam vec se malo smirila sa radovima raznoraznim, i kazem si pomalo, nece utec nigdje ....
Neko je spomenio pramenove farbanje, zaboravila sam ko(strasno sam zaboravna postala🤣).ugl ja isto nisam odavno ,ali stvarno se bojim te kemikalije stavljat na glavu, ono citala sam i ja po forumima , ali sigurna sam da to i nije nesta bas dobro, pa ako treba strpit cu se s time☺
Sortiraj odgovore
Najstariji