Pozdrav mame 😊 dugo me nije ni bilo
Cestitke na curicama i djecacima
Mi smo danas 13+3tt u srijedu idemo na kontrolu i samo cekam da vidim bebice moje na monitoru 👶👶 oko mene svi govore da ce bit 2 djecaka moj muzic zeli 2 curice a ja zelim djecaka i curicu pa se nadamo da cemo sto prije saznat spolove
Nego ja imam uzasne glavobolje zadnjih par dana ne mogu spavat imam onu bananu uzas mi je ne pomaze nista 😣😥
Draga Marica, zelim ti svu srecu sa twinsicima aaaww 😍 ma nebitno jesu decki ili curice bitno da su zivi i zdravi 😊😊
Glavobolja je kod mnogih trudnica koliko sam skuzila normalna stvar kao i mucnina. Nadam se da ce ti brzo proci.mene je sad dva dana u komadu rasturala glavobolja pa mi nos proradija, valjda sinusi zezali.
Marice, ja sam imala tjedan dana glavobolju i prošla je kad sam ušla u 14tt tako da vjerujem da će biti i tebi...
Ako netko vidi najavu za kestenje negdje neka javi...
Cestitam na blizancekimaGlavobolju sam imala par dana za redom jedino sto mi je pomoglo je ono ulje mente za inhalaciju.. Namazala sam celo malo su me oci pekle
ali proslo je.. I sad jedno vec par dana mir..
Marija
Cure eto stize nam jos jedan deckic! Danas sam saznala spol. Bila sam ujutro toliko uzbudena prije pregleda da mi je tlak podivljao i skocio u nebo. Od pocetka trudnoce govorim da ce biti decko, ocito taj majcinski instinkt nikad ne prevari. Trudnoca je isto uznapredovala, 21 tjedan. ( kalendarski je 19 tjedana ).Trbuh lijepo raste i mali decko je aktivan i zdrav. 😋😅😚
God know my heart needed you...❤
Curke..čestitam na dečkićima..😍
Marica..tebi čestitke na blizančekima..😍
Vidim da i neke od vas muku muče s glavoboljama..mene obavezno jednom tjedno..kao migrene..užas. A šta se kila tiče..jednostavno ne kužim..samo nakupljam..17+4 sam na skoro +6.
Joj zenske i ja bi kesteneeeee pecene,kuhane,kakve god..🤤
I ja bi.. Jedva cekam da baka i deda prosetaju sumompa da uzicamo malo
Marija
Sortiraj odgovore
Najstariji