Stvarno?? Ja nisam probala, prijateljica mi je rekla da je njoj dobro. Hmmm
https://lmtf.lilypie.com/yPurp1.png
Mene ti isto trbuh svrbi cak mi se i koza ljusti bas koda je suha,mazem s johnson baby uljem ..i namazem ga i drzim malo tak namazano dok se ne upije i onda je ok..nemoj se odma oblacit pusti neka se dobro upije
Mm mi bio kupio kokosovu mast i ulje a od toga mi se🤢 ne znam zast smeta mi..
Mala tajna ja danas pecem ribe,krumpir na salatu i juhica🤤ja obozavam ribeeee
Cure ja se mažem bademovim uljem, svrbilo me u početku sad više ne. Mažem svaku večer prije spavanja i dosta razmazujem.
A danas za ručak - mahune koje sam sinoć skuhala , na varivo.
Kupila jučer prokulice i već vidim nedjeljni ručak - juneća juhica, prokulice i pire krumpir i faširke
A što mi se jede kestenjeeeeee a nema nigdje još
Mala tajna ja danas pecem ribe,krumpir na salatu i juhica🤤ja obozavam ribeeee
Hehhe , i ja isto ribice i krumpir na salatu , petak je ..Ja ih isto volim, a i zdrave su ☺☺
Pozdrav cure. Čestitke svim mamama na deckicima i dobrim pregledima. Mene isto zna svrbit trbuh..koza se lagano rasteze..treba mazat. Ja sam mazala Bio oil uljem..super mi je ulje..potrošila ga..pa sam sad kupila od Nikela ulje protiv strija s mandarinom i isto je super. Ako ste podigle u DM-u torbu za trudnice imate unutra popuste..za to ulje se dobije 30% popusta..ja sam uzela dva ulja jer je isplativije.
Aosijek, kesteniiii, i meni isto. Cak i onaj u casici kao desert ali ni toga nema .nigdje 🙁🙁🙁 a tek peceni njamiiii, ako vidis bilo di javiiii da pronjusim 😉😉😉
Ja prokulice jela neki dan, mljac :))puno ih ljudi ne voli a zakon su.
Ne razumijem se u sastojke ali previse mi umjetno mirisi da bi ista Bio bilo haha 😁 meni kao dove original mirise.potrosit cu ga imam ga jos malo ali za sad sam na kokosovom.zbilja cu morat cekat duze da se upije jer ovako nema smisla.
E ja nisam isla u dm po tu trudnicku torbu, bice toga vise ni nema 😕 ?
Meni kuha svekrva 😕 ja pripomognem sad dok je berba grozdja.danas šalša i pašta,ima mesa od jucer od feste ostalo i vjerovatno jos nesto pofrigati.jbg kad su radovi nema bas mjesta nekoj cool kužini 😬
Sortiraj odgovore
Najstariji