Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    marica25
    28. Rujan 2018. 12:27

Pozdrav mame 😊 dugo me nije ni bilo
    Cestitke na curicama i djecacima 
    Mi smo danas 13+3tt u srijedu idemo na kontrolu i samo cekam da vidim bebice moje na monitoru 👶👶 oko mene svi govore da ce bit 2 djecaka moj muzic zeli 2 curice a ja zelim djecaka i curicu pa se nadamo da cemo sto prije saznat spolove 
    Nego ja imam uzasne glavobolje zadnjih par dana ne mogu spavat imam onu bananu uzas mi je ne pomaze nista 😣😥

Tonka185
    28. Rujan 2018. 12:33

Draga Marica, zelim ti svu srecu sa twinsicima aaaww 😍 ma nebitno jesu decki ili curice bitno da su zivi i zdravi 😊😊
    Glavobolja je kod mnogih trudnica koliko sam skuzila normalna stvar kao i mucnina. Nadam se da ce ti brzo proci.mene je sad dva dana u komadu rasturala glavobolja pa mi nos proradija, valjda sinusi zezali.

Aosijek
    28. Rujan 2018. 12:42

Marice, ja sam imala tjedan dana glavobolju i prošla je kad sam ušla u 14tt tako da vjerujem da će biti i tebi...

Ako netko vidi najavu za kestenje negdje neka javi...

MalaTajna222
    28. Rujan 2018. 12:49

Marice, blizanceki divnoooo!! Mi smo 2 dana razlike ;)

Timi95
    28. Rujan 2018. 13:10

Hvala cure 😍😊

Marie89
    28. Rujan 2018. 13:15

Cestitam na blizancekimaGlavobolju sam imala par dana za redom jedino sto mi je pomoglo je ono ulje mente za inhalaciju.. Namazala sam celo malo su me oci pekleali proslo je.. I sad jedno vec par dana mir.. 

Marija

Mommy to be 🤗
    28. Rujan 2018. 13:23

Cure eto stize nam jos jedan deckic!  Danas sam saznala spol. Bila sam ujutro toliko uzbudena prije pregleda da mi je tlak podivljao i skocio u nebo. Od pocetka trudnoce govorim da ce biti decko, ocito taj majcinski instinkt nikad ne prevari. Trudnoca je isto uznapredovala, 21 tjedan. ( kalendarski je 19 tjedana ).Trbuh lijepo raste i mali decko je aktivan i zdrav. 😋😅😚 

God know my heart needed you...❤

Kristina 30
    28. Rujan 2018. 13:26

Joj zenske i ja bi kesteneeeee pecene,kuhane,kakve god..🤤

• Lordan
    28. Rujan 2018. 13:28

Curke..čestitam na dečkićima..😍
    Marica..tebi čestitke na blizančekima..😍
    Vidim da i neke od vas muku muče s glavoboljama..mene obavezno jednom tjedno..kao migrene..užas. A šta se kila tiče..jednostavno ne kužim..samo nakupljam..17+4 sam na skoro +6. 

Marie89
    28. Rujan 2018. 13:31

Kristina 30

Joj zenske i ja bi kesteneeeee pecene,kuhane,kakve god..🤤

I ja bi.. Jedva cekam da baka i deda prosetaju sumompa da uzicamo malo

Marija

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.