Cure cestitam na dobrim pregledima, nalazima, na deckicima i curkama🤗♥️♥️♥️
Ne mogu popamtiti 7 strana teksta, trudnica sam😂 zapamtila sam samo za tetre...imam ih 20-ak od Malog anđela i super su mi bile, vjv su sada tvrđe, ali biti ce dobre, uzet cu vjv paket ili dva s uzorkom, malo za sminku, jer su mi ove stare sve bijele😁 Ugl, preporucam i cini mi se da su mi se od ikee cinile dobre, ali stvarno vise nisam sigurna.. 🤔
Sta se tice kila...na +5 ili 6 sam, Lordan i Antonija pridruzujem se😂 da spomenem da nisam bila u svojem najmrsavijem izdanju ni kada sam zatrudnila😂😂
Pazim da ne jedem previse sra*a, hrana treba biti raznolika i to je to sta se mene tice😊
Evo izvagala sam se, na +5 sam trenutno. To sam bas u kratkom roku dobila. Ne pazim sta jedem, volim junk food, ali i jedem i povrce i nesto voca. Mozda ne koliko bi trebala ali eto.. uglavnom koliko jedem jos sam i dobra. Mozda mi stitnjaca neda da se vise udebljam 😆
Evo izvagala sam se, na +5 sam trenutno. To sam bas u kratkom roku dobila. Ne pazim sta jedem, volim junk food, ali i jedem i povrce i nesto voca. Mozda ne koliko bi trebala ali eto.. uglavnom koliko jedem jos sam i dobra. Mozda mi stitnjaca neda da se vise udebljam 😆
Joooj, ne spominji junk food....kebab, pomfri, przene lignje, čizovi...jaooooo ♥️♥️♥️♥️ mogla bih trenutno zivjeti na tome🙈 ali kontroliram se koliko toliko😁
Ooo daaa, sve sve.. mljac!😂😂 a sta da ti kazem, meni obican topli sendvic sunka-sir zna cijeli dan u glavi bit a kamoli stokod drugo 😂😂 ponekad se skuliram ali uglavnom pokleknem😂😂 ajme koma.. nema veze, bit ce vremena za paziti se.
Drage zene ja imam jedno pitanje malo ludo znaci trebala bih se obojat tj izvuc pramenove i osisat da sam sljedecih pola godine mirna a imam svatova a kosa mi je izrasla no svi me napadaju da se ne smijem bojat ni pramenove pa me zanima dali se vi bojate u trudnoci :/ ja inace se 2x godisnje bojam i tjt
I kod mene kilice lagano krenule Zasad 2-3, a inače sam mršavac pa ih očekujem još dosta.
Meni su prijateljice nahvalile tetrice od Etherala na facebooku tako da sam mislila dio tamo uzeti. Uzeli smo nešto bodića vel.56. Vel.50 mi djeluuje tako malooo pa nisam uzela, jeste vi 50 uzimale ili planirate?
Za etheral sam i ja čula dosta pozitivnih komentara. Tako da sam isto mislila,kad počnem kupovati..kod njih uzeti.
Marica drage volje bih ti dala savjet..al ja svoju kosu uopće ne bojim (a s obzirom na sijede..morala bi i sama početi). Sestra se farbala u trudnoći i nije bilo nikakvih problema. Javit će ti se sigurno netko sa više iskustva.
Da, Ethereal je postao dosta popularan, valjda su onda i dobri☺️
Marice, mislim da su sada farbe puno manje stetne, ako uopce i mislim da se zene normalno farbaju u trudnoći... Ja se ne farbam, ali mislim da mi se sestra normalno farbala u trudnoci.
Piki, ni ja ne mislim 50, mislim da je 56 dovoljno malecko😊♥️
Lordan hvala svakako i moja frizerka kaze da se i ona farbala u trudnoci bez problema ikakvih 🤔 valjda mi taj jedan put ne moze naskodit kako pise po internetu jao
Marica i mene je mučilo to bojanje kose jer stavljam pramenove inače pa sam malo guglala i piše da je u biti bolje radit pramenove nego bojat kosu, al na foliju jer na taj način kemikalije ne dolaze u doticaj s tjemenom
Sortiraj odgovore
Najstariji